Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasirenkamos šypsenėlės"

QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 01 01, 19:34)
Aš prašau, pirmiausia, ne galimybės tai turėti, o atsakymo taip ar ne. Paskaityk, o tada sakyk.

O tai čia ne tas pats ? hihihi.gif
Man tai tas pats -
ar klausti, ar galima tokią galimybę turėti,
ar prašyti, ar galima tokią galimybę turėti.... g.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 01, 20:23)
O tai čia ne tas pats ? hihihi.gif
Man tai tas pats -
ar klausti, ar galima tokią galimybę turėti,
ar prašyti, ar galima tokią galimybę turėti.... g.gif

smile.gif

Du skirtingi dalykai. Vienu atveju, noriu atsakymo, įmanoma, ar ne. Kitu, viso mano idėjos įgyvendinimo. Pats pagalvok ar yra skirtumas.
Atsakyti
man dazniausiai reikia butent siu smile kur kitus yra,butu gerai perkelt juos prie situ 20 clap.gif ohmy.gif 2.gif clap_1.gif blush-anim-cl.gif fear.gif gossip.gif console.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(oksankaa @ 2007 11 02, 16:50)
Sveikos,
cia labai daug nerealiu smiliku  thumbup.gif  ir avataru geri yra  tongue.gif
smilikai

gerai, kad tokiu yra... vis idomiau biggrin.gif
Atsakyti
Štai vienos ši mano mėgstamiausių: rolleyes.gif 4u.gif cool.gif wub.gif laugh.gif user posted image user posted image user posted image
Bet manau kad kiekvienam atrodo skirtingai, taigi siūlau tik pridėti naujų šypsenėlių ar padaryti funkciją kad galėtumėme patys prisidėti smailikų į sąrašą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keitė: 27 sausio 2008 - 11:06
ph34r.gif clap_1.gif doctor.gif supermama.gif gun_smilie.gif brunette.gif mastau.gif
Atsakyti
Kuris ar kuri iš SM dalyvių, mokančių programavimą ar modifikavimą, apsiimtų? Jei surastume galintį ir norintį, tada gal ir būtų įgyvendinta 4u.gif
Atsakyti
Tinkamos temos neradau, rodėl rašau į šią temą, kuri yra susijusi su galimybėm rašyti komentraus smile.gif
Man labai labai truksta galimybės išcentruoti žinutę, kituose forumuose tokia galimybė yra... Ar negalima būtų ir čia taip padaryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koshka21 @ 2008 03 19, 18:42)
Tinkamos temos neradau, rodėl rašau į šią temą, kuri yra susijusi su galimybėm rašyti komentraus smile.gif
Man labai labai truksta galimybės išcentruoti žinutę, kituose forumuose tokia galimybė yra... Ar negalima būtų ir čia taip padaryti? blush2.gif

visiškai nieko sudėtingo irnesakyk.gif

rašai: [center ] pradžioje ir [/center ] gale (tik aišku be tokių didelių tarpų tarp simbolių, nes nesimatytų)
Atsakyti
QUOTE(rusne @ 2005 01 20, 20:49)
Megstamiausi (nors kai kuriuos tik dabar atradau  blush2.gif ):
beee.gif  blush2.gif  yahoo.gif  tease.gif  friends.gif  console.gif  schmoll.gif  umn.gif  hah.gif  bis.gif  cool.gif  dry.gif

lotuliukas.gif faini smailikai
Atsakyti
mano- bigsmile.gif cool.gif clap.gif ohmy.gif ph34r.gif wacko.gif gun_bandana.gif fear.gif angel_sadangel.gif console.gif stupid.gif friends.gif cray.gif pioneer.gif brunette.gif bijau.gif liezuvis.gif flirt.gif hihihi.gif irnesakyk.gif nu ir tttttttt o kaip parodyt megstamiausias jei neleižia visu įkelt?
Atsakyti
Sveiki.
Man patinka SuperMamos smailai. smile.gif
Dar patinka tokie:

user posted image, user posted imageuser posted image user posted image

o sitas tai is vis superinis!))
user posted image
Atsakyti