tai ar jau įmanoma savo smailikų sąrašą susidaryt?
Man pagrindiniame keleto esminių visgi trūksta, ypač pakikenančių, subtiliai pasžvyngaujančių
QUOTE(Dūšia @ 2008 07 29, 18:33)
tai ar jau įmanoma savo smailikų sąrašą susidaryt?
Man pagrindiniame keleto esminių visgi trūksta, ypač pakikenančių, subtiliai pasžvyngaujančių 
Ne, ir abejoju, ar kada nors bus
QUOTE(SuperMama @ 2005 01 20, 15:49)
Ateityje gal bus galimybė, kad kiekvienas galės padaryti mėgstamiausių šypsenėlių sąrašą.
Bet dabar kol kas rašant atsakymą matosi apie 20 (kad pažiūrėti kitus reikia paspausti "rodyti viską".
Taigi siūlykite kokias šypsenėles yra būtiniausios ir turi būti tame pagrindiniame sąrašiuke, be kokių negalite "gyventi" forume.
Nes kol kas jis sudarytas grynai pagal mano mėgstamiausius
būtų gerai, jei ir pasiūlytumėte kokių šypsenelių reikėtų. Galbūt norite išreikšti tam tikrą emociją ir nerandate jai smailiko? Arba kažką iš mamų - moterų gyvenimo.
Man asmeniškai labiausiai patinka:

Bet dabar kol kas rašant atsakymą matosi apie 20 (kad pažiūrėti kitus reikia paspausti "rodyti viską".
Taigi siūlykite kokias šypsenėles yra būtiniausios ir turi būti tame pagrindiniame sąrašiuke, be kokių negalite "gyventi" forume.
Nes kol kas jis sudarytas grynai pagal mano mėgstamiausius
būtų gerai, jei ir pasiūlytumėte kokių šypsenelių reikėtų. Galbūt norite išreikšti tam tikrą emociją ir nerandate jai smailiko? Arba kažką iš mamų - moterų gyvenimo.
Man asmeniškai labiausiai patinka:
Tam kad įdėti į forumą, nukopijuokite žemiau esančią eilutę į jūsų parašą forume:
as ir noreciau kad butu daugiau naujesniu veiduku...visi jau taip atsibode
Mano mylimiausi :
mano mėgiamiausia
Man labai reikia kažkokio labai mielo šypseniuko su kavos puodeliu - nes labai dažnai forumą skaitau su kava
QUOTE(horoskopija @ 2008 11 21, 08:58)
Man labai reikia kažkokio labai mielo šypseniuko su kavos puodeliu - nes labai dažnai forumą skaitau su kava 
Prašau
Daugiausia naudoju situos
as tik siandien pamaciau kad yr ir daugiau sypseneliu
mano megstamiausi yra sie
idekit tarp dazniau naudojamu smailika su kavos puodeliu...nu super reikalingas.aciu