aga, taigi knygos atvartelyje galiniame yra visu darbu autoriu adreseliai   

knyga jau pasirodė knygynuose?   

ievuschka, labai aciu   

kitty***, Vilniaus Akropolio Baltose lankose yra :)netoli informacijos, maisto ir gerimu skyriuje kazkodel sudetos 

kitty***, Vilniaus Akropolio Baltose lankose yra :)netoli informacijos, maisto ir gerimu skyriuje kazkodel sudetos

ačiū   reikės vadinasi Kaune Akropolyje tose pačiose lentynose ieškot
 reikės vadinasi Kaune Akropolyje tose pačiose lentynose ieškot   

jau gavau !!!!   siandie is pasto pasiemiau, dar nespejau paskaitineti- tik pavarciau...laukia malonus vakaras su knyga
  siandie is pasto pasiemiau, dar nespejau paskaitineti- tik pavarciau...laukia malonus vakaras su knyga  

siandie is pasto pasiemiau, dar nespejau paskaitineti- tik pavarciau...laukia malonus vakaras su knyga

Jei kam pravers-tai naujoji knygutė yra ir Gedimino pr. Vagos knygyne, Vilniuje.
Šiandien ten ją radau 

Bus vakare ką veikti 

Šiandien ten ją radau

Bus vakare ką veikti

Aš dėkoju Viltei , kad ėmėsi to darbo ir knygą pagaliau jau turime   Kadangi esu visiška vėlimo savamokslė , tai man labai'' prašviesėjo'' kai kurios  vėlimo gudrybės. O tai tekdavo pačiai ieškoti , atradinėti ir gadinti nepigias medžiagas.
 Kadangi esu visiška vėlimo savamokslė , tai man labai'' prašviesėjo'' kai kurios  vėlimo gudrybės. O tai tekdavo pačiai ieškoti , atradinėti ir gadinti nepigias medžiagas.
Dėl rašymo stiliaus ar kai kurių žodžių pasikartojimų tekste -aš jų net nepastebėjau , nes skaičiau ir norėjau pasimokyti vėlimo.Jei skaityčiau kritiškai ir ieškočiau to , tai , žinoma rasčiau.Bet tai nėra grožinė literatūra.Šitą knygą aš priimu geranoriškai ir su džiaugsmu. 

Kadangi esu visiška vėlimo savamokslė , tai man labai'' prašviesėjo'' kai kurios  vėlimo gudrybės. O tai tekdavo pačiai ieškoti , atradinėti ir gadinti nepigias medžiagas.
 Kadangi esu visiška vėlimo savamokslė , tai man labai'' prašviesėjo'' kai kurios  vėlimo gudrybės. O tai tekdavo pačiai ieškoti , atradinėti ir gadinti nepigias medžiagas.Dėl rašymo stiliaus ar kai kurių žodžių pasikartojimų tekste -aš jų net nepastebėjau , nes skaičiau ir norėjau pasimokyti vėlimo.Jei skaityčiau kritiškai ir ieškočiau to , tai , žinoma rasčiau.Bet tai nėra grožinė literatūra.Šitą knygą aš priimu geranoriškai ir su džiaugsmu.

uzmaciau cia tokia gera naujiena   tik, kazin, ar pas mane knygyne bus
  tik, kazin, ar pas mane knygyne bus   bandysiu teirautis
  bandysiu teirautis   

Mergaites, o jei ne paslaptis, kokia tos knygutes kaina? jei nebus knygyne, bandysiu prasyt gal, kad uzsakytu
  jei nebus knygyne, bandysiu prasyt gal, kad uzsakytu   tik va, orientacine kaina norisi zinot, kad paskui netektu staigmenu sulaukt
  tik va, orientacine kaina norisi zinot, kad paskui netektu staigmenu sulaukt   

tik, kazin, ar pas mane knygyne bus
  tik, kazin, ar pas mane knygyne bus   bandysiu teirautis
  bandysiu teirautis   
  Mergaites, o jei ne paslaptis, kokia tos knygutes kaina?
 jei nebus knygyne, bandysiu prasyt gal, kad uzsakytu
  jei nebus knygyne, bandysiu prasyt gal, kad uzsakytu   tik va, orientacine kaina norisi zinot, kad paskui netektu staigmenu sulaukt

QUOTE(Elika @ 2008 09 16, 14:21)
uzmaciau cia tokia gera naujiena   tik, kazin, ar pas mane knygyne bus
  tik, kazin, ar pas mane knygyne bus   bandysiu teirautis
  bandysiu teirautis   

Mergaites, o jei ne paslaptis, kokia tos knygutes kaina? jei nebus knygyne, bandysiu prasyt gal, kad uzsakytu
  jei nebus knygyne, bandysiu prasyt gal, kad uzsakytu   tik va, orientacine kaina norisi zinot, kad paskui netektu staigmenu sulaukt
 tik, kazin, ar pas mane knygyne bus
  tik, kazin, ar pas mane knygyne bus   bandysiu teirautis
  bandysiu teirautis   
  Mergaites, o jei ne paslaptis, kokia tos knygutes kaina?
 jei nebus knygyne, bandysiu prasyt gal, kad uzsakytu
  jei nebus knygyne, bandysiu prasyt gal, kad uzsakytu   tik va, orientacine kaina norisi zinot, kad paskui netektu staigmenu sulaukt
taigi pas Vilke uzsisakyk, atsius pastu, knyga 30 lt kainuoja

QUOTE(Aurelia @ 2008 09 16, 15:42)
Aciu, uz informacija

Uzsisakiau knyga, dabar laukiu darbo pabaigos, kad pinigelius pervest   
   vis ieskodavau kokios knygos ar zurnalo, sunkiai sekesi
  vis ieskodavau kokios knygos ar zurnalo, sunkiai sekesi   visgi viena zurnaliuka pavyko nusipirkt, tik ten daugiau apie siuvinejima tas zurnaliukas, tik keliatas pavyzdeliu ir paaiskinimu apie velima, bet, man kaip naujokei ten nelabai aisku
  visgi viena zurnaliuka pavyko nusipirkt, tik ten daugiau apie siuvinejima tas zurnaliukas, tik keliatas pavyzdeliu ir paaiskinimu apie velima, bet, man kaip naujokei ten nelabai aisku   

jau pradejau knygos laukti 

vis ieskodavau kokios knygos ar zurnalo, sunkiai sekesi
  vis ieskodavau kokios knygos ar zurnalo, sunkiai sekesi   visgi viena zurnaliuka pavyko nusipirkt, tik ten daugiau apie siuvinejima tas zurnaliukas, tik keliatas pavyzdeliu ir paaiskinimu apie velima, bet, man kaip naujokei ten nelabai aisku
  visgi viena zurnaliuka pavyko nusipirkt, tik ten daugiau apie siuvinejima tas zurnaliukas, tik keliatas pavyzdeliu ir paaiskinimu apie velima, bet, man kaip naujokei ten nelabai aisku   
 jau pradejau knygos laukti

Elika - dar buvo išėjęs 2007m. specialus žurnaliuko"Rankdarbių kraitelė" numeris "Vilnos vėlimas".Gali paieškoti knygynuose, anksčiau senų numerių būdavo galima rasti centriniame knygyne Vilniuje (priešais Flagman prekybos centrą, prie Mcdonaldo).Pradedančiosioms ten galima rasti daug patarimų. Bet knygoje, kurią užsisakei-tikrai daug informacijos ir fotopamokėlių. 
Sėkmės!!!

Sėkmės!!!