Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

sena tema

kalbam apie virtuves toliau,kadangi neradau naujos sukurtos temeles tai atidariau.. 4u.gif
Atsakyti
Ir cia dar virtuviu tema atidare: http://www.supermama...howtopic=198288 smile.gif
Atsakyti
seip tai nematau reikalo atidarineti tema kol dar sena nepabaigta doh.gif aciprasau uz poster_offtopic.gif

o dabar jeigu i tema tai man tas stalvirsis su kriaukle kartu labai jau wub.gif kai pirma melejona uzsidirbsiu tikrai tokia nusipirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 06 13, 21:00)
jei tik iperki zinoma rinkis  mirksiukas.gif as neturiu ir neturesiu, nes tiek pinigu neturiu  doh.gif bet kiek zinau, labai praktiskas ir fainas daiktas

Drįsčiau paprieštarauti. Kiek domėjomės tai įlietos akmens masės kriauklės kaina gaunasi kažkur apie 700 Lt., o vat jei norėtumėt iš apačios klijuojamos plieninės, tai pigiausia atrodo 900 Lt., vidutinė - 2000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 06 14, 08:45)
Drįsčiau paprieštarauti. Kiek domėjomės tai įlietos akmens masės kriauklės kaina gaunasi kažkur apie 700 Lt., o vat jei norėtumėt iš apačios klijuojamos plieninės, tai pigiausia atrodo 900 Lt., vidutinė - 2000 Lt.

tai bet jei liesi akmens mases kriaukle reikai ir visa stalvirsi akmens mases uzsisakineti wink.gif o va tada jau kainuoja, daug kartu brangiau nei elementarus stalvirsis su paprasta kriaukle ax.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites.reikia super extra zaibisko jusu patarimo, vakar gavau 2 preiliminarius virtuves projektelius...jie daryti pagal mano nupiestus paveiksliukus, na bet nepatinka man kazkas...bet negaliu ikelt niekaip, nes tie projektai yra WORDE,o is forto neisikelia...i koki formata reik pakeist????
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 06 14, 08:52)
tai bet jei liesi akmens mases kriaukle reikai ir visa stalvirsi akmens mases uzsisakineti wink.gif o va tada jau kainuoja, daug kartu brangiau nei elementarus stalvirsis su paprasta kriaukle  ax.gif

Nu taip rolleyes.gif
o tai kalba buvo ne apie akmens masės stalviršius ir kriaukles ? blush2.gif
Atsakyti
Pacituosiu save šitoje temoje, nes anoj niekas nenori pagelbėt... O man jau kaip ir smegeninė užkaito, o jau reikia tuos baldus užsakinėti... Please, patarkit ką nors... unsure.gif
QUOTE(Susiena @ 2007 06 13, 16:45)
Merginos, padėkit, nebeišmanau, kokios spalvos virtuvės komplektą užsisakyti. doh.gif
Virtuvės koloritas toks:
Grindų plytelės
Sienų plytelės: Baltos su intarpukais
Visur kitur sienos dažytos persikine spalva.
Virtuvės komplekto noriu iš kontrastingų - tamsios vidaus ir šviesios fasado - spalvos. Bet jau net galva baigia nusisukti, beeiškant, kokios spalvos mano erdvėje tiktų... doh.gif
Gal patarsite ką nors? unsure.gif
O gal žinote kokių gerų baldinių plokščių puslapiukų, kad pasiderinti spalvas? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 06 14, 10:48)
sveikos, mergaites.reikia super extra zaibisko jusu patarimo, vakar gavau 2 preiliminarius virtuves projektelius...jie daryti pagal mano nupiestus paveiksliukus, na bet nepatinka man kazkas...bet negaliu ikelt niekaip, nes tie projektai yra WORDE,o is forto neisikelia...i koki formata reik pakeist????

labai paprasta, ish wordo ta paveiksliuko nukopini (pazhymejusi paspaudi copy), tuomet nueini i kokia tai grafine programa. Paint'as dazhniausiai buna betkokiam kompe, atsidarai ji ir paspaudi Edit - Paste, tuomet ta faila uzhsaugai, keli i interneta ir rodai mums mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 14 birželio 2007 - 10:45
ai nemoku, tiek to 4u.gif
Atsakyti
Buvo diskusija apie akmens masės kriaukles ir stalviršius

user posted image

thumbup.gif Rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(Simomama @ 2007 06 14, 11:56)
Buvo diskusija apie akmens masės kriaukles ir stalviršius

user posted image

thumbup.gif Rekomenduoju

labai gražu bigsmile.gif Bet kiek kainuoja tas grožis, gal galit bent daug maž pasakyti blush2.gif
Atsakyti