Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

Apie siukliadezes stalciuose galima paziureti cia, ir kainos ir variantu yra pasirinkimas, apie karuseles ir kargo taip pat daug info galima rasti cia:
http://www.furnitana...ogas/index.html

My Webpage

Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 07 06, 01:31)
Prasau pasakykit kas nors, renkant spalvas reikia 2 ar 3 isrinkt, kaip ten buna: dureliu - viena spalva, stalvirsio - antra, o visur kitur - trecia, ar tik dvi spalvos: dureliu ir stalvirso, o viso kito, kaip stalvirsio???? doh.gif

Na kad cia skonio reikalas mirksiukas.gif
Viska reiktu derint, dazniausiai stalvirsio ir dureliu splavos skirtingos, fasadu-gali deret su dureliu splava. Na kaip nori, kaip fantazija nesa, ar toli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 06, 12:32)

Ačiū labai aciuks.gif ir Blue ačiuks, už naudingą info 4u.gif
Atsakyti
Jo, Blue super victory.gif aciuks.gif
Geras puslapelis, tik kaip cia dabar norus su galimybem suderinus, eh, nematyciau, nenoreciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 06, 12:46)
tik kaip cia dabar norus su galimybem suderinus doh.gif

Šitą problemą ir aš sprendžiu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(ANDI @ 2007 07 06, 12:52)
Šitą problemą ir aš sprendžiu  doh.gif  unsure.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,
O kaip daroma su stalčiumi specialiai dėti indams (džiovinti ir laikbyti) ? Kokia galibūti jo kaina maždaug? Vis galvoju daryti tokį stalčių nuo kriauklės dešinėje pusėje. Gal turit kitų patarimų ką daryti su indais ir įrankiais?
Beje, ar pasiteisina idaplovės? Ar tikrai verta jas dėti?
Ir ar verta dėti malūnėlį malantį buitines atliekas (kur paskui nubėga į kanalizaciją). Ir kiek tas malonumas kainuoja?
Atsakyti
jadzka, matau mes vienmintės mirksiukas.gif Aš užsakinėdama virtuvės baltus paprašiau įtaisyt indaują apačioj, nes nemėgstu, kai išplautus indus dedant į viršų bėga vanduo iki alkūnių doh.gif

Realiai vaizdelis toks:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 07 06, 15:45)
jadzka, matau mes vienmintės  mirksiukas.gif  Aš užsakinėdama virtuvės baltus paprašiau įtaisyt indaują apačioj, nes nemėgstu, kai išplautus indus dedant į viršų bėga vanduo iki alkūnių  doh.gif

Realiai vaizdelis toks:

Nuima,
Tik aš noriu, kad į tą stalčių dėtųsi ir puodeliai ir įrankiai ax.gif tai man reiks jo gerokai didesnio.
Beje, dabar sprendžiu kur daryti orkaitę: po kaitlente (tada kaip ir viskas vienoje vietoje) ar kur nors aukščiau (tada atsilaisvina spintutė žemai, o stalo tiek daug man nereiks (bus tikriausia 4 ir 2 metrai spintučių (kampu). Ir jei daryčiau įmontuojamą orkaitę šalia šaldytuvo (ar blogai? ) Šaldytuvas tikriausia neįmontuojamas, paprastas, o orkaitė imontuojama (tikriausia ne žemai, o kaip ant stalo padėta.)
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 07 06, 14:45)
  Aš užsakinėdama virtuvės baltus paprašiau įtaisyt indaują apačioj, nes nemėgstu, kai išplautus indus dedant į viršų bėga vanduo iki alkūnių  doh.gif
Realiai vaizdelis toks:

dabar aš gailiuosi taip nepadarius, kai baldus darėmės verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 06, 16:27)
dabar aš gailiuosi taip nepadarius, kai baldus darėmės  verysad.gif ...

Argi taip blogai indauja virsuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 07 06, 16:09)
Argi taip blogai indauja virsuje?  g.gif

man taip smile.gif , nes jei plauni ir iškart dedi, tai taškosi doh.gif , nebent, jei turi indaplovę ir po to tik indus išimi ir sudedi, t.y. naudoji kaip indaują, o ne kaip džiovyklą.. iš pradžių kažkaip neerzino tas taškymąsis ir pan., bet dabar tai dažnai išiimu tą dalį (kur džiauni), plaudama laikau šalia kriauklės (kur ta metalinė dalis - praplatėjimas), o po to su viskuom aukštyn užkeliu, bet tai tikrai yra neergonomiška schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif... galima sakyt, kad pripranti ir tiek, bet visgi minusas, neapgalvojau tos vietos doh.gif blush2.gif ...
Atsakyti