Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

QUOTE(jadzka @ 2007 07 06, 17:21)
Ir dar: kiek yra prasmės daryti stalčius aliejams, kitiems buteliams (nes mes daugiausia šaldytuve laikom).

o ar gerai aleiju saldytuve ,laikyti ? kazkur esu skaiciusi kad aliejus laikomas kambario temperaturoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 07 07, 22:26)
o ar gerai aleiju saldytuve ,laikyti ? kazkur esu skaiciusi kad aliejus laikomas kambario temperaturoje  g.gif

drinks_cheers.gif alyvuogių aliejų į šaldytuvą buvau netyčia įkišus tai galvojau, kad sugedo - pasidarė toks neskaidrus ir tirštas, vos neišmečiau lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms dizainerėms! Smagu su jumis pasidžiaugti naujomis puikiomis virtuvėmis! Deja, maniškei jau 16-a, bet dar nesiruošiu keist- juk tik paauglystė.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kai "užaugs",tada ir pagalvosiu apie pokyčius, nes db nėr tiek šlamančių.... mirksiukas.gif
Labai laiku čia apsilankiau, tiek visokių patarimų!!!!! thumbup.gif
Kiek atsimenu, reikia 100 žinučių, norint įkelt nuotraukas....
Taigi, kai tik galėsiu-būtinai savo "paaugliuką" komplektuką įmesiu.....
P.S.jau kaip noriu kito!!!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiux @ 2007 07 07, 23:22)
Kiek atsimenu, reikia 100 žinučių, norint įkelt nuotraukas....

gali ir dabar, tik nuotrauką pirmiau teks patalpint intenete, o tada per IMG, 100 žinučių reik norint kelt tiesiai iš kompo kažkaip g.gif , ale labai mažas tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(murkyte2 @ 2007 07 07, 21:12)
pas mus buvo irgi, tai viena karta buvo labai silta temp nusistacius (kazkaip kai dedam maista i saldytuva vis pasisuka rankenele ir nusireguliuoja) o kita karta tai uzsikisusi skylute saldytuve (paciam saldytuve (pas mus ji ties apatinia lentyna), ttoks griovelis  biggrin.gif  nezinau kaip jis vadinasi, tai pravaliau ir viskas ok

Ir pas mus skylutė buvo užsikimšus šaldytuvo viduje todėl ir kaupėsi vanduo.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 07 07, 22:26)
o ar gerai aleiju saldytuve ,laikyti ? kazkur esu skaiciusi kad aliejus laikomas kambario temperaturoje  g.gif

Tai kad saulėgražų aliejui nieko neatsitinka, o alyvuogių laikau spintutėj. Tik va kur logika dėl dviejų butelių daryti visą stalčių (juolab, kad dabar yra labai gražių butelių specialiai aliejui su specialiu antgaliu, kuriuos drąsiai galima laikyti ir ant spintutės).
Va galvoju, kad reikia pasibraižyti virtuvę, nes tik aš žinau kaip man patogiau ką daryti bus ir sudėlioti savo pageidavimus: kur dėti indus, kur arbatos ar prieskonių indelius, kur buitinę techniką, kur visokius kruopas ir makaronus. Beje, galvoju, kad visai neblogai stikliniai indai kruopoms (nebyra ir patogu visai). Tikriasuia tam reikalui gerai paskirti kokį stalčių g.gif: Jei jau orkaitę montuoti aukščiau - tai apačioje yra nemažai laisvų stalčių. Aišku, čia mano pasvarstymai ax.gif
Atsakyti
O pas mus buvo vakar virtuvinį pabraižyt verysad.gif .Nepatiko man visai nei projektuotojas , nei jo virtuvė, turim rytoj eit , bet tikriausiai neisim .O tiek laukėm ir svajojom. Teks kitų ieškot. Gal kas patars Klaipėdoj ar aplink kur gamina, bet tikrai gamina ,o ne apgaudinėja verysad.gif . Gaila laiko sugaišto verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, nu pagaliau ir as parodysiu savo virtuve ax.gif kuria labai dziaugiuosi wub.gif Tik kokybe nuotrauku tai nekokia blush2.gif
user posted image

user posted image

Cia dar stalo truksta, bet mazoji jau ir nuo kedes pavalgo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 08 liepos 2007 - 10:37
nugi grazu smile.gif ir vos neveidrodinis mano vieno is sugalvoto virtuves varianto smile.gif tik as pagalvojau, kad imti is saldytuvo produktus bus nepatogu,nes artimiausias padejimas gan toli, dar uz virykles, tai atsisakiau tos aukstos spintos dvigubos, po viena puse bus tik saldytuvas, o orkaite bus visiskai kitam gale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 07 08, 10:36)
Sveikos, nu pagaliau ir as parodysiu savo virtuve  ax.gif kuria labai dziaugiuosi  wub.gif Tik kokybe nuotrauku tai nekokia  blush2.gif

kol visai tusčia, tai dar tokia šaltoka atrodo, bet susidės viskas, bus super thumbup.gif , nors pastarosiom dienom fotkinant, bet kuri virtuvė tamsi bus biggrin.gif , kai toks oras...

Atrodo, kad gana didelė erdvė bigsmile.gif , smagu rolleyes.gif rolleyes.gif

o kas suplanuota dėti tose lentynukėse, kur šalia šaldytuvo?
Atsakyti
išdėstymas ir vaizdas labai gražus wub.gif Tik va aš pilkos spalvos nemėgėja. jei būtų rusva - tai išvis thumbup.gif:

Beje, merginos patarkit kurioj pusėj dėti šaldytuvą, jei išdėstymas va toks:
user posted image

RAudonai pažymėjau viryklę, mėlynai kriauklę dabartinę vietą. Tas rasuvas blynas - valgomojo stalas.
Ta sienas kur yra kriauklė - apie 3 metrus, o kita kampinė - apie 2,5 metro. Tai galvoju kairėje pusėje daryti orkaitę, virš jos mikrobangę, tada šiek tiek liktų stalviršio gal apie pusmetrį - ir kaitlentę dėt, panašiai kaip dabar yra, o tada dar gabalas stalviršio, daryti kampinę kriauklę (aišku stalviršį atitinkamai daryt kampu), toliau gabalas stalviršio ir kampe - šaldytuvas. Spintutes kai kur planuoju daryt iki pat lubų (kadangi nebus jokių sekcijų, tai reiks vietos susikraut daiktams.)
Beje, nuo kriauklės dešiniau bus stalčius indams, po kaitlente noriu daryt stalčių arba spintutę susikrauti puodams, dar kažkur reikia stalčiaus kruopoms visokioms.

Beje, kur dėti prieskonius (turiu tokį sukamą ant stalo pastatomą stovą, kuriame telpa 16 indukų berods.... Gal juos ir laikyt kur ant stalo o tai visai gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
uzmirstuole, nu grazu bigsmile.gif

man labai grazios plyteles wub.gif kokios cia?
Atsakyti