QUOTE(jurka @ 2007 08 22, 23:00)
QUOTE(jurka @ 2007 08 23, 00:00)
Na ką, bandom, tikiuosi pavyks 
http://public.fotki....asisrastas.html

Papildyta:
Aš irgi tos technikos ne visada suprantu
ką padarysi...
http://public.fotki....asisrastas.html
Papildyta:
Aš irgi tos technikos ne visada suprantu
RODO RODO
Papildyta:
QUOTE(dorin @ 2007 08 23, 00:08)
Na yra toks patogus puslapis nuotraukom talpinti: http://talpink.lt/
Tai cia is kompo isikeli nuotrauka, paspaudi talpinti, ir nukopijuoji adresiuka "nuoroda forumui".
Tai cia is kompo isikeli nuotrauka, paspaudi talpinti, ir nukopijuoji adresiuka "nuoroda forumui".
Ačiū reiks pasinaudoti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 08 22, 23:46)
O as ka tik perziurejau,man viskas kuo puikiausiai atsidare
. Jurka,apziurejau ir kitus tavo darbelius,niu
tikiuosi nieko tokio 
Žinoma nieko tokio
Ir šaunu, kad dabar matosi, matyt tikrai tuo metu buvo truputuką apsikrovęs tinklalapis...
QUOTE(Misty @ 2007 08 17, 14:26)
Aš praeitą žiemą štai tokį sarafaną-liemenę mezgiau...

tiesiog nuostabu
labai labai grazus sarafanas
sveikos, mamos
įlindau pasidairyti jūsų grožybių ir nutariau jungits prie jūsų temelės
kol kas pasirodyt neturiu ką, dar nebaigiau suknytės krikštynoms, bet jau į pabaigą
gal yra žinančių ir mokančių nerti kepurytes? na, kad prie krikšto suknytės tiktų, nors pupos plaukučiai netrumpi, tai galvoju gal iš viso neslėpti jos grožio
neseniai neiškenčiau ir nusipirkau storesnių siūliukų (50 vilna 50 akrilas). tai jau svojoju greičiau baigti šį darbe,lį ir pradėti ką nors vėsesniems orams.
gal turite kokių idėjų ir gražių modeliukų pvz rudeniui? na, kokią nors skraistę (neturiu supratimo nuo ko jas pradėti
, bet man labai gražu
) ar šiaip megztuką.
įlindau pasidairyti jūsų grožybių ir nutariau jungits prie jūsų temelės
kol kas pasirodyt neturiu ką, dar nebaigiau suknytės krikštynoms, bet jau į pabaigą
gal yra žinančių ir mokančių nerti kepurytes? na, kad prie krikšto suknytės tiktų, nors pupos plaukučiai netrumpi, tai galvoju gal iš viso neslėpti jos grožio
neseniai neiškenčiau ir nusipirkau storesnių siūliukų (50 vilna 50 akrilas). tai jau svojoju greičiau baigti šį darbe,lį ir pradėti ką nors vėsesniems orams.
gal turite kokių idėjų ir gražių modeliukų pvz rudeniui? na, kokią nors skraistę (neturiu supratimo nuo ko jas pradėti
Sveikos, auksarankės
Teikiu Jūsų visagaliam teismui dar šiltą sijonuką-sarafaniuką. Manekenės po ranka neturiu, pažadu vėliau nufotografuoti, nes nesitveriu kailyje pasigirti. Esmė tame, kad tik vieną kartą teko ardyti (mano ruibuliukė neįtilpo į dvimetės standartus). Nes kitais kartais tai ir po tris-keturis kartus prisieidavo ardyti ir vėl iš naujo narplioti.
Teikiu Jūsų visagaliam teismui dar šiltą sijonuką-sarafaniuką. Manekenės po ranka neturiu, pažadu vėliau nufotografuoti, nes nesitveriu kailyje pasigirti. Esmė tame, kad tik vieną kartą teko ardyti (mano ruibuliukė neįtilpo į dvimetės standartus). Nes kitais kartais tai ir po tris-keturis kartus prisieidavo ardyti ir vėl iš naujo narplioti.
Padėkite mergičkos, reikia numegsti dukrai puošnų megstuką (turiu baltos angoros), gal kas turite puošnių megstukų pavyzdžių..............
Laaaaaaaaaaaaaabai prašau
Laaaaaaaaaaaaaabai prašau
QUOTE(melisyte @ 2007 08 26, 21:23)
Sveikos, auksarankės

LABAI GRAZUS SARAFANIUKAS
Nespėjau nuotraukytę padaryti mažesnę
atsiprašau. gal tą žinutę galima ištrinti? tuo tikslu įdedu mažesnę 
šiandien baigiau savo džiaugsmeliui kepuriuką
tik dar nespėjau išskalbti. labai norėjosi parodyti.

QUOTE(rimmi @ 2007 08 27, 02:42)

Tiesiog uogelė!
QUOTE(rimmi @ 2007 08 27, 03:42)
Aš irgi noriu tokią skanią mažajai suorganizuoti šiandien baigiau savo džiaugsmeliui kepuriuką