Įkraunama...
Įkraunama...

Telšių darželiai

QUOTE(Nireglina @ 2011 09 16, 19:29)
Maniškis lanko "Nykštuką". Žirklutes nešėme tik šiemet. Lopšelio grupėje jų nereikėjo.

aš suprantu,kad darželinukams.Bet čia lopšelinukams,jie permaži pagal amžių žirklėms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 09 16, 18:29)
Maniškis lanko "Nykštuką". Žirklutes nešėme tik šiemet. Lopšelio grupėje jų nereikėjo.

pernai irgi juk pirkom zirklutes, kiek pamenu.tik pirmais metais nereikejo. ax.gif
Atsakyti
atgaivinam temute smile.gif
Atsakyti
sveikos Telšių mamytės, sakykit ar aš ja pavėlavau jei mano vaikučiui yra šeši mėnesiai jį užrašyt i darželį? Tikriausiai jau šansų nebėra sulaukti savo eilės? unsure.gif
Atsakyti
Laola, nepavėlavai.
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2012 02 05, 22:47)
sveikos Telšių mamytės, sakykit ar aš ja pavėlavau jei mano vaikučiui yra šeši mėnesiai jį užrašyt i darželį? Tikriausiai jau šansų nebėra  sulaukti savo eilės?  unsure.gif

As ir 6 menesiu uzrasiau i darzeli, tai snd nuejau ir suzinojau kad esam 45 blink.gif Renkama bus tik viena lopselinuku grupe, tai kaip suprantu mes siais metai niekaip nepapulsim i Zemaituka verysad.gif Bet vistiek uzrasyk, jei ne dvieju tai nors triju gal atsiras vietos
Atsakyti
Užrašiau mažių 2 mėn į Žemaituką, bet po metų pakeitėm gyvenamą vietą- vyras nuėjo užrašyti į Saulutę- esam 60 eilėj doh.gif Kažkodėl tikiuosi, kol reiks eiti, kad sumažės vaikų, nes ne paslaptis kad daugelis užrašo į kelis darželius ir atėjus laikui renkasi kur patogiau. Na o jei nepapulsim- keliausim į žemaituką.....
Atsakyti
Man ir sako, kad yra nemazai i kitus darzelius uzrasytu ir dar nemazai kurie eis tik nuo 2013 metu, bet per 30 vietu pakilti manau be sansu doh.gif Sako dar 2009 gimusiu grupej mazai tera, jei ka sako gal ten, bet nesamone maniskis gi visais metais mazesnis uz juos
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2012 03 13, 17:02)
Man ir sako, kad yra nemazai i kitus darzelius uzrasytu ir dar nemazai kurie eis tik nuo 2013 metu, bet per 30 vietu pakilti manau be sansu  doh.gif Sako dar 2009 gimusiu grupej mazai tera, jei ka sako gal ten, bet nesamone maniskis gi visais metais mazesnis uz juos

zemaituke yra misros grupes maziukams. maniskis kai pradejo eit dvieju su puse, tai kitais metais kai 3 buvo prieme i grupe ir maziuku 2 metuku vaiku.
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2012 03 07, 00:05)
As ir 6 menesiu uzrasiau i darzeli, tai snd nuejau ir suzinojau kad esam 45  blink.gif Renkama bus tik viena lopselinuku grupe, tai kaip suprantu mes siais metai niekaip nepapulsim i Zemaituka verysad.gif Bet vistiek uzrasyk, jei ne dvieju tai nors triju gal atsiras vietos

Jau užrašiau cool.gif Tik mes 43 eilėj, bet aš nebesijaudinu,nes į 3 metukų grupę tikrai papulsim, o jei papultume ir į 2 metukų,tai dar pagalvočiau ar tokį mažą kleckį leisti į darželį. Na manau ateis laikas ir viskas išsispręs.
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2012 03 13, 17:02)
Sako dar 2009 gimusiu grupej mazai tera, jei ka sako gal ten, bet nesamone maniskis gi visais metais mazesnis uz juos

Geriau su vyresniais eiti, nei su mažesniais
O ir vaikams labiau patinka didesni vaikai smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

sunus rugsejo 10 d. pradeda lankyt Berzelio lopseli,uzrasiau dvieju savaiciu ir jokiu problemu del patekimo nebuvo,dukrele taip pat vos gimus uzrasiau. 4u.gif

Atsakyti