Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkas

QUOTE(aukseliuke @ 2009 10 09, 15:01)
vejas, zaibas, lietus,griaustinis,rukas.....toliau vardinti? Zmones atsibuskite lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gera pastabele...as ir ne uz ta vardeli rolleyes.gif
Atsakyti
tokia pavarde zinau- Rukas smile.gif savo vaiko taip nevadinciau wink.gif
Atsakyti
Man irgi nepatinka sis vardas schmoll.gif
Atsakyti
negrazus man sitas vardas rolleyes.gif
Atsakyti
man truputi keistas rolleyes.gif
Atsakyti
nekreipk demesio i komentarus... labai grazus vardas 4u.gif
cia paskaicius komentarus gaunasi taip kai vienas pazystamas pasakojo
ju dukra iseina i kiema uzeina pas Madlejn tada dar pasikviecia Kewinaaa ir eina pas Aarona zaisti biggrin.gif

cia specialiai su klaidom rasiau kad tarumete taip kaip juos reik tarti biggrin.gif ir cia lietuvoj pas vietinius zmones gimusius augusius lietuvoj... Nors ir ne lietuviu tautybes blush2.gif

taip kad nesupras taves niekas jei tau patinka duok!
Atsakyti
QUOTE(duke @ 2009 10 18, 12:48)
nekreipk demesio i komentarus... labai grazus vardas  4u.gif
ju dukra iseina i kiema uzeina pas Madlejn tada dar pasikviecia Kewinaaa ir eina pas Aarona zaisti biggrin.gif

cia specialiai su klaidom rasiau kad tarumete taip kaip juos reik tarti biggrin.gif ir cia lietuvoj pas vietinius zmones gimusius augusius lietuvoj... Nors ir ne lietuviu tautybes  blush2.gif

Jooo.. žiauru mega_shok.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(duke @ 2009 10 18, 14:18)
nekreipk demesio i komentarus... labai grazus vardas  4u.gif

cia specialiai su klaidom rasiau kad tarumete taip kaip juos reik tarti biggrin.gif ir cia lietuvoj pas vietinius zmones gimusius augusius lietuvoj... Nors ir ne lietuviu tautybes  blush2.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar galima būtų pavadinti Debesiu, Žaibu, kokiu Unguriu... Mergaitei duoti varda Šaka,Srovė.... Nu negaliu suprast tevu, kurie vaikams tokius vardus duoda g.gif
Atsakyti
Atsibuskite žmonės ar pagalvojate apie vaiką kai jam bus na 15metų gali nutikti ir taip, kad sulauksite priekaištų iš vaiko, ar neteks gailėtis kad norėjote kažkada būti už visus kitus mandresni blink.gif
Atsakyti
na kaip cia pasakius... su vardu tokiu. skamba neblogai, bet tikrai prasme niurokas, bent jau man.
is vardu operos... pavadint galima dukra Skersa, o sunu Dėjum ir lauke paprasta kviest bus:Dėjau!Skersa!
o ka graziai skamba. thumbup.gif
cia tik netaikau jum, bet tamsuoliam, kurie nesigilina i reiksmes, o ziuri skambesi, kaimuose ko nebuna... beje Deju pazistu, Deja taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Kartais žmonės,norėdami išsiskirti iš kitų ko tik neprigalvoja. Tikrai nemanau,kad vaikas bus laimingesnis,turėdamas vardą,kuris yra vienintėlis pasaulyje,išgalvotas arba šiaip duotas dėl išskirtinumo. smile.gif Juk tiek daug gražių vardų yra...smile.gif
Atsakyti