Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkas

iki Rūko man keisciausias vardas buvo Ūdrys...
Atsakyti
QUOTE(RIMGAILĖ @ 2011 08 29, 00:35)

originalus vardai puikus sumanymas, bet cia persistengta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMGAILĖ @ 2011 08 28, 22:35)

lotuliukas.gif negaliu sulaikyt asaru is juoko
Atsakyti
Zinot, cia tik mano asmenine nuomone... neizeidziant, bet... kazkada dar mokykloje buvo "bloga" nuo visu rutu, rasu ir panasiu vardu... iki siol nemegau visu "zoliniu". Dabar ta kataloga papilde smiltes, rusnes, metos, atsirado bites, vejai... na dabar rukas... o pries kelias savaite zaidimu aiksteleje su dukryte sutikom uosi.... atleiskit, nesuprantu tokiu vardu. Kai kurie gal ausies nerezia, kai kurie - labai jau nekaip man skamba. Bet man tai toks jausmas, kad beliko vadint vaikus stiklinem, kastuvais ir pan. Na nereikia nei tu amerikietisku vardu - pilna visokiu uzmirstu graiku, lotynu kilmes graziu vardu... tokiu pat graziu lietuviskos kilmes vardu, su reiksme, o ne siaip stichijos pavadinimas ar kokia zole. Bent as tikiu, kad vardas zmogui kazka dar ir duoda... bent jau turetu mirksiukas.gif Sekmes renkant varda!
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
Man nelabai doh.gif gal kai mažas vaikas tai tinka,bet kai užaugs tai tikrai ne:oh
Atsakyti
Manes nebestebina tiesa pasakius toks vardas, po sutiktos paneles vardu "Ponia" kuri perklausiau gal 3-4 kartus biggrin.gif as matyt jau nebesistebiu biggrin.gif Nors savo vaiku siuo vardu tikrai nevadinciau, ruko nemegstu ir aplamai tokiais vardais nesizaviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 06 rugsėjo 2011 - 13:13
na nežinau... g.gif
o kaip jis mokykloje bus vadinamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva25 @ 2011 06 15, 16:24)
Skambus zodis, tik reiksme jo man nepriimtina, nezinau ar kam patika rukas g.gif Man tai kazkas salto, liudno, ukanoto. Neduociau savo sunui tokio vardo vien todel, kad man jo reiksme tokia salta.

MAn ir liudnokas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2011 09 02, 13:41)
Bet man tai toks jausmas, kad beliko vadint vaikus stiklinem, kastuvais ir pan.

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Jo jo, ir dar kokiom Fekalijom doh.gif
Atsakyti
jooooooooooooo blink.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Rūkas - kažkas tokio migloto, neaiškaus, nerišlaus.. Įsivaizduoju, tas vaikas turėtų būti kažkoks apsiblaususiom akim, užsimiegojęs.. verysad.gif
Atsakyti