QUOTE(anastasijaaa @ 2011 11 23, 15:24)
čia paminėjo atsiprašant kaip iš oro, nes aš ten skambinau, tai tenais valanda 100lt, tai kad ne ką pigiau, o į Alytų lyg, na kur 50 lt 50min irgi skambinau, tai jie tiek laiko tik su pavieniai gali žaisti, tokių kaip pas mane buvo bėdų jie neapsiima... tai kad bent kolkas epil salonas tik taip užsiima, kad jau nuo iki... aš tenais kitą sav einu vėl:)
Baaaaikit, nusisneka ten ta registratore, neima ten tiek. Veidas uztrunka 20-30 minuciu, su visokiais patepliojimais pamazavojimais, tai ima visada 25-30 lt. Paskutini karta uz valanda 70 litu sumokejau. Nieks ten tu 100 lt neima. O tam Epil be akcijos pusvalandis 100 lt kainuoja. O mokama brangiau yra uz servisa, bei salono statusa. Darausi gydomosios kosmetologijos centre cheminius pilingus, moku po 70. Kitur kainuoja minimum 120, o kokiam skambesni varda turinciam bei ilgesni laika gyvuojanciam salone ar klinikoj visus 200 prasys... Mokama uz servisa bei salono varda. Aisku, tam gydomosios kosmetologijos centre aplinka siek tiek kolukiska, konjeveriu zmones ateina-iseina. O salonui, ypac naujai isikurusiam, reikia paciam atidirbt aparato kaina, interjera ir t.t.