Jungiuosi ir as i Jusu buri .Aciu Monsit uz visa info ir ,kad padejo atrasti sia tema .
Buvau visada linkusi i plaukuotuma .Veidas jau nuo pauglystes truputi plaukeliai pasidenges ,bet jie buvo ,gan sviesus,gal usiukai kiek tamsesni. Na zinoma pradejo man jie trukdyti, tai prasidejo pesiojimas nuo usiuku ,kaip ir viskas butu tvarkoje su jais ,tai greitai susitvarkau , bet su amziumi pradejo po kelis ir ant smakro ,kaklo,zandu atsirasti (turiu omeny juodus ir kietus plaukelius ) ir tie kurie buvo gan sviesus, pradejo tamseti .Tai jau pavargau su tuo pincetu vargti ir oda dirginti bepesiojant

Esu is Klaipedos .Tai pas mus tik vienoje vietoje kolkas radau kur atlieka elektroepiliacija elektrolizes budu.Bendravau su mergina kuri lankosi siom proceduros ,sake ,kad patenkinta . Tik man abejoniu sukele sasiukai susidaratis po proceduros ,nors minejo ,kad greitai jie praeina .Bendravau su kosmetologe ,kuri atlieka sia procedura sake ,kad plaukas iskart nepasisalina visam ,atauga vel, tik silpnesnis ir tik po keliu proceduru galima juo atsikratyti (zinoma ir nuo plauko storio priklauso).
Uzsirasiau procedurom .Ziuresiu kuom viskas tai baigsis