Deja, ramAja teisi
Kovoju su plaukeliais virs virsutines lupos (visiskai neliesti buvo) ir ant smakro (anksciau apie pora metu reguliariai pesiojau pincetu). Oda mano prie jautresniu.
Mano pastebejimai is Vilniaus:
Gydomosios kosmetologijos: (apsilankymas apie 25 lt kainuoja, nesvarbu ar 5min, ar 20min ten prabunu). Angelina visai prastai jai sekasi, visi plaukai buvo israunami, o sasiukai ilgai laikesi. Virginija be galo daug zmoniu pas ja, vis skuba, iveda velute, bet vis vien jauciau, kad plaukas traukiamas labai per jega, megeja papesioti pincetu sviesesnius trumpesnius plaukelius

bet uztat jokio paraudimo, patinimo. Rezultato per 5 apsilankymus absoliuciai jokio.
Biodroga: Alma dirba su adatytem. Kruopsiai i kiekviena plaukeli bando pataikyt, kai isimamas plaukas nejauciau visai, nepesiojo. Bet labai ilgai gijo, paraudimas, patinimas laikesi 3 dienas tikrai, jokia pudra negelbejo, taip pat matesi taskiukai nuo adatos kur buvo badyta. Uz 15 min: 50 lt.
Epil: labai sneki mergaite

i kiekviena plauka iveda velute, nepesiojo, kai isimamas plaukas nejauciau visai. Paraudimas praejo po 4 valandu, patinimas po paros. Uz 20 min - 70lt
Jokia is mano minetu meistriu netenkina mane visiskai. Bandysiu dar karta nueiti i Biodroga ir Epil, tik cia man pasirode meistres nors kiek priartintos prie teisingo elektroepiliacijos kelio, taip kaip ji apraso Monsit. Monsit ir raMajai atskiras didelis aciu, nes labai paprotina mergaites. O mano patarimas tik toks, isiklausinekit i procedura, ka jauciat kai atlieka Jums ja, ar traukiamas plaukas, ar badoma aklai...
Dar yra ta Irina, bet pas ja dar neteko lankytis.
Gal mergaites pasidalinkim mintim, kur Jums geriausiai atlieka? Kokie pojuciai, kainos?
Is tikruju tai puiki mintis, kad kuri tikrai plaukuota ir susidorojusi su tuo mergaite padetu ir kitom... Nes priesingai tai greiciausiai reikes pirkti aparaciuka, pasimokysiu ant koju. Nes labai jau brangiai kainuoja eiti privaciai, pati sau gal ir geriau jausciau kokia srove tinkamiausia... Net nezinau. Bendrai as jau po 7 proceduru, kol kas jokio rezultato, ant smakro atauga kas savaite vis tokie pat stori, o ir daugiau ju pasidare, nes meistres uzkabina ir tuos plaukus, kuriu as ir nebuciau linkusi liesti...