Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija ir kt. chirurginiai būdai

sveikos,mergytes,gal kuri zinot,kiek galetu kainuot pati laparoskopija? ax.gif
Atsakyti
labukas, jungiuosi prie jūsų skyrelio iš po 4 nesėkmingų IUI verysad.gif
Gydytoja siūlo laparaskopiją, kurios nenoriu ir bijau unsure.gif
Kokių tyrimų reikia prieš operaciją? g.gif Kaip viskas vyksta..nuo..iki.. Ką dar ištiria be endemetriozės? ,nes aš jos požymių nejaučiu.Gimdos nuotrauka daryta, ten viskas gerai.Ar verta darytis tą laparaskopiją??Kokie pliusai, minusai?? rolleyes.gif
Atsakyti
Matai, Lakiukai, tikrai verta ir reikia darytis laparoskopija.
Bent jau mano gyd. nesutiko man daryti IUI be laparoskopijos (nors pries tai daryta gimdos nuotrauka tos pacios gyd.).
Operacijos metu ne tik matys tavo kiausintakiu bukle bet ir gali matyti endometrioze, kuri tikrai trukdo pastojimui.
Man, asmeniskai rado pirmos stadijos endometrioze nors jokiu pozymiu isskirtiniu tikrai nebuvo.
O pirminius tyrimus pries operacija tau parasys tavo gyd., kraujas, slapimas, sirdies kardiograma..., juokas visi tie tyrimai smile.gif
Ir dar, kai daro gimdos nuotrauka niekada nemato to, ka pamatys darant laparoskopija.
Po operacijos man liko trys katinuko idreskimai, net neimatytum plika akimi smile.gif
As irgi bijojau operacijos bet kai pasidariau, jauciuosi rami.
Minusu jokiu, pliusai - startas link nestuke.gif

Atsakyti

Mergaites zajoncku teisi laparaskopija tikrai verta daryti. Suzinai priezastis, tuomet lengviau imtis tolimesniu veiksmu.

Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2007 07 08, 09:54)
labukas, jungiuosi prie jūsų skyrelio iš po 4 nesėkmingų IUI  verysad.gif
Gydytoja siūlo laparaskopiją, kurios nenoriu ir bijau unsure.gif
Kokių tyrimų reikia prieš operaciją? g.gif Kaip viskas vyksta..nuo..iki.. Ką dar ištiria be endemetriozės? ,nes aš jos požymių nejaučiu.Gimdos nuotrauka daryta, ten viskas gerai.Ar verta darytis tą laparaskopiją??Kokie pliusai, minusai?? rolleyes.gif

Lakiuk, visu pirma, kodel tu bijai Laparaskopijos? g.gif As tai kaip tik joje maciau daug naudos ir nenorejau ilgai tempt. Taigi mes lapar. darem po pirmos stimuliacijos... dabar rami sedziu zinodama, kad gimda thumbup.gif , kiausintakiai praeinami, kiausides normalios, na, tik nevyksta O... unsure.gif bet juk yra tam stimuliacijos mirksiukas.gif
Endometriozes pozymiu tai ir nelabai yra, nebent jau kokia baisiausia stadija, o siaip per lapar. nustato endometrioze ir jei ji yra, pridegina... patikrina kiausintakius, kiausides, pasalina cistas, jei jos yra, patikrina, ar nera saaugu, ir jei ju yra, jas pasalina... ax.gif Ir siaip po lapar padideja galimybe nestuke.gif , nes viska ten sujudina, sukrutina ir galbut tik tiek truksta mums iki pilnos laimes. bigsmile.gif
As pati tikrai labai laukiau laparaskopijos ir bijojau tik narkozes tongue.gif Ir dabar labai didziuojuosi savo 3 skylutemis pilve 4u.gif
Atsakyti
Laukiuk, bijojau ir aš labai, tačiau visiškai nieko nejaučiau po operacijos: jokių skausmų, pykinimų ar pan. Labai svarbu buvo diagnozė, kuri buvo džiuginanti. Viskas bus gerai, baimė normalus reiškinys, tačiau vėliau suprasi, kad be reikalo. 4u.gif

P. S. Amade, čia tu ant operacinio stalo "svaigai" jau apie rezultatus? nes aš tik ištraukus vamzdelį pradėjau klausinėti kokie rezultatai hihihi.gif svarbiausia, net tris kartus to paties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 07 08, 21:26)
P. S. Amade, čia tu ant operacinio stalo "svaigai" jau apie rezultatus? nes aš tik ištraukus vamzdelį pradėjau klausinėti kokie rezultatai hihihi.gif svarbiausia, net tris kartus to paties lotuliukas.gif

schmoll.gif schmoll.gif ne ne as... as tik po narkozes norejau rukytos desros arba cepelinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir paskiau klausinejau, kodel man is viso 4 skylutes? o gine aiskino ''kiek reikejo, tiek ir badem'' doh.gif lotuliukas.gif

as nesitikiu kazkokiu stebuklu, tiesiog norejau suzinoti apie kiausintakius, saaugas ir endometrioze, kuriu visi atsakymai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 07 08, 22:35)
schmoll.gif  schmoll.gif  ne ne as... as tik po narkozes norejau rukytos desros arba cepelinu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir paskiau klausinejau, kodel man is viso 4 skylutes? o gine aiskino ''kiek reikejo, tiek ir badem''  doh.gif  lotuliukas.gif

as nesitikiu kazkokiu stebuklu, tiesiog norejau suzinoti apie kiausintakius, saaugas ir endometrioze, kuriu visi atsakymai  thumbup.gif

4u.gif na va, kažkodėl maniau, kad tu klausinėjai mirksiukas.gif O aš dar parą valgyt nenorėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 07 08, 21:20)
Matai, Lakiukai, tikrai verta ir reikia darytis laparoskopija.
Bent jau mano gyd. nesutiko man daryti IUI be laparoskopijos (nors pries tai daryta gimdos nuotrauka tos pacios gyd.).
Operacijos metu ne tik matys tavo kiausintakiu bukle bet ir gali matyti endometrioze, kuri tikrai trukdo pastojimui.
Man, asmeniskai rado pirmos stadijos endometrioze nors jokiu pozymiu isskirtiniu tikrai nebuvo.
O pirminius tyrimus pries operacija tau parasys tavo gyd., kraujas, slapimas, sirdies kardiograma..., juokas visi tie tyrimai  smile.gif 
Ir dar, kai daro gimdos nuotrauka niekada nemato to, ka pamatys darant laparoskopija.
Po operacijos man liko trys katinuko idreskimai, net neimatytum plika akimi  smile.gif
As irgi bijojau operacijos bet kai pasidariau, jauciuosi rami.
Minusu jokiu, pliusai - startas link  nestuke.gif

O , Zajončku, aš tau jau IUI skyrelyje parašiau.. smile.gif Pabendrausim ir čia rolleyes.gif Ačiū, padrąsinai, daba būtinai darysiu..,bet noriu pas Usonienę, tai tarsiuos, nes po Panevėžio mergaičių patirties, čia tikrai nesidarysiu schmoll.gif O kaip ten su tais maišais pilve, ar turėjai jį? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 07 08, 23:09)
Lakiuk, visu pirma, kodel tu bijai Laparaskopijos?  g.gif  As tai kaip tik joje maciau daug naudos ir nenorejau ilgai tempt. Taigi mes lapar. darem po pirmos stimuliacijos... dabar rami sedziu zinodama, kad gimda  thumbup.gif , kiausintakiai praeinami, kiausides normalios, na, tik nevyksta O...  unsure.gif  bet juk yra tam stimuliacijos  mirksiukas.gif
Endometriozes pozymiu tai ir nelabai yra, nebent jau kokia baisiausia stadija, o siaip per lapar. nustato endometrioze ir jei ji yra, pridegina... patikrina kiausintakius, kiausides, pasalina cistas, jei jos yra, patikrina, ar nera saaugu, ir jei ju yra, jas pasalina...  ax.gif  Ir siaip po lapar padideja galimybe  nestuke.gif , nes viska ten sujudina, sukrutina ir galbut tik tiek truksta mums iki pilnos laimes.  bigsmile.gif
As pati tikrai labai laukiau laparaskopijos ir bijojau tik narkozes  tongue.gif Ir dabar labai didziuojuosi savo 3 skylutemis pilve  4u.gif

Ačiū už informaciją rolleyes.gif Teorijos tai jau daug skaičiau, bet va įdomu praktiškai, ar padeda g.gif
Atsakyti
o pas mane net kaciuko ibrezimu neliko, ir nepykino ir valgyt ta pacia diena pradejau ir myletis kai tik siulus iseme, tik i darba dar neeinu blush2.gif ax.gif relaksinuos biggrin.gif
As dariau operacija tam kad pasalinti cista, nu ir tuo paciu pabade kiausides, bet itariu jei man siulytu darytis tik diagnostine operacija, nu tik paziurejimui, tai nesutikciau, nebent tureciau daug nepastojimo metu, nu sunku butu apsispresti.
Atsakyti
Lakiukai, maiseliu po op. jokiu neturejau.
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 07 09, 09:07)
o pas mane net kaciuko ibrezimu neliko, ir nepykino ir valgyt ta pacia diena pradejau ir myletis kai tik siulus iseme, tik i darba dar neeinu  blush2.gif  ax.gif relaksinuos  biggrin.gif
As dariau operacija tam kad pasalinti cista, nu ir tuo paciu pabade kiausides, bet itariu jei man siulytu darytis tik diagnostine operacija, nu tik paziurejimui, tai nesutikciau, nebent tureciau daug nepastojimo metu, nu sunku butu apsispresti.

mastau.gif o man kiaip tik pradziai buvo suplanuota diagnostine lapar., tik jos belaukiant uzsiauginau cista unsure.gif Bet as tai labai norejau diagnostines, nes maza ka... kas su kiausintakiais, endometrioze, saaugos... Aisku, galbut jei planuoji keleta menesiu, niekas net nesiulo laparaskopiju... ax.gif
Atsakyti