Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(IdeaFixe @ 2007 07 30, 14:31)
Sveikos merginos.

Esu pilna baimes : 4dieni laporoskopija. Nuraminkit mane,kad viskas bus gerai wink.gif
Labai norim vaikuciu, bet dbr gydytojai tare griezta NE. Mane labiausiai domina: per kiek laiko atsigaunama po laporoskopijos ir kokia reabilitacija taikoma?

tikrai neverta bijoti pačios laparaskopijos, svarbu rezultatai būtų normalūs thumbup.gif

o paleidžia dažniausiai jau sekančią dieną po laparaskopijos, o kitos į darbą jau po savaitės eina, aš kadangi tuo met mokiausi dieniniam, tai į paskaitas po savaitės pradėjau eiti

o reabilitacija/sanatorija jokia nepriklauso, nebent labai nori, tai už savo pinigus gali važiuoti
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2007 07 30, 14:31)
Sveikos merginos.

Esu pilna baimes : 4dieni laporoskopija. Nuraminkit mane,kad viskas bus gerai wink.gif
Labai norim vaikuciu, bet dbr gydytojai tare griezta NE. Mane labiausiai domina: per kiek laiko atsigaunama po laporoskopijos ir kokia reabilitacija taikoma?

Tikrai laparaskopijos nera ko bijoti,saldziai pamiegi,kai pilnai prabundi ir nesvaigsta galva gali jau keltis,nueiti iki toleto,ir jai laparaskopija nera labai sudetinga vakare gali jau ir lengvai uzkasti,o isgulejau ligonineje 6d,nes visa ta laika leido 4 kartus per diena antibijotikus,man jau 18d po laparaskopijos,o jausmas toks kad nieko ir nebuvo tongue.gif ,kai klausiau gyditojos kiek po tokios operacijos duoda nedarbinguma sake kad 30d,tai as ir neskubu i darba -namuose reabilituojous ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 30 liepos 2007 - 16:35
man liepe atvaziuoti ta pacia diena,kai darys operacija, as is tos baimes nepaklausiau kaip del maisto : turbut pries operacija negalima valgyti ir gerti?
Jus nesijuokit, su operacija susiduriu pirma karta gyvenime, todel daug ko neisivaizduoju wink.gif beje, labai aciu uz sureagavima :*
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2007 07 30, 15:26)
man liepe atvaziuoti ta pacia diena,kai darys operacija, as is tos baimes nepaklausiau kaip del maisto : turbut pries operacija negalima valgyti ir gerti?
Jus nesijuokit, su operacija susiduriu pirma karta gyvenime, todel daug ko neisivaizduoju wink.gif beje, labai aciu uz sureagavima :*

Tikrai negalima schmoll.gif Man neleido valgyt net nuo dienos prieš tai pietų ax.gif
Atsakyti
Dzesika,

o kaip tavo organizmas reaguoja i antibiotikus? Manishkis tai labai nekaip, pienlige ir visi is to ishplaukiantys malonumai garantuoti.ir sian kai nuvaziavau pas gydytoja, tai siule antibiotikus,nes lb skauda, bet atsisakiau ir pasirinkau nimesil'i.
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 07 30, 14:50)
o reabilitacija/sanatorija jokia nepriklauso, nebent labai nori, tai už savo pinigus gali važiuoti

Žiūrint kokia diagnozė nustatoma per laparaskopiją smile.gif Man su IV endometriozės stadija ir visais kitais "priedais" buvo davę kelialapį į sanatoriją, į Šventąją, 16 dienų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2007 07 30, 19:22)
Dzesika,

o kaip tavo organizmas reaguoja i antibiotikus? Manishkis tai labai nekaip, pienlige ir visi is to ishplaukiantys malonumai garantuoti.ir sian kai nuvaziavau pas gydytoja, tai siule antibiotikus,nes lb skauda, bet atsisakiau ir pasirinkau nimesil'i.

As tai antibijotikus gavau, kad nebutu uzdegimo po operacijos,o juos toleruoju tikriausiai neblogai g.gif kad pasekmiu nera,bet seip dar skiria papildomai toki vaistuka(kad nebutu ivairiu nemalonumu)neatsimenu pavadinimo blush2.gif ten viena tabletike o veikia savaite laiko.Bet nesuprantu kodel tau neliepe atvaziuoti viena diena anksciau pries operacija g.gif as tai(ir kitos merginos kurios atvaziavo man bebunant darytis laparaskopija,o viena daresi tik histroskopija tai irgi atvaziavo viena diena anksciau) atsiguliau antradieni jau i pavakare valgyti neleido,pris miega padare klizma,is ryto dar viena, neleido nei valgyti,nei gerti,o jau apie 10h isvaziavau i operacine,ai dar is vakaro ir ''sukuosena'' padaro,as tai namuose pati ja pasidariau ax.gif
Atsakyti
Tai turbut priklauso nuo ligonines... Man taip pat buvo liepta atvykti nevalgius, negerus... ir ta pacia diena atliko abi proceduras (histerkopija ir laparoskopija)... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 31 liepos 2007 - 07:54
labas rytas wink.gif

na ka..as tada irgi nevalgysiu ir negersiu, bet va ta klizma..tai kazkaip nekaip skamba..;/ ryskiai per mazai pinigu daviau, kad tiek dug visko nepasake.
po operacijos ishkart grazina i palaa, ar dar pooperacinej pora valandeliu stebi?
Atsakyti
Sveikos merginos,
pasidalinkit patirtimi kam pavyko po laparaskopijos-kiaušidžių driliacijos pastori, kaip greitai?
Man lapar. darė gegužės 5 d. jau praktiškai praėjo trys mėnesiai, tik po lapar. viskas buvo gerai, folikulai augo, 11 c.d. buvo net 1,6, kita mėn. 11 c.d. jau buvo tik 1,5, o ši mėn. 14 c.d. tik 1,2, žodžiu pasak gydytojo kiaušidės po truputi atsistatinėja į pradinę padėtį verysad.gif
Ar kam nors yra taip buve? g.gif jei taip, papasakokit verysad.gif
Atsakyti
pasidalinkit patirtimi kam pavyko po laparaskopijos-kiaušidžių driliacijos pastori, kaip greitai?

Mums pavyko, savo dienu taip ir nesulaukiau smile.gif Be to man tvarke ne tik kiausides, bet ir salino saaugas kiausintakiuose(paskaityt anksciau, jau rasiau). Gydytoja siule tris men naturaliai, o po to su stimuliacijom, jei nepavyktu pastoti.
Dabar "dziaugiuosi" visai nestumo pradzios "maloniais" pojuciais ir laukiu nesulaukiu tu 12 savaiciu, kai negalavimai turetu baigtis.
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2007 07 31, 09:17)
labas rytas wink.gif

na ka..as tada irgi nevalgysiu ir negersiu, bet va ta klizma..tai kazkaip nekaip skamba..;/  ryskiai per mazai pinigu daviau, kad tiek dug visko nepasake.
po operacijos ishkart grazina i palaa, ar dar pooperacinej pora valandeliu stebi?

Sveika,
po operacijos palaiko dar ir paoperacineje,bet kiekvana individualiai as panasiai pragulejau 1:30h.
Atsakyti