Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2007 06 18, 17:56)
Dar norejau pasiteirauti,ar kam is jusu po laparaskopijos praejus kelioms dienoms,buvo bloga pykino???man jau 2d taip,tai snd nuvariau pas gyd ta kur operavo,paziurejo eho: sako per daug vandens  doh.gif  doh.gif Ryt vel varyt reikia...jai nepamazes - kogero pasilikti teks.... doh.gif  doh.gif Jau nesiseka - tai nors tu ka  doh.gif

Manęs nepykino, bloga nebuvo, tik šiaip bendras silpnumas. Kad ir šiandien - pasėdėjau 3 val prie kompo ir pasijutau žiauriai pavargus, nulūžau miegot smile.gif
o tau drenas buvo išvestas?
jei man dreno nebūtų buvę tai pilvas turbūt būtų sprogęs nuo skysčių, ns ne vieną kart jį pilną kraujo+skysčių pakeitė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2007 06 18, 16:47)
Manęs nepykino, bloga nebuvo, tik šiaip bendras silpnumas. Kad ir šiandien - pasėdėjau 3 val prie kompo ir pasijutau žiauriai pavargus, nulūžau miegot smile.gif
o tau drenas buvo išvestas?
jei man dreno nebūtų buvę tai pilvas turbūt būtų sprogęs nuo skysčių, ns ne vieną kart jį pilną kraujo+skysčių pakeitė  doh.gif

Ne,man dreno jokio nebuvo.palyginus as lb stipri bigsmile.gif ax.gif Nes po oper, kita diena jau namie sedejau thumbup.gif ir atsikelus 10h iki 24h net nemiegu ,vaikstau lb daug...net gi ir nepaguliu schmoll.gif ir nuovargio nejauciu g.gif Tik vat kad kazkokiu dbr negerumu yra..O pilvas tai oho ho koks nemazas lotuliukas.gif bet po truputi traukesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2007 06 18, 19:52)
Ne,man dreno jokio nebuvo.palyginus as lb stipri  bigsmile.gif  ax.gif Nes po oper, kita diena jau namie sedejau  thumbup.gif ir atsikelus 10h iki 24h net nemiegu ,vaikstau lb daug...net gi ir nepaguliu schmoll.gif ir nuovargio nejauciu  g.gif Tik vat kad kazkokiu dbr negerumu yra..O pilvas tai oho ho koks nemazas  lotuliukas.gif bet po truputi traukesi  biggrin.gif

Nu tai liuks kad gerai jautiesi, gal ir tie skysčiai išsivaikščios smile.gif
Aš tai va daba nusiėmiau visus tvarsčius ir išsimaudžiau pagaliau duše biggrin.gif Bamba tai nelabai graži ir vienoj vietoj biški prasiskleidus unsure.gif g.gif Dar prie vienos šoninė skylutės mėlynė yra.. Ir, beje, man padarė ne 3, o 4 skyles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2007 06 18, 17:22)
Ir, beje, man padarė ne 3, o 4 skyles  g.gif

Pas mane tai 3 skylutes ir bamba g.gif tai kaip ir 4 iseina doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Dzaclina_: 18 birželio 2007 - 19:33
man irgi dreno nebuvo isvede schmoll.gif O nuovargi nuo kompo ir siaip jauciau kokia savaitele...
Del skyluciu tai pas mane irgi 3 plius bamboj. Bet visos mazikes, o bamboje tai ne zymes thumbup.gif As net nesistengiu ju uzdengt, man jos nekelia jokio diskomforto ar nekompleksuoju, kad rausvi mazi dryzniukai matos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar jums po laparaskopijos teplioja? g.gif
Pas mane viena skylute sone ir viena bamboje, sake atidalino kelias saaugas... bet vis nesibaigia patepliojimas, toks ryzai rudas blink.gif ... ar tai normalu, ar jau tureciau skambinti gydytojui? g.gif

Atsakyti
Na,asmeniskai man dar vis teplioja g.gif g.gif Gyd sake,kad taip gali buti kokia sawaitele net g.gif
Atsakyti

Man drena buvo išvesta.Tai per parą buvo pritekėję gal ketvirtadalis maišelio.Kitos dienos rytą dreną išėmė,nors dar skystis tekėjo.Sakė organizmas adsorbuos, kas liko.Mano mat svoris nemažas,gal dėl to ir dėjo.Bet aš labai gerai jaučiausi,-operavo rytą, o aš jau vakare, įsidėjus dreną į kišenę ėjau į wc.Kažkur skaičiau, kad operacijos metu lyg ir praplauna ir ten būtent tas skystis ir teka.Tiksliai nežinau, gal ir nusišneku.
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 06 18, 22:09)
Merginos, ar jums po laparaskopijos teplioja?  g.gif

Man tepliojo prieš operaciją ir po jos 1 dieną, paskui baigėsi. Bet kitom gulėjusiom merginom pradėjo tepti po operacijos tai gydytoja sakė kad nieko blogo, gali būti.

QUOTE(lola61 @ 2007 06 18, 22:46)
Man drena buvo išvesta.Tai per parą buvo pritekėję gal ketvirtadalis maišelio.

Nuo svorio čia tikrai nepriklauso.. Mačiau labai kūdučių su drenais.
Pas mane per pirmas 6 val pakeitė 2 pilnus maišelius ohmy.gif

Bamboj tai pas mane kolkas labai negražu.. na bet užgis, o tie kiti 3 taškiukai ta labai miniatiūriniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 06 18, 21:09)
Pas mane viena skylute sone ir viena bamboje, sake atidalino kelias saaugas... bet vis nesibaigia patepliojimas, toks ryzai rudas  blink.gif ... ar tai normalu, ar jau tureciau skambinti gydytojui? g.gif

man tepliojo daugiau nei savaite mirksiukas.gif Irgi sake, kad nieko baisaus...
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 06 18, 21:09)
Pas mane viena skylute sone ir viena bamboje, sake atidalino kelias saaugas... bet vis nesibaigia patepliojimas, toks ryzai rudas  blink.gif ... ar tai normalu, ar jau tureciau skambinti gydytojui? g.gif

Man teplioja iki šiol ir gana nemažai.Jau irgi biškį baisu darosi.
Atsakyti
QUOTE(PrestoTea @ 2007 06 17, 19:14)
Sveikos, mergytes  4u.gif
Gal galit paaiskinti del kokiu priezasciu jus daretes laporoskopija? Pas mane PKS nera, tik tiek, kad ovuliacija nevyksta. Man gine patare pasidaryti arba gimdos nuotrauka arba laporoskopija, kad paziureti del kiausintakiu praeinamumo. Vis galvoju, ar verta  g.gif . Si menesi bandom pirma stimuliacija su Clostybegiliu. Na, jei nepavyks pora men, gal vertetu? g.gif

Sveikute,
Na jei nevyksta ovuliacija tai nelabai suprantu prie ko cia gimdos nuotrauka??? blink.gif Si nuotrauka parodo tik tiek ar kiausintakiai praeinami ir nieko daugiau. O laparaskopijos metu galima ir kiausintakius patikrinti, jei randa saaugu jas isnaikinti, taip pat kiausidziu driliacija, jei yra PKS. O tai del ko tau nevyksta ovuliacija??? MAn atrodo kad tu pas kazkokia saraskine gydytoja lankaisi.
Papildyta:
[Tiesa, dar tas cistas mano nusiuntė ištirti ar ne piktybinės, tai visą savaitę drebėdama lauksiu atsakymo wacko.gif

Nepergyvenk, viskas bus gerai, jei jau iki siol nedare tyrimo, tai tikrai nebus piktybines smile.gif Nes jei jas aptikus jos pasirodo itartinos dar iki operacijos daro tyrima del piktybiskumo, o tau daro po operacijos, tiesiog imantis visu atsargos priemoniu jie privalo ir po operacijso istirti.
Atsakyti