QUOTE(agnesse @ 2007 10 02, 11:36)
Sveikute, ir pas mane lygiai tokia pati situacija buvo, vis su tuo prolatinu kovoju
ir lankausi pas tą patį gydytoją
O kur tau darė laparaskopiją, gal greitisios pagalbos ligoninė,ir kokia gydytoja
? dar turiu kelis klausimėlius neaiškius 

Labutis, taip dariausi Greitosios pagalbos, bet gydytojo pavardes neprisimenu, operavo vyras, labai malonus, zodziu jis man patiko ir jei ne tios komplikacijos su tais skysciais ir dar uzaugusia cista tai visai gal neblogai butu, nors nedarbinguma menesiui prasitesiau, sava sveikata svarbiau, nors savijauta jau po 2 savaiciu buvo gara.
Sermes tau, kad butu viskas super gerai.
Papildyta:
QUOTE(Meda-1 @ 2007 10 02, 12:14)
Viltis28,
o ar pati ne Trakuose laporaskopija darei? Girdejau, kad Trakaivasara pirko laporoskopa ir ten ruosiasi operacijas daryti? Gal ten eles nebutu labai dideles?
o ar pati ne Trakuose laporaskopija darei? Girdejau, kad Trakaivasara pirko laporoskopa ir ten ruosiasi operacijas daryti? Gal ten eles nebutu labai dideles?
ne, dariau Vilniuje, ir eiliu ten jokiu nebuvo manes tik pasiteiravo kada man mmm bus ir dare po ju , o trakuose as uz jokius pinigus nedaryciau, nes ten siaubas, nu nebent tik gimdymo skyrius neblogas, o visa kita, net sakyt nesinori, ligonineje gydytojai "super", man pries 7 metus operavo angina, tai vos po jos nepamiriau, nes gydytoja kabino, kazkoki tromba ir kraujavimo sustabdyti negalejo, siaubas kas ten buvo, tik vienas pliusas gal kokius 7 kg numeciau, nors antsvorio ir neturejau

Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 10 02, 11:36)
Sveikute, ir pas mane lygiai tokia pati situacija buvo, vis su tuo prolatinu kovoju
ir lankausi pas tą patį gydytoją
O kur tau darė laparaskopiją, gal greitisios pagalbos ligoninė,ir kokia gydytoja
? dar turiu kelis klausimėlius neaiškius 

Sorry