Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Skambinau į raidosa centrą tai pasakė tik rudenį,o rudenį ir į kauną reikia tai greičiausiai žiemą ar net kitą pavasatį kad jau jie taip elgiasi verysad.gif
Tai nebežinau ką per visą vasarą su mažium daryt taipo nenoriu namie su juo sėdėt jis toks nedrausmingas ir visiškai nieko pamikint neišeina,o kad kur išvažiuojam tai tada susikalbu,bet va kad niekur nenusimato išvažiavimas o apie sanatoriją nėra net ką galvot doh.gif Mūsų gydytoja neturi kelialapių jau 3 metai gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mus turbut penktadieni jau paleis namo thumbup.gif Rytoj padarys elergini tyrima ant rankyciu ir jeigu viskas gerai,tai penktadieni namo thumbup.gif

trude labai sveikinu baigus mokslus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikiuosi ir as jau kitais metais gausiu diploma blush2.gif

kokenyte dziaugiuosi,kad Augusteliui viskas gerai,o del tos operacijos,tai taip nepergyvenk,nes viskas bus gerai.Mano drauges berniukui uz men irgi darys sita operacija ir gydytojas sake,kad viskas bus gerai thumbup.gif 4u.gif

mine greiciau sveikit ir nesirkit wub.gif 4u.gif

Labai jusu visu pasiilgstu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ačiū visoms už sveikinumus hi.gif
Bet mano džiaugsmą užtemdė bloga savijauta verysad.gif niekaip neišsigydau skrandžio, nebežinau nei ką valgyt nei nevalgyt, kažkoks košmaras, o svarbiausia nepraeina schmoll.gif verysad.gif reiks eit tyrimus darytis doh.gif

Atsakyti
Kip šaunu kad Toniuką paleis iš ligoninės pagaliau galėsit vasara pasidžiaugt clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif
O Rugilytei daug sveikatytės wub.gif gi vasarą negalima sirgt 4u.gif Tikriausiai sušilus koks vėjelis perpūtė,dar kartą ačiu mine kad mum padėjot,kitą kart jau bus drąsiau važiuot blush2.gif
Ir tu Trude nejuokauk eik darykis visus tyrimus kuriuos reikia,jau mokslus pabaigei laikas ir savim pasirūpint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 19, 17:07)
Sveikutes 4u.gif

Mus turbut penktadieni jau paleis namo thumbup.gif Rytoj padarys elergini tyrima ant rankyciu ir jeigu viskas gerai,tai penktadieni namo thumbup.gif

oi kokios geros naujienytes. ploja.gif yahoo.gif tikiuos rytojaus tyrimelis bus geras ir 5ieniuka tikrai jau grysit i namucius. thumbup.gif

trude, dideliausi sveikinimai baigus moksliukus! dabar gerai pailsek ir butinai pasirupink savo sveikatele. linkiu kad viskas kuo greiciau susitvarkytu. console.gif

kokenyte nesijaudink labai, tikiu kad augusteliui bus viskas gerai ir operacija praeis sekmingai! sveikit. oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 06 19, 17:32)
Skambinau į raidosa centrą tai pasakė tik rudenį,o rudenį ir į kauną reikia tai greičiausiai žiemą ar net kitą pavasatį kad jau jie taip elgiasi verysad.gif
Tai nebežinau ką per visą vasarą su mažium daryt taipo nenoriu namie su juo sėdėt jis toks nedrausmingas ir visiškai nieko pamikint neišeina,o kad kur išvažiuojam tai tada susikalbu,bet va kad niekur nenusimato išvažiavimas o apie sanatoriją nėra net ką galvot doh.gif Mūsų gydytoja neturi kelialapių jau 3 metai gun_bandana.gif

kaip suprast kelialapiu?O tu paskambink i sanatorijas pati ir pasiklausk jei yra vietu ar ko reikia. Man atrodo, kad tereikia siuntimo. Gal kitos mamytes ka zinos. Nesamone taip kazkokia, priklauso karta per metus ir nesamone, kad kazkokiu kelialapiu eturi... Tikrai pasiskambink ir paklausk

QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 19, 18:07)

oi kaip saunu. Tikekimes, kad tyrimukas bus geras. Tikrai labai faina

QUOTE(trude @ 2007 06 19, 19:37)
Bet mano džiaugsmą užtemdė bloga savijauta verysad.gif niekaip neišsigydau skrandžio, nebežinau nei ką valgyt nei nevalgyt, kažkoks košmaras, o svarbiausia nepraeina schmoll.gif verysad.gif reiks eit tyrimus darytis doh.gif

aisku issitirk viska, bus aiskiau kaip gydyt.
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2007 06 19, 21:35)
kaip suprast kelialapiu?O tu paskambink i sanatorijas pati ir pasiklausk jei yra vietu ar ko reikia. Man atrodo, kad tereikia siuntimo. Gal kitos mamytes ka zinos. Nesamone taip kazkokia, priklauso karta per metus ir nesamone, kad kazkokiu kelialapiu eturi... Tikrai pasiskambink ir paklausk
aisku issitirk viska, bus aiskiau kaip gydyt.

Sveikos 4u.gif
Šiandien dar ir koją pradėjo labai skaudėt verysad.gif kas čia man pasidarė?

Kokenyte, tikrai pasiskambink pati ir išsiaiškink, o pas gydytoją nueik ir pasakyk kad reikia siuntimo.
Va Druskininkų „Saulutė“ tel. 831352268
Išsiaiškink viską, tik gydytoja turetu rašyti dar papildoma kokia nors diagnozę, nes su musu sindromu nepriklauso (nelabai suprantu kodėl doh.gif ).
Aš tai pati pasiskambinau ir užsiregistravau, o paskui gyd. tik pasakiau.

O mano zukis pradėjo galvytę į šonus purtyt, nelabai suprantu ką ji nori tuo padaryt, unsure.gif gal plaukučius krato, o gal reiškia ne ne ne, nes mes kažkaip visada sakydami nene galva purtom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 20 birželio 2007 - 07:50
QUOTE(trude @ 2007 06 20, 08:46)
O mano zukis pradėjo galvytę į šonus purtyt, nelabai suprantu ką ji nori tuo padaryt,  unsure.gif gal plaukučius krato, o gal reiškia ne ne ne, nes mes kažkaip visada sakydami nene galva purtom wub.gif

geiciausiai kad ne ne ne, nes Augustas kai nori pasakyt ne irgi purtio galva is sonus, kartais kai mes taip rodom ir taip raipom galva jis pando pakartot, bet tai irgi iseina kad ne. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 06 19, 20:37)
Sveikos 4u.gif
Ačiū visoms už sveikinumus  hi.gif

labutis 4u.gif as sianakt visa nakti prasikankinau su skrandziu,tai dabar vaistineje nusipirkau vaistu,bandysiu gyditis,o jei ne reiktu eit pas gyditojus,nes kazko jis pas mane daznai pradejo streikuot g.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 19, 19:07)
Sveikutes 4u.gif

trude labai sveikinu baigus mokslus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Saunuole thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tikiuosi ir as jau kitais metais gausiu diploma blush2.gif

kokenyte dziaugiuosi,kad Augusteliui viskas gerai,o del tos operacijos,tai taip nepergyvenk,nes viskas bus gerai.Mano drauges berniukui uz men irgi darys sita operacija ir gydytojas sake,kad viskas bus gerai thumbup.gif  4u.gif

mine greiciau sveikit ir nesirkit wub.gif  4u.gif

Labai jusu visu pasiilgstu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip dziugu girdet,kad sveikstat thumbup.gif
Papildyta:
Kokenyte,mano puseseres berniukui nesenai padare tokia operacija,viskas praejo sklandziai,dabar laksto kaip niekur nieko.Ir jums viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
Tiesa, dar merginos kažkada jau klausiau dėl ožiukų, gal nepastebėjot. ax.gif Tai va dar noriu kad pasidalintumėt blush2.gif Mano mažylė labai pikta būna kartais, kai ko negauna ar nori doh.gif tai iki pamėlynavimo įsitempia ir rėkia, o kartais tai kai duos galvą kurnors doh.gif tai labai baisu man. Ir dar pradėjo kažkaip keistai mirkčiot, lyg kokie tikai būtų verysad.gif Tai dabar ie dėl tos galvytės nebeaišku,schmoll.gif nes sėdi sėdi ir papurto, ir toliau žaidžia. Bijau kad kas su nerviukais nebūtų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 06 20, 12:17)
Tiesa, dar merginos kažkada jau klausiau dėl ožiukų, gal nepastebėjot. ax.gif  Tai va dar noriu kad pasidalintumėt blush2.gif Mano mažylė labai pikta būna kartais, kai ko negauna ar nori doh.gif tai iki pamėlynavimo įsitempia ir rėkia, o kartais tai kai duos galvą kurnors doh.gif tai labai baisu man. Ir dar pradėjo kažkaip keistai mirkčiot, lyg kokie tikai būtų verysad.gif Tai dabar ie dėl tos galvytės nebeaišku,schmoll.gif  nes sėdi sėdi ir papurto, ir toliau žaidžia. Bijau kad kas su nerviukais nebūtų verysad.gif

turiu klausima. o kai ji taip pyksta, kai ko nors nori, ar galugale tai gauna?

As siaip tokiais atvejais, paaiskinu, kad negalima to ar to, paskui parodau, kad va galetum daryti tai ir tai, na demesi nukreipiu ir visai gerai gaunas. Nezinau kiek jis mano zodzius supranta, bet manau, kad turi pratrintis girdet toki tona.
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 06 20, 13:17)
Tiesa, dar merginos kažkada jau klausiau dėl ožiukų, gal nepastebėjot. ax.gif  Tai va dar noriu kad pasidalintumėt blush2.gif Mano mažylė labai pikta būna kartais, kai ko negauna ar nori doh.gif tai iki pamėlynavimo įsitempia ir rėkia, o kartais tai kai duos galvą kurnors doh.gif tai labai baisu man. Ir dar pradėjo kažkaip keistai mirkčiot, lyg kokie tikai būtų verysad.gif Tai dabar ie dėl tos galvytės nebeaišku,schmoll.gif  nes sėdi sėdi ir papurto, ir toliau žaidžia. Bijau kad kas su nerviukais nebūtų verysad.gif

Sveikutes 4u.gif ,del galvos purtymo tai ir man neramu,nes maniskis ir taip daro verysad.gif .Istikruju tai baisu,ir daktares klausiau,kas yra,sake,kad neurologui reikia pasirodyti.Jusu tai jau dideli vaikuciai,tai gal ir rodo,nori ko nors,ar ne.Bet maniskis dar ant lovytes vartosi,tai as manau,kad tik kas su nervukais gali buti.Patikekit jausmas tai nesmagus kai pamatai vaikeli taip darant g.gif
Atsakyti