Su gimtadieniu, Toniuk
Būk sveikas ir stiprus.
QUOTE(mine @ 2007 06 26, 21:26)
Sveikutes.mums tai Jonines siaip sau-Rugilyte sirguliavo,viduriavo.man panasu vel i ROTA virusa.sukudo vel-vieni kauliukai.siandien pirma diena nuo sestadienio,kai neviduriuoja,bet dar ne vakaras...O joniniu svente girdejom per balkona,nes netoli musu buvo mikrorajono jonines,net vainikus prude prie musu plukde,ir lauzas buvo ir koncertas ir sokiai 
niu nesirkit. Tikekimes, kad viskas susitvarkys.
O kaip siandien jauciates?
QUOTE(laja @ 2007 06 27, 11:26)
Na, sveikutės visos. Pagaliau ir aš atradau laiko parašyti. Tiksliau pasigavau vasaros laiku bronchitą, tai sedžiu, rankos nekyla nieko daryti, o prie kompo visai nieko sedisi.
Sveikinu visas Mamytes ir zuikius su gimino dienom it t.t.O kas serga linkiu greiciau pasveikti.
Mano zuikis į abilitacine grupę Lopšelio g. ėjo nuo birzelio 1 dienos. Pradžioj visai nieko buvo, bet paskui matyt jam veiklos trūko, tai nelabai norėjo eiti. Auklėtojos sakė, kad labai tvarkingas vaikas, labai gražiai valgo, bet laaabai išdykęs. Tai jau tikrai, neklauso nors tu ką. Dabar kaime pas Močiutę išvežiau, nes susirgau. Labai jam kaime patinka, prisivalgo visokių uogų. Kaime sūpynės, čiuozyklą nupirkom, tai laiką aktyviai leidžia. O senelis sakė nupirks kibirėlį, kad galėtų gėles laistyti. Vaikišku kibirėlių apstu, bet matyt didesnio reikia. labai jam patinka seneliams padeti. Mato ką kiti daro ir jis nori.
Maniškis toks bučiuoklis, net nepatogu. Pasisveikina ir lūpas kiša bučiuotis
Buvom svečiuose tai visus nubučiavo
Gal susikaupsiu ir nuotraukas įdėsiu, nes mes jau dideli
Sveikinu visas Mamytes ir zuikius su gimino dienom it t.t.O kas serga linkiu greiciau pasveikti.
Mano zuikis į abilitacine grupę Lopšelio g. ėjo nuo birzelio 1 dienos. Pradžioj visai nieko buvo, bet paskui matyt jam veiklos trūko, tai nelabai norėjo eiti. Auklėtojos sakė, kad labai tvarkingas vaikas, labai gražiai valgo, bet laaabai išdykęs. Tai jau tikrai, neklauso nors tu ką. Dabar kaime pas Močiutę išvežiau, nes susirgau. Labai jam kaime patinka, prisivalgo visokių uogų. Kaime sūpynės, čiuozyklą nupirkom, tai laiką aktyviai leidžia. O senelis sakė nupirks kibirėlį, kad galėtų gėles laistyti. Vaikišku kibirėlių apstu, bet matyt didesnio reikia. labai jam patinka seneliams padeti. Mato ką kiti daro ir jis nori.
Maniškis toks bučiuoklis, net nepatogu. Pasisveikina ir lūpas kiša bučiuotis
Buvom svečiuose tai visus nubučiavo
Gal susikaupsiu ir nuotraukas įdėsiu, nes mes jau dideli
sveikute, seniai begirdetra.
Smagu, kad Daliukas turi kaimuka kur gali pabut.
o tu sveik. Ir ilsekis daug
QUOTE(Kokenytė @ 2007 06 27, 11:45)
Toniuką šiandien paleidžia ,mamytė tikraisuaiai papasakos mum kaip jiem sekėsi sveikt
Gera žinia tokią baisią dieną nosies į lauką neimanoma iškišt
Mes tai duodamės po namus ir tiek išmokom iki 3 skaičiuoti na nežinau ar jis suprantą tą prasmę tik kai kąnors dėlioja ima ir sako iens du trrrr
Gera žinia tokią baisią dieną nosies į lauką neimanoma iškišt
Mes tai duodamės po namus ir tiek išmokom iki 3 skaičiuoti na nežinau ar jis suprantą tą prasmę tik kai kąnors dėlioja ima ir sako iens du trrrr
saunuolis Augustinas. Na sekmes toliau mokinantis
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 27, 14:22)
Sveikutes
Labai jusu pasiilgau
Kai gulejom ligonineje,tai buvo atejus pati skyriaus vedeja ir jau norejo mus issiusti namo dar su temp,tai zinokit jau neatlaikiau ir viska jai susakiau ka galvoju
O kai ji isejo,tai taip verkiau,net pasikukciodama
Tai siandien atejus vedeja jau labai graziai su manim snekejo ir taip atsargiai uzsimine apie namus
Ligonineje susipazinau su labai faina mamyte,tai ji Toniukui padare tokia grazia staigmena
Per jo gimtadieni atnese jam labai faina zaisla,tai jis buvo toks laimingas
Aciu labai visoms uz sveikinimus
Toniukas su sesyte jums siuncia bucinuku ir stipriai visus apkabina :
Siandien atvaziuos draugai,tai darysim gimtadieni
Labai jusu pasiilgau
Kai gulejom ligonineje,tai buvo atejus pati skyriaus vedeja ir jau norejo mus issiusti namo dar su temp,tai zinokit jau neatlaikiau ir viska jai susakiau ka galvoju
Aciu labai visoms uz sveikinimus
Siandien atvaziuos draugai,tai darysim gimtadieni
Kaip smagu, kad grizot. Smagaus baliuko jum. O mes irgi prisijungiam prie sveikinimu tavo vaikuciam. Tegul jie buna tavo gyvenimo dziaugsmas. O tu ju didziausias turtas.
ir smagaus jum baliuko.
Aciu visoms uz sveikinimus
Gimtadienis praejo puikiai.Maziai gavo daug dovanu
Bet Toniukui vel uzkilo auksta temperatura
Jau tikrai nebezinau ka man daryti
Baigiu jau isproteti.I Vilniu bijau vaziuoti,kad musu nepriims ten ir dukrytes gaila,kad manes nematys,nes mama neprivazines manes pakeisti ir miestas nepazystamas.Kazkaip baisu,bet noriu maziui pacio geriausio ir kad galu gale greiciau ji isgydytu
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 28, 00:16)
Baigiu jau isproteti.I Vilniu bijau vaziuoti,kad musu nepriims ten ir dukrytes gaila,kad manes nematys,nes mama neprivazines manes pakeisti ir miestas nepazystamas.Kazkaip baisu,bet noriu maziui pacio geriausio ir kad galu gale greiciau ji isgydytu

O dieve
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 28, 00:16)

Saulesmamyte dziaugiuosi su jumis,kad smagiai atsventet tortedienius,bet kartu ir labai neramu del mazylio,o ka sako daktarai,ar geriat dar kokius vaistukus,bet kiek ta temperatura gali kankint mazyli,vistiek turi buti kazkoks gydimo budas
Papildyta:
QUOTE(joole2 @ 2007 06 28, 09:05)
sveikute sugryzus,vis pagalvodavau kur jus dinge?
didziausi sveikinimai Toniukui su praejusiu gimtadieniuku ir linkiu daug daug daug sveikatytes .

QUOTE(*Vilte* @ 2007 06 28, 08:48)
Saulesmamyte dziaugiuosi su jumis,kad smagiai atsventet tortedienius,bet kartu ir labai neramu del mazylio,o ka sako daktarai,ar geriat dar kokius vaistukus,bet kiek ta temperatura gali kankint mazyli,vistiek turi buti kazkoks gydimo budas
Laikykites 
Papildyta:
Kaip laikotes?
Papildyta:
laikomes neblogai.3 dienas buvome
O siaip tai nieko naujo, Akvilei prasidejo atostogos, tai namuose kariauja su sese (kuri pirma prie kompo atsises).
Toniuk, ar dar priimi sveikinimus su gimtadieniu?
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 27, 23:16)

as tai manau, kad reiktu pasiskambint i Vilniu ir su kuo nors pasisneket, ar priimtu ka mano ir susitart gal del konsultacijos o paskui ziures. O del dukrytes, tai manau, kad istvers. juk vaikai viska greit pamirsta, tai kad ir pabusit menesiuka tai tik Toniukui bus geriau ir galbut galu gale viskas susitvarkys.
QUOTE(joole2 @ 2007 06 28, 08:05)
svikute
o tai mergyte iki tol bijojo vandens?
Maniskis tai dabar pamato vandeni ir lekia... neleidi sest taskytis pyksta, nesinori, kad kada issigastu...
Niu smagios jum dieneles. Eisim mes siandien mankstu baigimui pas gydytojus. Tai truputi nerimauju.
ai dar Laja, kokiu sakei ten siuntimu reikia, norint tu batuku?
Sveikinimai Toniukui
O aš jau sudiplomu
Tik šventės jokios nejaučiu, sveikata visai prasta ,nieko negaliu valgyt
O aš jau sudiplomu
QUOTE(trude @ 2007 06 28, 13:22)
Sveikinimai Toniukui
O aš jau sudiplomu
O aš jau sudiplomu
QUOTE(ad23 @ 2007 06 28, 09:56)
as tai manau, kad reiktu pasiskambint i Vilniu ir su kuo nors pasisneket, ar priimtu ka mano ir susitart gal del konsultacijos o paskui ziures. O del dukrytes, tai manau, kad istvers. juk vaikai viska greit pamirsta, tai kad ir pabusit menesiuka tai tik Toniukui bus geriau ir galbut galu gale viskas susitvarkys.
Skambink į konsultacinę polikliniką Santariškėse, nes tikrai čia jau gaunasi begalinė istorija. Kiek vaikas su temperatūra gali kankintis. O kai būsit sveiki ir dukrytė bus laiminga, nes jai irgi pastovus stresas...
svikute
Maniskis tai dabar pamato vandeni ir lekia... neleidi sest taskytis pyksta, nesinori, kad kada issigastu...
Buvom prie ežero, tai D. pirmą dieną labai jau nedrąsus buvo, bet paskui įsidrasino. Akmenukus, zoles visokias pešė įsibridęs ir mėtė. Kitą dieną, tai net nespejau sužiūrėti, taip staigiai drabužius nusimetė ir į ežerą įlindo
Skambink į konsultacinę polikliniką Santariškėse, nes tikrai čia jau gaunasi begalinė istorija. Kiek vaikas su temperatūra gali kankintis. O kai būsit sveiki ir dukrytė bus laiminga, nes jai irgi pastovus stresas...
QUOTE(joole2 @ 2007 06 28, 08:05)
svikute
Buvom prie ežero, tai D. pirmą dieną labai jau nedrąsus buvo, bet paskui įsidrasino. Akmenukus, zoles visokias pešė įsibridęs ir mėtė. Kitą dieną, tai net nespejau sužiūrėti, taip staigiai drabužius nusimetė ir į ežerą įlindo
Mes tai paprastai iš savo pediatrės imam siuntimą, parašo, kad laisvi sanariai ir t.t., tada registruojames Ortopedijos technikoj.
Daliuko krūtinės ląsta deformuota, tai siuntė į Vilnių mūsų neurologė. Tikiuosi žinai, kad mūsų vaikiai yra dispancerizuoti ir pas neurologą gali eiti, be išankstinės registracijos. Manau, kad siuntimą gali išrašyti ir neurologė
QUOTE(trude @ 2007 06 28, 11:22)
Sveikinimai Toniukui
O aš jau sudiplomu
O aš jau sudiplomu
Sveikinu diplomuotą Mamytę