QUOTE(Tresor @ 2010 01 07, 11:22)
Man tie priepuoliai prasidejo pries tris metus. Pradzioje budavo trumpi sirdies neramumai trunkantys apie 0.5min. O paskui prasidedavo jau ilgesni, net ir gulint lovoje ramybes busenoje. Paskui jau gydytoja poliklinikos rekomendavo priepuolio metu gerti verapamili, isgerus pageredavo per mazdaug 40min, bet taip ilgai netrukdavo kaip jums po 6 pavalandas

Silpsta sirdies raumuo..Neisivaizduoju kaip jus iskenciant, as priepuolio metu gulet negaledavu, nes sirdis tragiskai baladodavosi..
Siaip po operacijos savijauta tikrai buvo nebloga, pradzioje gal truputi ji buvo jautresne ir nerami, bet kadangi esu labai jautrios nervu sistemos zmogus,gal itakos tai turejo. Bet siaip grizau i darba po dvieju savaiciu..Kaip gydytoja minejo galesiu sportuoti, bet nelabai toleruoju fizinio kruvio, pridustu lipdama laiptais..Kuo tolyn vis sunkiau, tai siuo metu laukiu taip pat savo eiles pas kardiologa. As tai noreciau pradzioje uzsikabinti ta aparata kuris fiksuoja sirdies ritma(holteri), o paskui gal ta tyrima per nosi daryti. O gal jums jis buvo uzkabintas sekimui?
Siaip tai kitiems is pirmo karto pavyksta pasalinti ta kento pluosta ir jauciasi kuo puikiausiai

Zinau viena atveji kai salinant antra karta pluosta vienai moteriai labai retas pulsas buvo, tai net buvo mastoma apie sirdies stimuliatoriu
as jau pripratau prie tu ilgu ilgu priepuoliu...pastoviai geriu kali,magni,mildronatas....tik anksciau jie budavo reti i metus karta, du..tai netrugde dar taip baisiai,pasikankini ta karta ir pamirsti iki sekancio...o dabar jau karta i menesi ir kazkaip po gimdymo pablogejo situacija

todel ir galvoju kad jau viskas,reikia lekt ir tvarkyt ta ritma

man jokiu aparatu nedejo,ekoskopija buvo normoje,ekg kaip visada tachikardija rodo.... as ir jautri esu,man tas pulsas pasoka jau i poliklinika iejus

daktare pamenu net pyko,nes kai ekoskopavo,negalejo ten kazko iziuret per ta musima,o man sirdis varo 110 is baimes ir nieko negaliu padaryt

as dabar pagalvojau,as gi geriu betalok zok,jis gi kazkoks ten blokatorius,jauciu jau pries tyrimus negalima vaistu blokuojanciu gert
STEBUKLAS VISADA YRA KAŽKUR ARTI NEVILTIES..