Prie krūmo ar kai pajudini tai kvapas pasklinda Bet, kad kaip jazminai dabar pas kaimynus žydi ir aš užuodžiu, tai ne O kai pražys gal labiau kvepės, nepamenu dabar
Nieko nesuprantu, kaip tai antrais metai dygsta? Tai aš jas, tipo, pasėju, ir laikau metus laiko?! Tarkim, šiemet vasarį pasėjau, kitais metais vasarį sulauksiu?!
as pasejau siemet ir laukiu sudygstant. Ant pakelio parasyta seti pavasari (as truputi suvelinau), o rudeni pikuoti daigelius. Taigi sudygsta jos tais paciais metais, tik zydi antrais metais.
Crocus, tavo levandos superinės O man priktos pernai per išpardavimą Kikoje, tebestovi nupiepusios, dvi visai nezydi, vos nuo zemes atsiplesusios, o dvi po 2-3 ziedelius iskisusios. Kokio amziaus tavo krumas?
Crocus, tavo levandos superinės O man priktos pernai per išpardavimą Kikoje, tebestovi nupiepusios, dvi visai nezydi, vos nuo zemes atsiplesusios, o dvi po 2-3 ziedelius iskisusios.
Kokio amziaus tavo krumas?
Stai kodel pernai jos man nesudygo ant palanges... O as karksejau: "seklos blogos, seklos... " ir siemet nebebandziau.....
Tai gal reik is rudens paset?
nu va kaip gaila... per tėvo dieną pardavėja siūlė pirkt krūmą po 5lt nesusigundžiau o dabar pagatava nagus nusigraužt koks grožis... kaip man jų gaut? p jos daugiametės? ar kiekvienais metais reik iš naujo sėt?
nu va kaip gaila... per tėvo dieną pardavėja siūlė pirkt krūmą po 5lt nesusigundžiau o dabar pagatava nagus nusigraužt koks grožis... kaip man jų gaut? p jos daugiametės? ar kiekvienais metais reik iš naujo sėt?
Niu čia truputį paskaičiau,bet man kažkodėl sudygo tą pačią vasarą,o rudenį nuėmiau didelį derlių dabar dar iš pernai metų turiu tų levandų.Jos pačios yra dvimetėst.y.jei nupjaunį krūmą kitais metais vėl atželia.Man taip anyta aiškino.O sudygo labai greitai ir vešliai.Sėklos lietuviškos.