Jūs auginate mėlynas, ar kitos spalvos? Ar tinka skynimui?

QUOTE(jediara @ 2011 01 15, 14:49)
mėlynas,skinti galima,(sėklas maximoje pirkau kai po 0,59ct.pardavinėjo

sveikos levandu augintojos, as taip pat labai norėčiau auginti šiuos augalus, bet iš sėklų kol išdygs
norėčiau kad šeis metais man jau žydėtu, tai gal kas galite pasidalinti(parduoti) nedideliu krumeliu ar mažesniu augaliuku, bet kad šiemet žydėtu
mielai nupirkčiau bent viena levanda Vilniuje ar netoli Traku

QUOTE(sineriuke @ 2011 03 25, 13:01)
sveikos levandu augintojos, as taip pat labai norėčiau auginti šiuos augalus, bet iš sėklų kol išdygs
norėčiau kad šeis metais man jau žydėtu, tai gal kas galite pasidalinti(parduoti) nedideliu krumeliu ar mažesniu augaliuku, bet kad šiemet žydėtu
mielai nupirkčiau bent viena levanda Vilniuje ar netoli Traku 

juokas juokais ale man per savaitę išdygo

QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 03 25, 13:28)
O jau buvau nusiteikus kad kaži kiek laukt reiks 

Matyt, jūsų sėkliukės turėjo idealias sąlygas dygti

QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 03 25, 13:28)
O jau buvau nusiteikus kad kaži kiek laukt reiks 

Man lygiai tas pat. Po penkiu dienu jau buvo trys seklos poros milimetru daigelius isleidusios.

As taip pat nupirkciau levanda jau isauginta, kad jau siemet darzelyje dziugintu mus savo ziedais ir kvapais
Rasykit AZ jei kas turite parduoti Kaune

QUOTE(sineriuke @ 2011 03 28, 18:15)
levandos žydi tik antraisiais metais, dėl to ir ieškau pirkti jau paaugusias, praeitu metu, kad šiemet žydėtu
vis dar laukiu, gal kas galite pasiulyti? 

nebutinai, sejau ir tais paciais metais zydejo. bet be abejo, gausesnio zydejimo galima sulaukt antrais metais.
vakar apžiūrėjau, kaip sekėsi peržiemot. Dvi tikrai gyvos, dvi su klaustuku. Tikriausiai jas reikia dabar apgenet truputi?
Pirkau ir aš levandos krūmelį