Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas pastojo su kontraceptiniu pleistru?

Sveikos smile.gif Pusę valandos ieškojau, bet nieko tokio neradau sad.gif Noriu paklausti, gal kas buvo pastojusi su kontreceptiniu pleistru? blink.gif Man šiandien testas parodė 2 juostas doh.gif bet ar jis gali sukelti apsigimimų? Ar nuo to vaikas nebus nesveikas ir nepakenks jam? Nes nežinau aš tokių dalykų? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurulka: 17 birželio 2007 - 00:25
Aš pastojau,bet buvo nesivystantis nėštumas.
Į tavo klausimus tik JIS gali atsakyti...
Siūlyčiau dar vieną testą pasidaryti- man yra buvę, kad parodė dvi juosteles, o nėštumo nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 17, 22:09)
Siūlyčiau dar vieną testą pasidaryti- man yra buvę, kad parodė dvi juosteles, o nėštumo nebuvo...

Na nieko sau,idomu kaip cia taip jum gaunasi,man testai nerode niekada nestumo jai jo nerasta,o ir pleistra gal nevisai pagal taisykles naudojot? doh.gif
Atsakyti
Aš todėl ir pastojau, kad neteisingai naudojau. O kadangi mano vaisingumas šimtaprocentinis... doh.gif
O tie nėštumo testai yra visiškai nepatikimi. Ne kartą tuo įsitikinau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 17, 23:09)

Neštumas tai 100 procentų yra, 2 testus dariausi ir šiandien buvau pas gydytoją... blush2.gif Na, ji sako kad būna taip, jokių apsigiminų neturėtų būti, bet gal kas girdęėjo kitokių nuomonių? Nes neramu kažkaip tai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurulka @ 2007 06 18, 15:34)
Neštumas tai 100 procentų yra, 2 testus dariausi ir šiandien buvau pas gydytoją...  blush2.gif  Na, ji sako kad būna taip, jokių apsigiminų neturėtų būti, bet gal kas girdęėjo kitokių nuomonių? Nes neramu kažkaip tai  unsure.gif

Bet kaip tu nauduodama sugebejei pastot irgi gal neteisingai kazka darei,ar tiesiog esi 1 is 100% doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Draugė pastojo su KŽ, ne su KP, bet...gydytoja pasakė, kad gali būti teisingas vartojimas, bet žiedas laikytas ne pagal taisykles (vaistinėje jis turi būti paimamas iš šaldytuvo) ar transportavimas ne šaltai, mat vartojimo laikas trumpėja.
Atsakyti
QUOTE(Laurulka @ 2007 06 19, 00:34)
Neštumas tai 100 procentų yra, 2 testus dariausi ir šiandien buvau pas gydytoją...  blush2.gif  Na, ji sako kad būna taip, jokių apsigiminų neturėtų būti, bet gal kas girdęėjo kitokių nuomonių? Nes neramu kažkaip tai  unsure.gif

ne, neteko girdeti, bet galesiu pas saviski gydytoja paklausti, ketinu netrukus lankytis.
Atsakyti
As astojau isgerus postinor tablete po visko, dabar turiu 9men nuostabu berna thumbup.gif .Vat ir sutapimas, pries suzinant naujiena su vyru kalbedavom kad vaika po poros metuku turesim ir stai tau per savo gimtadieni suzinojau, kad laukiuosi. Taip pat labai bijojau, kad kontraceptikai nebutu paveike, jie juk stiprus labai. Bet daktare stebejo ir ssake, kad viskas bus gerai, juk del to ir neduoda niekas 100% . Tad buk rami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurulka @ 2007 06 18, 15:34)

visiškai ne į tema, bet tau maloniau nuo to, kad visi žinos jor trečias tavo vaikas netyčiukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurulka @ 2007 06 17, 02:24)
Sveikos  smile.gif  Pusę valandos ieškojau, bet nieko tokio neradau sad.gif Noriu paklausti, gal kas buvo pastojusi su kontreceptiniu pleistru?  blink.gif  Man šiandien testas parodė 2 juostas  doh.gif  bet ar jis gali sukelti apsigimimų? Ar nuo to vaikas nebus nesveikas ir nepakenks jam? Nes nežinau aš tokių dalykų?  doh.gif

Buvau pastojusi su spirale,gydytoja patare negimdyti. Nors girdejau atveju kad gimsta sveiki vaikai. Bet gydytoja patare negimdyt.
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 24, 12:53)

visiškai ne į tema, bet tau maloniau nuo to, kad visi žinos jor trečias tavo vaikas netyčiukas?  g.gif

Kas cia per klausimas? blink.gif blink.gif blink.gif

O kas del pastojimo vartojant KP - manau poveikis kudikiui tas pats kaip ir pastojus naudojant KT, tokia temele kazkur yra, visu vaikuciams viskas gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dile @ 2007 06 24, 12:58)
Buvau pastojusi su spirale,gydytoja patare negimdyti. Nors girdejau atveju kad gimsta sveiki vaikai. Bet gydytoja patare negimdyt.

toki sprendima priemei kliaudamasi tik vienos gydytojos nuomone? blink.gif
Atsakyti