Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas pastojo su kontraceptiniu pleistru?

QUOTE(garbane @ 2007 06 24, 13:08)
Kas cia per klausimas?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

paprastas matant, kad prie trečia vaiko parašyta, kad jis netyčiukas
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 24, 12:53)

visiškai ne į tema, bet tau maloniau nuo to, kad visi žinos jor trečias tavo vaikas netyčiukas?  g.gif

o kas čia tokio? g.gif jei tas vaikas suplanuotas, tik ateina kiek anksčiau, bet laukiamas, mylimas, priimamas. Kuo netyčiukai skiriasi nuo planuotųjų? blink.gif
Atsakyti
SIAUBAS!!!!! Pasirodo yra toki7, kurios pastojo naudodamos KP??? verysad.gif
Gal galit atsiliepti tos, kurios NETEISINGAI naudojo KP? help.gif Ką būtent neteisingai darėt - galit plačiau, praššššauuuu unsure.gif unsure.gif
Aš net nežinau - daugiau nei metus naudoju tą pleistrą - viskas gerai buvo, buvau ir pamiršus pakeist pleistrą keitimo dieną, ir jį nusiimti reikiamą dieną... Bet lyg ir paskutiniu metu viską teisingai dariau - net tą pačią valandą pleistrą keičiau... Bet kažkaip mėnesinės išsireguliavo - paskutinį kartą susirgau trečio pleistro pirmąją keitimo dieną - tai buvo gegužės 31 diena, o po to dar nesirgau... iš principo jau vėluoja 2 savites. Dieve, kaip bijau pirkti nėštumo testą... cry.gif

O dar yra tokių piktų mamyčių, kurios pamatys, kad antras vaikas irgi netyčiukas, tai kokia tundra išvadins.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 14:22)
SIAUBAS!!!!! Pasirodo yra toki7, kurios pastojo naudodamos KP???  verysad.gif
Gal galit atsiliepti tos, kurios NETEISINGAI naudojo KP?  help.gif Ką būtent neteisingai darėt - galit plačiau, praššššauuuu  unsure.gif  unsure.gif
Aš net nežinau - daugiau nei metus naudoju tą pleistrą - viskas gerai buvo, buvau ir pamiršus pakeist pleistrą keitimo dieną, ir jį nusiimti reikiamą dieną... Bet lyg ir paskutiniu metu viską teisingai dariau - net tą pačią valandą pleistrą keičiau... Bet kažkaip mėnesinės išsireguliavo - paskutinį kartą susirgau trečio pleistro pirmąją keitimo dieną - tai buvo gegužės 31 diena, o po to dar nesirgau... iš principo jau vėluoja 2 savites. Dieve, kaip bijau pirkti nėštumo testą... cry.gif

O dar yra tokių piktų mamyčių, kurios pamatys, kad antras vaikas irgi netyčiukas, tai kokia tundra išvadins....  unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 14:22)
SIAUBAS!!!!! Pasirodo yra toki7, kurios pastojo naudodamos KP???  verysad.gif
Gal galit atsiliepti tos, kurios NETEISINGAI naudojo KP?  help.gif Ką būtent neteisingai darėt - galit plačiau, praššššauuuu  unsure.gif  unsure.gif

O dar yra tokių piktų mamyčių, kurios pamatys, kad antras vaikas irgi netyčiukas, tai kokia tundra išvadins....  unsure.gif

Sveikos, nesupykit, bet man kazkaip juokinga pasirode kad "tycinis" ar "netycinis" nestumas yra problema.... na nebent jau tu vaiku tuntas ir nera kur apsisukt namuose lotuliukas.gif ... bet siaip, kai kyla tokiu minciu, kad gal per anksti ar ne laiku, tai geriau pagalvot apie tas mamytes, kurios nesulaukia gandro.... o gal kazkada ir jos galvojo per anksti.... Deja, sito nemanau kad imanoma tiksliai numatyti...
Sori jei cia offt..
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2007 07 04, 14:29)
Papildyta:
Sveikos, nesupykit, bet man kazkaip juokinga pasirode kad "tycinis" ar "netycinis" nestumas yra problema.... na nebent jau tu vaiku tuntas ir nera kur apsisukt namuose lotuliukas.gif ... bet siaip, kai kyla tokiu minciu, kad gal per anksti ar ne laiku, tai geriau pagalvot apie tas mamytes, kurios nesulaukia gandro.... o gal kazkada ir jos galvojo per anksti.... Deja, sito nemanau kad imanoma tiksliai numatyti...
Sori jei cia offt..

Nu man tai tikrai ne problema, apskritai manau, kad vaikai patys pasirenka kada jiems į pasaulį ateiti, kartais ir kontraceptikai nepadeda schmoll.gif

tačiau jei pasiskaitytumėt kad ir šią temą, pamatytumėt, kad kai kam tai problema ir vos nelinkę kitas mamas įžeidinėti g.gif
Atsakyti
nai nai biggrin.gif atrodo as viena is tu kurios sekmingai pastojo ir pagimde liux leliu naudojant evra. jokiu apsigimimu ar panasiai. kaip sakoma: nuo likimo nepabegsi. o kam lemta pastoti, bet nepagimdyti ar tureti kiek kitoki leliuka, tai nebutinai bus nuo kontraceptiku.
Atsakyti
Pasidare idomu nes pamaciau tokia pat tema apie KT.
Atsakyti
QUOTE(Greta90 @ 2011 12 13, 23:39)
Pasidare idomu nes pamaciau tokia pat tema apie KT.

Nu jau kaip minėjau kitoje temoje - apie patį pleistrą, tai jokių neigiamybių neteko girdėti apie pleistrą. Juo labiau tokių.
Ką kitos apie tai girdėjo?
Atsakyti
na as temoje apie kt pamaciau jog viena buvo paminejusi jog pastojo su kp tai galvoju kiek dar tokiu atveju pas mus cia yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta90 @ 2011 12 14, 22:28)
na as temoje apie kt pamaciau jog viena buvo paminejusi jog pastojo su kp tai galvoju kiek dar tokiu atveju pas mus cia yra  ax.gif

Manau mažuma.... Juk ir su KT tokių atvejų pasitaiko. Nė viena priemonė neapsaugo visu 100 proc. Tik kokiais 99,99 smile.gif Va į tą 0,1 procentą kas nors vis tiek pataiko...
Gal ne laiku išgėrė, gal per vėlai užsiklijavo ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Pasiausa Veronika @ 2011 12 15, 11:12)
Manau mažuma.... Juk ir su KT tokių atvejų pasitaiko. Nė viena priemonė neapsaugo visu 100 proc. Tik kokiais 99,99 smile.gif Va į tą 0,1 procentą kas nors vis tiek pataiko...
Gal ne laiku išgėrė, gal per vėlai užsiklijavo ir pan.

Aš asmeniškai nesu girdėjusi kad kuri nors būtų pastojusi naudodama pleistrą....smile.gif
Man ši priemonė labai patikima atrodo.
Atsakyti
as naudojau kp ir tikrai galiu pasakyti kad patikimas...aisku paskui nustojau naudoti,nes norejom leliuko ax.gif
Atsakyti