QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 14:22)
SIAUBAS!!!!! Pasirodo yra toki7, kurios pastojo naudodamos KP???
Gal galit atsiliepti tos, kurios NETEISINGAI naudojo KP?

Ką būtent neteisingai darėt - galit plačiau, praššššauuuu
Aš net nežinau - daugiau nei metus naudoju tą pleistrą - viskas gerai buvo, buvau ir pamiršus pakeist pleistrą keitimo dieną, ir jį nusiimti reikiamą dieną... Bet lyg ir paskutiniu metu viską teisingai dariau - net tą pačią valandą pleistrą keičiau... Bet kažkaip mėnesinės išsireguliavo - paskutinį kartą susirgau trečio pleistro pirmąją keitimo dieną - tai buvo gegužės 31 diena, o po to dar nesirgau... iš principo jau vėluoja 2 savites. Dieve, kaip bijau pirkti nėštumo testą...
O dar yra tokių piktų mamyčių, kurios pamatys, kad antras vaikas irgi netyčiukas, tai kokia tundra išvadins....
Papildyta:
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 14:22)
SIAUBAS!!!!! Pasirodo yra toki7, kurios pastojo naudodamos KP???
Gal galit atsiliepti tos, kurios NETEISINGAI naudojo KP?

Ką būtent neteisingai darėt - galit plačiau, praššššauuuu
Aš net nežinau - daugiau nei metus naudoju tą pleistrą - viskas gerai buvo, buvau ir pamiršus pakeist pleistrą keitimo dieną, ir jį nusiimti reikiamą dieną... Bet lyg ir paskutiniu metu viską teisingai dariau - net tą pačią valandą pleistrą keičiau... Bet kažkaip mėnesinės išsireguliavo - paskutinį kartą susirgau trečio pleistro pirmąją keitimo dieną - tai buvo gegužės 31 diena, o po to dar nesirgau... iš principo jau vėluoja 2 savites. Dieve, kaip bijau pirkti nėštumo testą...
O dar yra tokių piktų mamyčių, kurios pamatys, kad antras vaikas irgi netyčiukas, tai kokia tundra išvadins....
Sveikos, nesupykit, bet man kazkaip juokinga pasirode kad "tycinis" ar "netycinis" nestumas yra problema.... na nebent jau tu vaiku tuntas ir nera kur apsisukt namuose

... bet siaip, kai kyla tokiu minciu, kad gal per anksti ar ne laiku, tai geriau pagalvot apie tas mamytes, kurios nesulaukia gandro.... o gal kazkada ir jos galvojo per anksti.... Deja, sito nemanau kad imanoma tiksliai numatyti...
Sori jei cia offt..