sunaus krikstamote yra vyro sesuo, o krikstatevis mano senas draugas ( norejom is giminiu pakviesti, bet keli atsisake, vienas del to, kad rimtai ziuri i kriksto tevo pareigas ir jo nuomone negales daznai su vaiku matytis, nes gyvena Klaipedoj).
Dabar pabandyk atspeti, ka mano sunus mato dazniau savo krikstamote, kuri beje yra ir jo teta, ar visai svetima jam zmogu, kuris sutiko tapti jo krikstateviu....
manau, va tuo ir viskas pasakyta.
Del dukros krikstynu jau seniai lauziu galva, bet neisrenku krikstateviu, tiksliau pasakius krikstatevio, nes krikstamote tai nesunku surasti. Bet tvirtai galiu pasakyti, kad i krikstamotes tikrai nekviesiu antros vyro sesers ( aciu jau viena karta pasimokiau), o as seseru neturiu. Gal pusseseres? bet su jomis nebendrauju, nes amziaus skirtumai labai dideli

Tai va ir linksta nuomone i ta puse, kad kazkas is mano draugiu krikstamote taps.
Is vyro gimines mazai su kuo bendrauju taip, kad kviesciau savo vaikui i krikstamotes, tuo labiau, kad reikia ir i ateity zvelgti. O jeigu skyrybos su vyru, ar noresiu as su tuo asmeniu bendrauti. O taip galvoju todel, kad mano brolis issiskyres, o as esu jo dukrytes krikstamote ir pati matau, kad mazai laiko praleidziu su ja
P.S krikstatevio zmona nelieka uz borto, o dalyvauja visuose musu susiejimuose.