Ka jus i tai,kad kriksto tevais kvieciama:kr.mama-vaikiuko mamos sesuo,kuri jau 5m.gyvena nesusituokusi su savo vaiko tevu ir kr.tetis-vaikiuko tecio pusbrolis,t.y.mano vyras.Nezinau ar cia dabar taip priimta,ar nelabai grazu,kuomet krikstijant vaikuti,kr.tevai yra imami is skirtingu seimu.Siuo atveju mano santuokos atzvilgiu gal nelabai tolerantiska

.Juk cia toks sventas procesas,o mes juk santuokoje.Nezinau,is pradziu net supykau ant vyro,kad jis neatsisake,bet jis laikosi tos nuomones,kad jai kas pakviecia tapti kriksto tevais,tai negalima atsakyti.Bet juk simtui ju nebusi kr.teciu

.Siaip tai as jau turiu savo krikstasuni.kuri beja labai MYLIU,ir tikrai nenoreciau,kad dar kas paprasytu tapti kr.mama.Ir vyras jau yra kr.tetis,bet kai vel pakviete juo tapti su kita moterimi,mums jau susituokus,tai kazkaip jauciausi nesmagiai.Bet esu tolerantiska ir nenoriu buti savanaude,todel nebereiskiu priekaistu del sio ivykio

.Nupirkau grazia dovanele tam vaikiukui ir sekmadieni eisime i krikstynas.Ka jau dabar padarysi... O ka jus manote siuo klausimu?Koks jusu poziuris i taip pasirenkamus kr.tevus? Dekoju uz nuomones