Tai tik mano asmeninnė nuomonė

QUOTE (Aistilė @ 2004 09 07, 11:41) |
Jei nenorit jokiu formalumu, vazuokit pas teva Stanislova, jam nieko nerikia, gal tik siek tiek is anksto pranesti kad atvaziuosit, kad rastumet ji. Kiek jis sutuoke jaunavedziu ir kiek pakrikstijo. Jam visai nesvarbu kokio tikejimo esu rusas ar lietuvis... |
QUOTE (Nedurna @ 2003 12 15, 12:18) |
Man labiausiai abejotina atrodo, kai krikstateviais renkasi draugus. Ypac jei jie garsus, zinomi ( arba turtingi) zmones. Mano manymu, tai labai intymu, todel turetu buti artimiausi zmones. Na, kad ir krikstateviu isipareigojimas auginti vaikeli, jei jo tevams kas nors atsitiktu. Kaip manot, ar tokiu atveju toji jusu geriausia drauge imtu globoti vaikeli, jei salia gyventu Jusu brolis, sesuo, seneliai? As abejoju. Dar manau, kad patogiausia, kai krikstateviai yra sutuoktiniai. Na, tarkim, kad krikstatevis yra tik vienas is seimos(vyras, nes tai jusu brolis). Ka tokiu atveju daro jo tikroji zmona? Lieka uz borto? Cia mano subjektyvi nuomone, todel su redakcijos nuomone ji nebutinai turi sutapti ![]() |
QUOTE (lengvute @ 2004 11 12, 20:59) |
mūsų abiejų vaikų krikštatėviai yra mūsų giminaičiai panašiai mūsų metų, bet kitam vaikui jau rinkčiausi savo draugę su vyru, jei sutiks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |