QUOTE(gitulia @ 2009 05 06, 10:22)
Na ir kas, kad pagal patenta, patentininkai taip pat tvarko apskaita ir israso kvitus.
Tai pati žinau, kad išrašo, tik tą dieną labai skubėjau ir nepaprašiau, o kitą dieną jau man atsisakė israšyti kokį nors dokumentą, jog sumokėjau pinigus. Garantiniame lape neatsispindi, kad aš sumokėjau už paslaugas, nesimato jokių rekvizitų, tik štampas su pavadinimu. Iš to seka tokie dalykai: aš oficialiai neturiu jokių garantijų, nei galėsiu kur nors kreiptis, nes nežinau nei vardų, nei pavardžių, nei tuo labiau adreso, kuriuo galėčiau parašyti kokį nors oficialų raštą. Aš net nežinojau, kad jie dirba su patentu - tikrai nebūčiau kreipusis į patentininkus, nes jų vadinamos ,,garantijos" galioja tik tame popiergalyje ir tol, kol išsiperka patentą veiklai. Jokios sutarties gi nėra atliktoms paslaugoms bei jų 5 m garantiniam aptarnavimui. Tas popierius, kurį jie man išrašė nieko nereiškia, dėl to ir piktinuos. Aišku, čia mano kaltė, kad neapsidraudžiau ir dabar tik galiu tikėtis, kad jie vykdys savo įsipareigojimus, nes nieko reikalauti negaliu.