Įkraunama...
Įkraunama...

firmos balius per nakti

QUOTE(draugė_lija @ 2007 06 21, 11:50)
Endendu, tokių temų prisiskaičiusi, aš jau irgi imu abejoti - gal rimtai aš kokia nenormali.... niekas "nesiūlo"....  lotuliukas.gif  blink.gif

Labas drauge drinks_cheers.gif Turbūt ir tu sveri 140kg sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 06 21, 12:52)
Labas drauge  drinks_cheers.gif  Turbūt ir tu sveri 140kg sad.gif

O as nenormali, nes man siule o as nedaviau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ot durnele, ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 06 21, 10:55)
O as nenormali, nes man siule o as nedaviau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ot durnele, ne kitaip.

As irgi durnele "nedaviau"... teko pakeist darba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir aciu jiems thumbup.gif

Bet mes stipriai nuo temos nukrypom... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adile: 21 birželio 2007 - 10:56
QUOTE(Adile @ 2007 06 21, 12:56)
As irgi durnele "nedaviau"... teko pakeist darba  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ir aciu jiems  thumbup.gif

Bet mes stipriai nuo temos nukrypom...  blush2.gif

na jo, bet man darbo keist nereikejo smile.gif

Taigi cia nuo zmogaus priklauso, o ne nuo firmos vakareliu.. Jei zmogus nores, tai ji bele kur tai gales padaryt. Ir zmona tikrai neisaugos..
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 06 21, 11:58)

Taigi cia nuo zmogaus priklauso, o ne nuo firmos vakareliu.. Jei zmogus nores, tai ji bele kur tai gales padaryt. Ir zmona tikrai neisaugos..

Faktas.
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2007 06 21, 11:45)
g.gif matau, kad Tavo sūnui tiek pat, kaip manajam. Mano vyras jau pora metų jį vežasi.

Kitam sūnui 3,5 ir ne iš ramiųjų jis. Nemanau, kad vyrui patiktų paskui vaikus lakstyt, jie jam visas žuvis išbaidytų.
Vaikai, beje, skirtingi
Atsakyti
Blyn, man tikriausiai irgi nieks nieko nesiūlė... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 06 21, 11:55)

Kas tau?... blush2.gif O kad man kas tik pasiūlytų ohmy.gif
Atsakyti
matyt, čia dėl mano vidinio grožio stokos... nes sveriu 62 kd, esu aukšta apylieknė blondinė mėlynakė.... ir dar laaaaaaaabai geros nuomonės apie savė smile.gif
o paskaičius daugelį komentarų - ir apie savo vyrą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2007 06 21, 10:02)
Kodėl ji turi sėdėti viena namie ir nuobodžiauti, nes dažniausiai ji niekur neišeina.

QUOTE(inga. @ 2007 06 21, 10:49)
Negalėčiau aš išvažiuoti į iškylą viena ir palikti vyrą nuobodžiauti, jau geriau kartu kur nors nueiti ir gerai praleisti laiką  biggrin.gif

QUOTE(inga. @ 2007 06 21, 11:17)
Manai jis nenuobodžiautų namie su 2 vaikais?

Taip nuobodu be vyro?
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2007 06 21, 11:59)
Kitam sūnui 3,5 ir ne iš ramiųjų jis. Nemanau, kad vyrui patiktų paskui vaikus lakstyt, jie jam visas žuvis išbaidytų.
Vaikai, beje, skirtingi

Naivuolė cry.gif
Šiais laikais auklės yra specialiai samdomos firmos baliams verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(com @ 2007 06 21, 12:00)
Taip nuobodu be vyro?

Man irgi būna nuobodu, ką daryt, kai lakas džiūsta, kai nė pultelio pasikelt negali, o čia vyra sgrįžta, vakarienė, indai, kojinytės, masažiukas, užpakaliukas bigsmile.gif Nespėji nieko
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2007 06 21, 11:59)
Kitam sūnui 3,5 ir ne iš ramiųjų jis.

na tai, reiškia, tikrai nenuobodžiaus drinks_cheers.gif
Mes čia ne į temą jau visai biggrin.gif
Atsakyti