QUOTE(misiki @ 2007 06 23, 14:20)
O vienu sakiniu galeciau paaiskinti, kad arba jus moterys aklos, arba kurcios, o dar geriau, kai akla ir kurcia-tai nei mato, kas vyksta aplink, nei girdi, apsibrezia aplink save rata-jei as taip nesielgiu, vadinas ir kita taip nesielgia.Pavydziu vieno dalyko jums-jusu saunuoliu kolegu, kolegiu, kuriais galite visur pasitiketi.
Papildyta:Tai tavo mintis ta, kad vyras reik ant lenciūgo laikyti?
Pirmiausia nemanau, kad visi elgiasi vienodai. Vienos lipa ant svetimų vyrų, kitas apart savo daugiau nieko nemato. Bet ar priganysi? Va, kur klausimas.
Jeigu jis duodasi su kitomis, o aš to nežinau ir nejaučiu, tai man neturėtų būti jokio skirtumo, nes aš gaunu tai, ko man reikia. Jeigu jis nebenori manęs, o nori kitos, tai tegu turi tą kitą. Tikrai nesiruošiu per prievartą laikyti žmogaus, kuriam nesu reikalinga. Jeigu aš žinau, kad jis duodasi su kitomis, bet gaunu tą patį, ką gaučiau, jei nesiduotų, tai netgi tai neturėtų kelti rūpesčių (tačiau keltų, nes galvotu, kad vis dėlto kažko negauni). Jeigu jis tame, kad duodasi su kitomis, nemato nieko blogo, o aš matau, reiškia mūsų požiūriai nesuderinami, todėl vėlgi nėra prasmės būti kartu. Laikysi ar nelaikysi, ėjimo į kairę klausimu gausi tą patį.
Beje, tavo draugė turėjo pasakyti "greičiausiai", nes tai tikrai ne taisyklė.