Įkraunama...
Įkraunama...

firmos balius per nakti

nu pagalvojau kad dabar firma darytu operos teatre susitikima blink.gif lotuliukas.gif ..nu tocnai niekas neitu..atsipalaiduot norisi,o ne lyst i iseiginius rubus ir sedet vel doh.gif ...sporto sventes ir isvykos thumbup.gif lauzai,gitaros ir surmulys iki ryto...prie ko cia kisat kazkokius nuejimus i kaire doh.gif ...pagal save spresti nereik apie kitus tongue.gif

o ir nuo antros puses "pailset" sveika seimoje.... mirksiukas.gif
Atsakyti
jei gerai sutari su bendradabriais - sugalvoti galima daug ka ! ir ne tik vyras gali darbe tureti gera kompanija, bet ir moteris ! nera ko sedet dviese namie, paskui sako: oj, musu jausmai blesta, rutina bla bla doh.gif
tai bendraut su kitais reikia, savo interesu rata plest, o ne namie sedet ir bambet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 06 23, 14:20)
O vienu sakiniu galeciau paaiskinti, kad arba jus moterys aklos, arba kurcios, o dar geriau, kai akla ir kurcia-tai nei mato, kas vyksta aplink, nei girdi, apsibrezia aplink save rata-jei as taip nesielgiu, vadinas ir kita taip nesielgia.Pavydziu vieno dalyko jums-jusu saunuoliu kolegu, kolegiu, kuriais galite visur pasitiketi. wink.gif
Papildyta:

Tai tavo mintis ta, kad vyras reik ant lenciūgo laikyti?

Pirmiausia nemanau, kad visi elgiasi vienodai. Vienos lipa ant svetimų vyrų, kitas apart savo daugiau nieko nemato. Bet ar priganysi? Va, kur klausimas.
Jeigu jis duodasi su kitomis, o aš to nežinau ir nejaučiu, tai man neturėtų būti jokio skirtumo, nes aš gaunu tai, ko man reikia. Jeigu jis nebenori manęs, o nori kitos, tai tegu turi tą kitą. Tikrai nesiruošiu per prievartą laikyti žmogaus, kuriam nesu reikalinga. Jeigu aš žinau, kad jis duodasi su kitomis, bet gaunu tą patį, ką gaučiau, jei nesiduotų, tai netgi tai neturėtų kelti rūpesčių (tačiau keltų, nes galvotu, kad vis dėlto kažko negauni). Jeigu jis tame, kad duodasi su kitomis, nemato nieko blogo, o aš matau, reiškia mūsų požiūriai nesuderinami, todėl vėlgi nėra prasmės būti kartu. Laikysi ar nelaikysi, ėjimo į kairę klausimu gausi tą patį.

Beje, tavo draugė turėjo pasakyti "greičiausiai", nes tai tikrai ne taisyklė.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 23, 16:20)
Tai tavo mintis ta, kad vyras reik ant lenciūgo laikyti?

Na nereik tu vyru laikyti ant lenciugo, nereik-bet pasitiketi aklai irgi nereikia ir uz jokia kolege garantuoti irgi nereikia ir nereikia visiskai saltai sakyti , kad man dzin, kad vyras nusuks(nes tikrai nei vienai ne dzin, isskyrus tas, kurioms jausmai dzin).Vienas gyvenimo epizodas-jei veikejai atpazins save sory(bet pries darant ka, yra galva).Ekskursija, kai kurie laukia sutartoj vietoj, kai kuriuos vaziuoja paimti.Grazus atsisveikinimai su antrosiom pusem:bucinukai, apsikabinimai, gazus zodziai iki uzsidaro durys.Reikia atsipalaiduoti gi kazkiek.Greit apskrieja buteliukas, ir antras-jau kazkam ir gana.Vakaras, surasta poilsiaviete nakvynei, taciau vienai madam nu nesimiega, rausiasi po tarpukoji ne savam zmogeliukui ir baigta, tas ir stumia mandagiai ja ir visaip issisukineja, o ta neatlyzta.Momenta, ka jie veike ten toliau mes nematem su vyru, nes nervai nelaike, isejom.Kai gryzom, sitoji ta vyriski visaip vardino, kad zmogui nestovi.Vienu zodziu baisu, man tai yra baisu, net tragiska(zinau atsiras tokiu, kurios sakys, kas cia tokio)O matytumet kokia furija ir kaip nosyte uzrietus vaiksto.O tas vyrukas ir po siai dienai liko pajuoku objektu.Alkoholis daro savo, kaip suntea sako kai kas gali atsidurti grabe, o kai kas kito gleby, kai kas gali uzsdeti kauke, kurios niekad neteks nusiimti, nes nusiemes busi nebe tas zmogus.I r kaip eiti i tokius vakarelius, juk kolegu tai nepasirinksi, na, bet jei nelinksta sirdis i tokius zmones, ka eiti ir laeisti vyrui, kad eitu cirkintis.Jus kaip norit, bet man tai reikia atsirinkti su kuo turiu kazkur dalyvauti, o su kuo man paprasciausiai nesmagu(siuo atveju musu poziuriai su vyru sutampa).Ai zodziu nieko naujo cia nepapasakojau, taciau stipriai ritasi zemyn daugelio zmoniu morale, kas man visiskai nepatinka. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 06 23, 15:58)
nu pagalvojau kad dabar firma darytu operos teatre susitikima blink.gif  lotuliukas.gif ..nu tocnai niekas neitu..atsipalaiduot norisi,o ne lyst i iseiginius rubus ir sedet vel doh.gif ...sporto sventes ir isvykos thumbup.gif lauzai,gitaros ir surmulys iki ryto...prie ko cia kisat kazkokius nuejimus i kaire doh.gif ...pagal save spresti nereik apie kitus tongue.gif

paskutinis visos firmos balius buvo Vilone - kvietime buvo nurodytas apsirengimo stilius, atitinkamos vaises, fejerverkai, Scegolovaites koncertas..... keista, bet dalyvavo tikrai daug bendradarbiu. Kaip tik buvo idomu pamatyti vyrus su kostiumais, o moteris su "balinem" suknelem ir sukuosenom, pabendrauti visai kitoje aplinkoje....
Atsakyti
:
QUOTE(Silvute @ 2007 06 23, 20:44)
paskutinis visos firmos balius buvo Vilone - kvietime buvo nurodytas apsirengimo stilius, atitinkamos vaises, fejerverkai, Scegolovaites koncertas..... keista, bet dalyvavo tikrai daug bendradarbiu. Kaip tik buvo idomu pamatyti vyrus su kostiumais, o moteris su "balinem" suknelem ir sukuosenom, pabendrauti visai kitoje aplinkoje....

thumbup.gif Taigi, kiekvienas matyt turi savo atsipalaidavimo stiliu.Kas kam patinka ax.gif Kam sortukai, kam kostiumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 06 23, 21:36)
:

thumbup.gif  Taigi, kiekvienas matyt turi savo atsipalaidavimo stiliu.Kas kam patinka ax.gif Kam sortukai, kam kostiumai biggrin.gif

tai buvo pirmas toksai balius per 13 metu.
Kiti visi dazniausiai teminiai, arba su sporto rungtimis.
Tai ir norisi kartais ivairoves
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 06 23, 20:36)
:

thumbup.gif  Taigi, kiekvienas matyt turi savo atsipalaidavimo stiliu.Kas kam patinka ax.gif Kam sortukai, kam kostiumai biggrin.gif

kai kiekviena diena matai bendradarbius kostiumuotus tai gamta, saslykai..ir uli uli jooo iki ryto kaip isganymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 06 23, 19:37)
Ir kaip eiti i tokius vakarelius, juk kolegu tai nepasirinksi, na, bet jei nelinksta sirdis i tokius zmones, ka eiti ir laeisti vyrui, kad eitu cirkintis.Jus kaip norit, bet man tai reikia atsirinkti su kuo turiu kazkur dalyvauti, o su kuo man paprasciausiai nesmagu.

Va būtent, kad pats turi atsirinkti, nori dalyvauti ar nenori. O šiuo atveju žmona nori už vyrą sprendimą padaryti.

QUOTE(misiki @ 2007 06 23, 19:37)
Kai gryzom, sitoji ta vyriski visaip vardino, kad zmogui nestovi.Vienu zodziu baisu, man tai yra baisu, net tragiska(zinau atsiras tokiu, kurios sakys, kas cia tokio)O matytumet kokia furija ir kaip nosyte uzrietus vaiksto.O tas vyrukas ir po siai dienai liko pajuoku objektu.

O čia tai jau ne vyruko problema, o tų, kurie juokiasi iš jo. Pati supranti, kad tai tos mergos ar bobos kaltė.

Nemanau, kad reikia aklai pasitikėti vyru. Tiesiog reikia suprasti, kad pati nieko nepakeisi.
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 06 23, 15:26)
kas ta kultura?
O del pasiulymo-svarbu pasiulyti, kito reikalas atsisakyti.Vakarelio gal niekas neatsisakytu, bet poezijos... jooo, ne kultura. cool.gif

QUOTE(Afroditte @ 2007 06 23, 15:58)
nu pagalvojau kad dabar firma darytu operos teatre susitikima blink.gif  lotuliukas.gif

O as pagalvojau, kad kulturiniai renginiai vietoj baliuko nera jau tokia bloga ideja. Bet ir cia - kultura kulturai nelygu, todel jokiu budu negalima prarasti budrumo. Isivaizduokit isvyksta visa firma su teisetais sutuoktiniais i opera, o ten kokia nors
"La Traviata" arba "Ana Karenina". Kas ten per turinys? Na tiesiog inscenizuotos meiluziu biografijos!. "Othelo" irgi apie ta pati, bet ten nors pabaiga pamokanti. "Don Zuano" reiketu atsisakyti is karto. Pavadinimas kalba pats uz save. Ne opera, o kazkokia "afera" gaunasi. g.gif Kinas? "Kleopatra" arba "Angliskas pacientas" lyg ir solidziai skamba, bet turinys? Ir vel meiluziai, ir vel nesantuokiniai rysiai. Ir dar tokia romantika apipinami, tiesiog idealizuojami. doh.gif Apie daile geriau patyleti. Ten per simtmecius tiek nuogu moteru (ne zmonu) pripaisyta! Ir dar tokiomis pozomis, kad eilinems vyro bendradarbems ir fantazijos neuztektu... blink.gif Poezija? Na nezinau...Poetai - vyrai emocingi, lakios fantazijos. Kazkaip kyla man itarimas, kad 90 % poezijos ne nuosavos zmonos inspiravo. g.gif
Todel moterys, bukite budrios! Begdanos nuo vilko, neuzbekite ant meskos. Visada is pradziu patikrinkite renginio ideologine verte. O tai gali atsitikti, kad kultura iskreips Jusu vyro paziuras. Tada sedesite vienos su vaikiukais ir verksite...
Atsakyti
O pas mus buvo firmos balius, kuris prasidejo ejimu i teatra ir baigesi sokiais pokiais uzsakytoje kavineje thumbup.gif ir visi patenkinti buvo ir niekam nemaise antros puses. O kai bendradarbiai susipazista su antromis pusemis, tai po tokiu vakarusku, su kai kuriais ir seimomis bendrauti pradedama tongue.gif
Beje, kodel bendradarbiams turetu trugdyti mano antra puse, jei man ji netrugdo? Nebent ten kazkokiu nesvariu keslu turi g.gif O be to kokio velnio apie metines ataskaitas kalbeti per vakarelius?- pas mus yra firmoj grieztai- NO WORK RELATED pokalbiu per vakarelius!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 06 25, 12:34)

Beje, kodel bendradarbiams turetu trugdyti mano antra puse, jei man ji netrugdo? Nebent ten kazkokiu nesvariu keslu turi  g.gif  O

tavo antra puse jiems gal ir netrukdo, bet va nuosava antra puse trukdytu..... ir kad po to ta antra puse nesuzinoti, jog cia jisai nenori, kad jinai dalyvauti, tai ir stojasi piestu uz firmos balius be antru pusiu.

Kita savaitgali nusimato toksai uzdaras renginys ( dalyvaus tam tikros specializacijos imones) - mano darboviete nedalyvaus, o vyro vaziuoja, todel as kartu su vyru vaziuosiu.
Kiek prisimenu pernai vyro darbovieteje buvome vienintele seima, kuri dalyvavo kartu. Siemet jau daugiau tokiu norinciu atsirado.
Atsakyti