Įkraunama...
Įkraunama...

Revlon

as isbandziau taip girta revlon colorstay pudryte riebiai odai, tai tikrai maskavo neblogai, graziai dengiasi, gerai issilaiko, tik spalva per sviesi gaila verysad.gif reikia kita spalva bandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Exige @ 2012 09 27, 18:30)
as isbandziau taip girta revlon colorstay pudryte riebiai odai, tai tikrai maskavo neblogai, graziai dengiasi, gerai issilaiko, tik spalva per sviesi gaila verysad.gif  reikia kita spalva bandyt 4u.gif

o kokią spalvą bandėte?
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2012 09 28, 11:44)
o kokią spalvą bandėte?

natural beige, galvoju koki warm golden bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2012 09 11, 00:17)

REVLON ColorStay puikiai išlaiko matiškumą, bet neatrodo kaip kaukė
user posted image
Mano kosmetinėje ne vienerius metus puikuojasi REVLON ColorStay, turbūt viena populiariausių prekių REVLON asortimente. wub.gif Nors naudoju MAC studio fix ir įsigyjau MAC pro longwear, vis tiek jos man neišlaiko ilgiau nei REVLON ColorStay wub.gif .

Aš užsisakiau šitą, riebiai odai. Warm Gold atspalvį. Labai laukiu, nes tikiuosi, kad pataikiau su atspalviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 10 15, 19:28)
Aš užsisakiau šitą, riebiai odai. Warm Gold atspalvį. Labai laukiu, nes tikiuosi, kad pataikiau su atspalviu  smile.gif

Naujausiems pirkiniams yra kita tema ax.gif Be to, kad nusipirkot, nieko įdomaus neparašėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 15, 19:32)
Naujausiems pirkiniams yra kita tema  ax.gif Be to, kad nusipirkot, nieko įdomaus neparašėt  4u.gif

Tai dar ką nors įdomaus gal ir parašysiu bigsmile.gif
Atsakyti
pudra revlon colostay mišriai riebiai odai nekemša porų? gal kas naudojate ir turite odą su akne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 17 spalio 2012 - 08:19
QUOTE(style18 @ 2012 10 17, 09:19)
pudra revlon colostay mišriai riebiai odai nekemša porų? gal kas naudojate ir turite odą su akne?

labai gerai maskuoja ir manau visos jos kemsa poras, man tik minusas , kad labai matos, kad su pudra esi ,lyginant su MUFE HD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Exige @ 2012 10 17, 11:56)
labai gerai maskuoja ir manau visos jos kemsa poras, man tik minusas , kad labai matos, kad su pudra esi ,lyginant su MUFE HD 4u.gif

revlon pudra sunki ar iš lengvesnių? del porų kimšimo, klausiu,nes tuiu givenchy, kuria uzsitepu ir po 4-5 val.nuvalius atsiranda maziausiai 3 raudoni spuogai unsure.gif galvoju ar naudojant revlon taip nebūtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 17 spalio 2012 - 11:34
QUOTE(style18 @ 2012 10 17, 08:19)

Mano oda likusi i akne, tikrai nekemsa. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 10 17, 12:56)
Mano oda likusi i akne, tikrai nekemsa. thumbup.gif

gal jums jokios pudros nekemsa smile.gif ?
Atsakyti
As kazkaip nelabai likau ta pudra suzaveta;yra tikrai geresniu.....
Atsakyti