QUOTE(daimura @ 2013 01 26, 12:56)
Planuoju užsisakyti Revlon Colorstay Normal/Dry Skin bet labai pasimečiau tarp spalvų. Ieškau atspalvio būtinai į geltonumą vidutinio šviesumo odai? Gal galite patarti, kurį atspalvį užsakinėti?
Mano naudojama sand beige labai graži spalva:) Bet čia jau loterija su spalvos pasirinkimu

man tai sand beige daugiau neutrali atrodo- nei i ruzava, nei i geltona.
isbandziau as ta muilo metoda
geriau buciau nebandzius
pirma isploviau su paprastu muilu- nu lyg ir nieko, bet tie susigere i plaukus dazai nedingo. tada isploviau su ringuvos muilu- muilinant laaabai daug spalvos nuejo i putas, bet seriai vis tiek liko isbale, o plaunant jau po vandeniu pasidare tokie kazkokie kieti, sustabareje, ir lyg riebalu apsitrauke
praploviau dar pora kartu- rezultatas liko tas pats, tik dazai is sereliu dar nusedo ir ant paties sepetelio koto, ir tokie kaip prisiklijave moment klijais butu, su niekuo neatploviau, tik nagu gerai pagramdzius dalis pudros dazo nusieme nuo kotelio. blogiausia, tai kad iki siol visai nesiseres sepetukas ismete toooki kuoksta plauku po to muilo
serelius pavyko suminkstint su avene makiazo valikliu isplovus pora kartu. zodziu po sito eksperimento turiu dar purvinesni sepeti, nei turejau iki siol
nesuprantu, gal i ta colorstay kokiu kliju pripyle, kad taip neatsiplauna

QUOTE(dominica @ 2013 01 26, 16:56)
man tai sand beige daugiau neutrali atrodo- nei i ruzava, nei i geltona.
geriau buciau nebandzius
pirma isploviau su paprastu muilu- nu lyg ir nieko, bet tie susigere i plaukus dazai nedingo. tada isploviau su ringuvos muilu- muilinant laaabai daug spalvos nuejo i putas, bet seriai vis tiek liko isbale, o plaunant jau po vandeniu pasidare tokie kazkokie kieti, sustabareje, ir lyg riebalu apsitrauke
praploviau dar pora kartu- rezultatas liko tas pats, tik dazai is sereliu dar nusedo ir ant paties sepetelio koto, ir tokie kaip prisiklijave moment klijais butu, su niekuo neatploviau, tik nagu gerai pagramdzius dalis pudros dazo nusieme nuo kotelio. blogiausia, tai kad iki siol visai nesiseres sepetukas ismete toooki kuoksta plauku po to muilo
serelius pavyko suminkstint su avene makiazo valikliu isplovus pora kartu. zodziu po sito eksperimento turiu dar purvinesni sepeti, nei turejau iki siol
nesuprantu, gal i ta colorstay kokiu kliju pripyle, kad taip neatsiplauna 

kotelis ir man aplimpa pudros riebia plėvele, bet aš pasimuilinu rankas ir koteli nuplaunu, nu ne vien su revlon pudra, clarins man taip pat padaro

tai va as irgi nezinau
ta riebalinga pudros plevele tai neu muilinom rankom, nei prausikliu, nei makiazo valikliu nenusivale
ai, jauciu nebevargsiu ir nauja sepetuka nusipirksiu

Turiu revlon colorstay, bet tikrai nera is megiamu pudru..Ir jokiu budu nera lengva,kaip sakoma-sticky, nesidengia ji maloniai ir veidas tikrai atrodo nutinkuotas
Tiesa kur sausai odai skirta ji dregnesne,o misriai -riebiai maziau to dregnumo. As uz photoready,super pudryte,vis gryztu prie jos naudojimo
Bet irig efektas skiriasi nuo padengimo budo ir nuo metu laiko,tiksliau nuo odos bukles.

QUOTE(Amellie @ 2013 01 27, 00:16)
o kaip jus ta colorstay nuo veido nugramdot? As kelis kartus prausiaus ir pieneliu valiau ir tai vos nusivale. Galvoju, jei ji taip prilimpa tai ir poras turetu kimst normaliai 

Mano paprastutis Garnier Pure active prausiklis iš karto nuplauna. Bet va šepetukas tai irgi sunkiai plaunasi

QUOTE(Amellie @ 2013 01 27, 00:16)
o kaip jus ta colorstay nuo veido nugramdot? As kelis kartus prausiaus ir pieneliu valiau ir tai vos nusivale. Galvoju, jei ji taip prilimpa tai ir poras turetu kimst normaliai 

as visa spakliu su biodermos prausikliu plaunu- nelieka nei zymes. su pieneliais nezaidziau, nes tikrai labai sunkiai nusivalo tada ir n vatos diskeliu issinaudoja. poru irgi neuzkimso ne karto, bet as misriai odai naudojau normal/dry skirta pudra

Dominica, man buvo panaši problema su šepetėliu. Išbandyk Sanex dušo žele
geriau nei muilas išplauna.

Gisana, cia ta su melynu dangtuku zele? reiks nusipirkt prie progos 
daimura, as galiu nupilti truputi, jei jus vilniete ir atvaziuotumet pasiimt

daimura, as galiu nupilti truputi, jei jus vilniete ir atvaziuotumet pasiimt