Įkraunama...
Įkraunama...

Revlon

nude panasi i sand beige, gal ciut sviesesne.
Papildyta:
QUOTE(Ameera @ 2013 09 05, 23:08)
Nu tas labai šviesi (Buff), tai priklauso nuo žmogaus suvokimo. Man ji atrodė pakankamai normali, nes prieš vasarą patapo per tamsi. Taip kad labai šviesiom laikau jau tikrai šviesiausias, šita toli gražu ne tokia. O pvz visad įdegusioms ta spalva atrodo tinkama tik lavonėliams. smile.gif Taip kad su spalvom nepačiupinėjus sunku rinktis smile.gif

matyt priklauso nuo odos. as sviesiu plauku, sviesios odos, nebuvau idegus pavasari, ir buff man buvo per sviesi, labai sviesi. jau ka kalbet apie ivory doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 06 rugsėjo 2013 - 05:47
Vat butent, kad tą "šviesią odą" visos supranta skirtingai. smile.gif Aš šviesios (bet nu ne porcelianines) odos ir tamsių plaukų.
Ivory išvis ne spalva, sakyčiau. Ji ne tiek šviesesnė už Buff, kiek tiesiog rožinė. Grynas rožinis porcelianas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 09 05, 21:02)
na nusprendziau bandyti g.gif  bet kaip bijau su spalva apsisauti doh.gif kazi ar ta buff nebus lbai sviesi, kad kaip lavonelis neatrodyt.... o sand beige kaip? labiau i ryzuma, ar neturaliai atrodo?

180 sand beige beveik vienas prie vieno maybelline fit me 120. turiu abi, naudojimui tinka geguze-spali, kazkiek idegus smile.gif. nearly naked turiu 130 shell, tikiuosi ziemai tiks
Atsakyti
Mielos mamytės,

noriu užsisakyti Revlon colorstay mišriai odai. Įdomi nuomonė tamsiaplaukių (ne juodaplaukių, o šokoladinių brunečių), kokį atspalvį imat? Nenoriu būti balta, bet ir oranžinio veido nesinori. Kurį atspalvį išbandžiusios rekomenduotumėt? smile.gif
Atsakyti
Manau, kad reikiama pudros spalva ne nuo plaukų, o nuo ODOS atspalvio priklauso blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 09 30, 23:26)
Manau, kad reikiama pudros spalva ne nuo plaukų, o nuo ODOS atspalvio priklauso  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi dar nesu girdėjus, kad žmogus pudros spalvą rinktųsi pagal plaukų spalvą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 09 30, 22:26)
Manau, kad reikiama pudros spalva ne nuo plaukų, o nuo ODOS atspalvio priklauso  blink.gif

Na, matote, mano oda šviesi, o plaukai dažyti tamsiai, mat natūraliai šviesūs, tad jei imčiau pagal veido odą, atrodyčiau, švelniai tariant, negražiai. wink.gif
Atsakyti
svelniai tariant negraziai atrodo, kai pudra renkama belekaip ir paskui sviecia kaklas kitokios spalvos biggrin.gif o pagal plauku spalva tikrai niekas pudros atspalvio nesirenka ir cia yra totali nesamone smile.gif kad issirinkt pudra manau jum reikia zinot ar oda silto/salto atspalvio ir kokie pustoniai- gelsvi ar roziniai vyrauja. tada lengviau atsitaikyt spalva, nors internetu perkant nebandyta pudra vis tiek tas spalvos rinkimas liks loterija smile.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū už patarimus. wink.gif Lankausi soliariume, esu ruda, tik veidą saugau, jis lieka baltas. Nešvies baltas kaklas, būkit ramios. wink.gif

Tikiuosi, nebūsiu užsipulta, bet gal galite rekomenduoti sąžiningą tarpininkę, iš kurios pačios sakėtės iš drugstore? smile.gif
Atsakyti
Buvo pradžiai brunetė, po to šviesios odos, tada jau ir soliariume apsilankius.. Kai prašot patarimo dėl SPALVOS, tai būkit maloni, sukonkretinkit ir kuo daugiau detalių pateikit, jei pačiai tingisi eiti ir žiūrėti Youtube video, swatch'us ir panašius dalykus.
Atsakyti
Iš kurios parduotuvės siunčiatės revlon? Aš per tarpininkes iš drugstore. Gal yra ir kitų internetinių parduotuvių, kuriose nemažas pasirinkimas? 4u.gif
Atsakyti
aš save šviesiaode vadinu, man Buff pats tas smile.gif aišku, pasikontūruoju su tamsesne
Atsakyti