Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(winia @ 2007 06 30, 21:37)
Maldelė

Mergos, jums maldelė  cool.gif

ech... vat taip ir jauciuos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 30, 21:42)
ech... vat taip ir jauciuos.. ax.gif

Tai melskis, mieloji wub.gif
Atsakyti
Kas nors pakomentuokit, kas ten per maldele 4u.gif Pas mane neatidaro
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 30, 22:12)
Kas nors pakomentuokit, kas ten per maldele  4u.gif  Pas mane neatidaro

cia toks vaizdo klipas is youtube berods... siaip apie tai, kaip zmogui reikia kazko salia ir pan ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cherruti @ 2007 06 30, 22:17)
cia toks vaizdo klipas is youtube berods... siaip apie tai, kaip zmogui reikia kazko salia ir pan  ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=y0SlF830fq0
pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
na merginos, buvau šiek tiek apleidusi šį skyrelį blush2.gif , visada pasiskaitau, labai laukiu meilės, bet mano atveju, turbūt yra dar meilė, žmogus išėjo, o meilė liko verysad.gif taigi, sena, tikra, labai skausminga meilė cray.gif bet tikiuosi neišvarysit dėl to manęs iš šio skyrelio 4u.gif
aš laukiu naujos meilės, stiprios, abipusės, tikros...
noriu mylėti ir būti mylima, nusibodo vienai tyliai mylėti, kentėti, verkti....noriu būti mylima, tai buvo taip seniai...
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 01, 00:12)
aš laukiu naujos meilės, stiprios, abipusės, tikros...
noriu mylėti ir būti mylima, nusibodo vienai tyliai mylėti, kentėti, verkti....noriu būti mylima, tai buvo taip seniai...

Sveika prisijungusi. Mes laukiam to paties blush2.gif

Uz ta zodi "laukiam" galiu sulaukti priekaistu, nes cia jau buvo issakyta nuomone, kad reikia ne laukti, o imtis veiksmu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 30, 16:23)
Einu  biggrin.gif
O su bendradarbiu darbe bus matyt, kaip kas  rolleyes.gif

KAIP PASIMATYMAS?
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 01, 10:29)
Sveika prisijungusi. Mes laukiam to paties  blush2.gif

Uz ta zodi "laukiam" galiu sulaukti priekaistu, nes cia jau buvo issakyta nuomone, kad reikia ne laukti, o imtis veiksmu  rolleyes.gif

hmm, veiksmų...bet kokių veiksmų g.gif dabar man rankos nekyla jokiems veiksmams verysad.gif kažką kabint, mirkčiot ir pan.
manau, jei ta meilė, kokios laukiu būtų tai vat tada imčiausi veiksmų, kad ji būtų dar gražesnė, kad nedingtų blush2.gif veiksmų, kurių kažkada nedariau ar per mažai buvo, dabar supratau, kad ir meilę reikia kurstyt ir saugot, bet per vėlu, kaip sakoma iš klaidų mokomės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 01, 13:00)
hmm, veiksmų...bet kokių veiksmų g.gif  dabar man rankos nekyla jokiems veiksmams verysad.gif kažką kabint, mirkčiot ir pan.
manau, jei ta meilė, kokios laukiu būtų tai vat tada imčiausi veiksmų, kad ji būtų dar gražesnė, kad nedingtų  blush2.gif  veiksmų, kurių kažkada nedariau ar per mažai buvo, dabar supratau, kad ir meilę reikia kurstyt ir saugot, bet per vėlu, kaip sakoma iš klaidų mokomės doh.gif

zinok ir as skaudziai nukentejau nesupratus to anksciau. darbar jau ismokau tokia gyvenimo pamoka, deja, teko ir man mokytis is savo klaidu.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 07 01, 13:15)
zinok ir as skaudziai nukentejau nesupratus to anksciau. darbar jau ismokau tokia gyvenimo pamoka, deja, teko ir man mokytis is savo klaidu.

o ar pritaikei jau ką išmokai? blush2.gif 4u.gif
aš tai ne verysad.gif nei sena meilė dingsta, nei nauja atsiranda, vat tokia sumauta situacija...
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 01, 13:33)
o ar pritaikei jau ką išmokai?  blush2.gif  4u.gif
aš tai ne verysad.gif  nei sena meilė dingsta, nei nauja atsiranda, vat tokia sumauta situacija...

deja nepritaikiau ir as. vis dar esu su tuo paciu zmogumi, su kuriuo tai ismokau. bet ir jis jau pasikeite, deja, ne i gera, tai nera kaip taikyti savo pamokas.
Atsakyti
As isitikinusi, kad meile i musu gyvenima neateina todel, kad mes jos taip smarkiai trokstame. Tos, kurios apie tai kasdien negalvoja, ima ir sulaukia.
Atsakyti