Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Kaila @ 2007 07 12, 16:37)
nesugebėčiau. jau ne kartą mėginau sau įsiteigti, jog vaikinas man patinka, kad jis geras ir visoks kitoks, ir kad tikrai sugebėsiu jį pamilt, bet negalėjau... negalėdavau net pagalvot apie mus kaip apie porą, tai apie meilės sužadinimą ką jau ten ir bekalbėt... o taip norėčiau išmokt susižavėti žmogumi, kuris man jaučia simpatiją... bet, matyt, teisingas tas posakis, kad širdžiai neįsakysi smile.gif

O as, atvirksciai, noreciau pirmiausia isimylet (butu gerai,kad ir mane po to pamiltu lotuliukas.gif ).
Siuo metu turiu zmoguti,kuris man patinka, su kuriuo gerai jauciuosi,bet meiles ne kvapo is mano puses. Nelabai ilgai su juo bendrauju,bet jau spejau prisirist,tai ir yra mano didziausia problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katy @ 2007 07 12, 17:39)
O as, atvirksciai, noreciau pirmiausia isimylet (butu gerai,kad ir mane po to pamiltu lotuliukas.gif ).
Siuo metu turiu zmoguti,kuris man patinka, su kuriuo gerai jauciuosi,bet meiles ne kvapo is mano puses. Nelabai ilgai su juo bendrauju,bet jau spejau prisirist,tai ir yra mano didziausia problema g.gif

tai jeigu patinka, tai thumbup.gif meilė juk taip greitai ir neateina, iš pradžių simpatija, susižavėjimas. manau, kad tai jau gera pradžia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 07 12, 18:08)
tai jeigu patinka, tai  thumbup.gif  meilė juk taip greitai ir neateina, iš pradžių simpatija, susižavėjimas. manau, kad tai jau gera pradžia wink.gif

Ne viskas taip paprasta schmoll.gif Jis uz mane jaunesnis, ir as labai abejoju del musu santykiu perspektyvu. Be to gyvenam ne LT, ir jis greitu metu isvyks, ir jei as neapsispresiu, ko noriu, tai tikriausiai ir nebegris verysad.gif
Atsakyti
Noriu tureti vaikina,bet neturiu cray.gif Sekasi tiems,kas myli ir yra mylimi...
Atsakyti
QUOTE(Katy @ 2007 07 12, 17:39)

Ne tavo vienos čia problema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 07 12, 13:10)
bet moteris irgi gali sugadinti brunette.gif .

Mano atvejis yra mano uzrasuose  biggrin.gif

užrašuose... mažiau žiūrėk užrašų...tai prisisvajojus gali praleisti tą savo...tą tikrąjį....mažiau į pinigus dėmesio kreipti reikia

QUOTE(Kaila @ 2007 07 12, 15:37)
nesugebėčiau. jau ne kartą mėginau sau įsiteigti, jog vaikinas man patinka, kad jis geras ir visoks kitoks, ir kad tikrai sugebėsiu jį pamilt, bet negalėjau... negalėdavau net pagalvot apie mus kaip apie porą, tai apie meilės sužadinimą ką jau ten ir bekalbėt... o taip norėčiau išmokt susižavėti žmogumi, kuris man jaučia simpatiją... bet, matyt, teisingas tas posakis, kad širdžiai neįsakysi smile.gif

aha me too... šiand ant manęs supyko vienas, kad vėl buvau užsiėmusi ir nesusitikom...nu pusiau užsiėmusi, pusiau ne.... nros iš esmės puikus vaikinas, siūlyčiau kitom.....
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 07 12, 20:37)
nesusitikom...nu pusiau užsiėmusi, pusiau ne.... nros iš esmės puikus vaikinas, siūlyčiau kitom.....

šiandien man irgi taip pat buvo... teko šiek tiek pameluoti.. nes tikrai nenorėjau šiandien jo matyti... :/ imu suprasti, kad aš išpindėjusi. bet turiu vieną svarų pasiteisinimą, kodėl jis man netinka-išsilavinimo spragos... negaliu pakęsti, kai vaikinas akivaizdžiai už mane kvailesnis blush-anim-cl.gif nežinau, kaip man jo neįžeidžiant pasakyti, kad nieko tarp mūsų nebus, ir kad nieko tikėtis iš manęs neverta. nenoriu skaudint žmogaus, juolab suteikti kažkokių vilčių. o sutikdama susitikti kaip tik ir parodyčiau, kad vilties yra...
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 07 12, 19:58)
šiandien man irgi taip pat buvo... teko šiek tiek pameluoti.. nes tikrai nenorėjau šiandien jo matyti... :/ imu suprasti, kad aš išpindėjusi. bet turiu vieną svarų pasiteisinimą, kodėl jis man netinka-išsilavinimo spragos... negaliu pakęsti, kai vaikinas akivaizdžiai už mane kvailesnis  blush-anim-cl.gif nežinau, kaip man jo neįžeidžiant pasakyti, kad nieko tarp mūsų nebus, ir kad nieko tikėtis iš manęs neverta. nenoriu skaudint žmogaus, juolab suteikti kažkokių vilčių. o sutikdama susitikti kaip tik ir parodyčiau, kad vilties yra...

o aš ne dėl išsilavinimo, protingas, išsilavinęs perpektyvus, kalbant apie pinigus, gerai uždirba... bet gal išvaizda nepatinka...rengiasi gražiai, bet labai lieknas....
Atsakyti
Vakar vėl su Juo susitikau. Bet jau širdis man net nesuvirpa, tiesiog smagiai leidžiam laiką ir tiek. Praėjo tas didysis susižavėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 13, 08:33)
Vakar vėl su Juo susitikau. Bet jau širdis man net nesuvirpa, tiesiog smagiai leidžiam laiką ir tiek. Praėjo tas didysis susižavėjimas.

Kissa, o tu čia su buvusiu susitikinėji? Bet juk vis tiek malonu, kad eini susitikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 07 13, 09:18)
Kissa, o tu čia su buvusiu susitikinėji? Bet juk vis tiek malonu, kad eini susitikt  mirksiukas.gif

Nei buvęs, nei būsimas. Jis užimtas verysad.gif
Atsakyti
Kissa, bet o KAM tu su juo susitikinėji? Na, užimtas tai užimtas, suprantu, jis siūlo susitikti, ne tu, bet yra viena mergina, kuri kažin ar žino ką jos diedas daro, ir šiaip, na, praėjo tai praėjo.... Nebent jūs trise smagiai laiką leidžiat, kaip draugai. Bet aš pamenu kaip mano ex kol mes draugavom susitikinėdavo su savo ex - kavos ar vyno pagerti. Ir pasikavino, ir pasivynino, paskui, jausmams užplūdus, ir pasimylėjo, na, pažįstamas kūnas ir la la... Širdį tikrai skaudėjo..
Tai va - kam tau to reikia?
Atsakyti