Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom filmų toliau

QUOTE(Memmes @ 2007 06 29, 19:20)
Aš tai naudoju dc++  thumbup.gif  tikrai geras daiktas, o visi tie imesh, emule, bit comet, tik virusų prigaudo  doh.gif schmoll.gif  Man net windousus reikėjo perinstaliuot kai bandžiau emule naudotis, tai gal geriau nereikia  mirksiukas.gif 
rekomenduoju: Just Like Heaven, City of angel ir Notebook. Patariu naudoti dc++ tikrai lengva ir greita, svarbiausia jokių virusųsmile.gif yra tik vienas "bet" reikia truputi "pašarinti". Jei kas bandysit ir neišeis galit rašyt į až, padėsiu kiek galėsiu  4u.gif

To dar niekad nebuvo blink.gif .

QUOTE(Memmes @ 2007 06 30, 00:21)
Nu nežinau, gal man čia tik vienai taip  unsure.gif Atsimenu kai siųsdavausi simsų papildymus iš to bitcomet'o, tai pastoviai reikdavo po siuntimų gaudyt virusus  verysad.gif  Kiekvienam savas pasirinkimas  smile.gif  Man dc++ asmeniškia tuo geresnis kad ten greitis geresnis smile.gif  4u.gif

Del greicio ivairiai buna. Kartais is torrent trekerio parsisiunciu greiciau, negu is vietinio FTP. DC++ daznai nerandu ko reikia ir greitis kartais doh.gif , o jeigu dar atsijungia ir koki menesi nesirodo Hube doh.gif .
Atsakyti
pralau pakvietimo į linkomanija blush2.gif plyzemailas krispuka@yahoo.com rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif gal žinote kiek Hario Poterio filmų yra lt kalba ir kiek tų filmo išviso jau yra g.gif
vieną matėm per tv,o kitą Harry Potter and the Prisoner of Azkaban jau parsisiuntėm,įdomu kelinta čia dalis g.gif ir kiek jų dar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 07 01, 20:17)
4u.gif  gal žinote kiek Hario Poterio filmų yra lt kalba ir kiek tų filmo išviso jau yra g.gif
vieną matėm per tv,o kitą Harry Potter and the Prisoner of Azkaban  jau parsisiuntėm,įdomu kelinta čia dalis g.gif ir kiek jų dar yra g.gif

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban yra 3 dalis. Iš viso yra 4 dalys, o liepos pabaigoj pasirodys 5 dalis. Visos 4 dalys yra ir lt kalba.
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 07 01, 22:16)
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban yra 3 dalis. Iš viso yra 4 dalys, o liepos pabaigoj pasirodys 5 dalis. Visos 4 dalys yra ir lt kalba.

o gal žinote kur ieškoti kitas ir kaip man žinoti kurią aš turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 07 01, 22:29)

jei jus klauset kaip vadinasi visos dalys tai va prasom:

1 dalis: HARRY POTTER AND THE PHILOSOPHER’S STONE
2 dalis: HARRY POTTER AND THE CHAMBER OF SECRETS
3 dalis: HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN
4 dalis: HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE

taip zinosit kuria jus turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 07 03, 12:24)

o gal kas zino, is kur butu galima parsisiust 2,3 ir 4 Hario Poterio dalis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 07 03, 11:24)
jei jus klauset kaip vadinasi visos dalys tai va prasom:

taip zinosit kuria jus turit smile.gif

tai vat aš 3 ir turiu ax.gif

čia 3 dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 03 liepos 2007 - 13:01
QUOTE(dangiuk @ 2007 07 03, 13:54)
o gal kas zino, is kur butu galima parsisiust 2,3 ir 4 Hario Poterio dalis?  4u.gif

is dc++ pvz smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

gal kuri galetu i linkomanija pakviesti? Labia jau noreciau filmuku ax.gif

Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 07 01, 22:16)

norėčiau paprieštarauti, šnd UK buvo 5dalies premjera, lietuvoje taip ji pasirodys liepos gale, tiksliau liepos 20 jei kam reikia tikslaus pavadinimo:
Harry Potter and the order of the phoenix - Haris Poteris ir fenikso brolija

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 07 01, 22:29)

Jei norit lietuviškų hario poterio filmų patariu siųstis iš dc++ tikrai galima rasti visas 4dalis lietuviškas ir gerai igarsintas, ne taip kaip įgarsino lnk doh.gif , už kokios savaitės tūrėtų atsirasti ir 5dalis, tik, kad eng arba ru 4u.gif
Atsakyti
Linkomanijos pranešimas
Laisva registracija atidaryta! Pranešk visiems draugams!

Kviesk kiek įmanoma draugų į LinkoManiją, nes dabar registruojantis nereikia pakvietimo. Didinam vartotojų skaičių. Registracija truks trumpą laiką, yra ribotas naujų vartotojų skaičius, taigi, paskubėk!
Atsakyti