Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom filmų toliau

diora,2007 08 09, 14:26
viskas aišku, reikia susimokėti , kad parsisiųstum... o mes nemokamai tik Norim  mirksiukas.gif
Už tai man ir gėda. kad siūliau, pati nežinodama ką doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 08 09, 14:28)
Už tai man ir gėda. kad siūliau, pati nežinodama ką  doh.gif .

tai svarbiausia, kad ieškai ir surandi, o gal kuri ir jungsis ir parsisiųs mirksiukas.gif

Atsakyti
Gal žinote kur galėčiau rasti filmų tokių kaip "Po pirties", "Maskva netiki ašarom" ir pan. scenarijaus ir laikotarpio. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 09 rugpjūčio 2007 - 14:11
QUOTE(klopedija @ 2007 08 09, 14:28)
Už tai man ir gėda. kad siūliau, pati nežinodama ką  doh.gif .

Patikek, tikrai neverta gedintis..Na, radai geriausiausia varianta...Greiciausiai, pameginsiu is ten pirkti ir siustis...
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 08 09, 15:07)
Gal žinote kur galėčiau rasti filmų tokių kaip "Po pirties", "Maskva netiki ašarom" ir pan. scenarijaus ir laikotarpio. ax.gif

Paieškok www.torrents.ru ir kituose rusų forumuose
Atsakyti
O tai kaip rusiškai verčiasi filmo "Raupsuotoji" pavadinimas? Gal Torrentuose yra? Atsimenu, labai liūdnas filmas
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 09, 16:30)
Patikek, tikrai neverta gedintis..Na, radai geriausiausia varianta...Greiciausiai, pameginsiu is ten pirkti ir siustis...

Paieškok čia
Atsakyti
Seniai ieskau ir nerandu indu filmu. Gal galite padeti? blush2.gif O gal jau buvo apie tai kalbeta, nes senos temos neperskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(Rūta-Ieva @ 2007 08 09, 17:35)
O tai kaip rusiškai verčiasi filmo "Raupsuotoji" pavadinimas? Gal Torrentuose yra? Atsimenu, labai liūdnas filmas

Raupsuotas rusiskai прокажённый, tai turetu buti kazkas panasaus. O as verkiau skaitydama knyga. O filmo net nemaciau, butu gerai... g.gif Jei rasi - pasakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Laumes-juosta,2007 08 09, 16:30
Greiciausiai, pameginsiu is ten pirkti ir siustis...
Neskubėk, rasim dykai mirksiukas.gif .

zuasta,2007 08 09, 16:59]
Paieškok čia
Oi, ačiū už nuorodą! bigsmile.gif

laimakp,2007 08 09, 19:03
Seniai ieskau ir nerandu indu filmu.
Čia mačiau daug indų filmų. Panaršyk dar ten, kur nurodė Zuasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 08 09, 16:59)

Dekui uz nuorodas...Koki trecdali jau perziurejau.Deja, ko reikia, t.y. "Wonderful life" (1964) su CLiff Richard, neradau. Nzn, turbut eisiu i koki jo gerbeju puslapi ir kiekvienam forume apsireiskusiam zmogui parasysiu po laiska.Pati irgi ka nors pasiulysiu...Turiu jo miuzikla "Summer holiday", du koncertus...Viena karta jau suveike kazkas panasaus...Dabar turiu jo miuzikla "Heathcliff". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2007 08 09, 19:03)
Seniai ieskau ir nerandu indu filmu. Gal galite padeti? blush2.gif O gal jau buvo apie tai kalbeta, nes senos temos neperskaiciau.

Labai daug Indu filmu yra www.torrents.ru . Kaip tik dabar juos intensyviai siunčiu ir žiuriu . Man patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iingri: 10 rugpjūčio 2007 - 08:53