Įkraunama...
Įkraunama...

Dažai ar tapetai

Apklausa: Kas geriau? (260 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Raspberry @ 2007 06 19, 10:34)
Na niekaip neapsisprendžiam kambarius tapetuot ar dažyt, mano manymu tapetai geriau, praktiskiau, graziau ir pigiau. O va vyras tvirtina, kad atvirksciai  doh.gif
Gal jus padetumete apsispresti  blush2.gif
Ačiū 4u.gif

Aš prabalsavau už tapetus mirksiukas.gif Mano nuomone, tapetai yra jaukesni nei dažytos sienos, tiek šalčio nesijaučia nuo jų, kaip kad būtų nuo dažytų sienų.

Aš irgi turiu vieną klausimuką. Dabar mums reikia naujai išsitapetuoti kelis kambarius, ir aš neišsirenku spalvos. Gal ką patarsit? Norėčiau tokių, kad tam tikru metu ir ramintų, ir nuteiktų darbui, ne vien poilsiui, kad labai neblaškytų dėmesio, bet kad ir... žodžiu, nežinau, ramių spalvų, bet neperdaug. Patarkit ką nors. Apsispręsti reikia jau šiom dienom, taip gavosi, kad remontas eksprontu, bet lb reikalingas.
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 23 rugsėjo 2008 - 19:57
Pasistateme nama ir sienas dazem. Visa laika norejau dazytu sienu, nes gyvendama bute buvo tapetuojamos sienos), bet va metai gyvenu name ir kai darysiu remonta tai vaiku kambari tikrai tapetuosiu. Nejauku ir salta dazytos sienos. Dabar gyvenamasis kambarys + virtuve dazytas, sienos keliu spalvu + foto tapetas, miegamajame dazyta + viena siena tapetu. Kur tapetas ten jaukiau, na nebent yra daug baldu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 09 24, 09:25)
Pasistateme nama ir  sienas dazem. Visa laika norejau dazytu sienu, nes gyvendama bute buvo tapetuojamos sienos), bet va metai gyvenu name ir kai darysiu remonta tai vaiku kambari tikrai tapetuosiu. Nejauku ir salta dazytos sienos. Dabar gyvenamasis kambarys + virtuve  dazytas, sienos keliu spalvu + foto tapetas, miegamajame dazyta + viena siena tapetu. Kur tapetas ten jaukiau, na nebent yra daug baldu.  4u.gif

ms irgi pries dvi savaites isikeleme i nauja nama.. Sienos beveik visur dazytos dramblio kaulo spalva.... Man baisu... Juk namas, ne butas... Daug rimtesni darbai ir kas baisiausia, jie nesibaigia su sienu dazymu.Juk po sienu sutvarkymo dar montuojasi laiptai, tvirtinasi plintusai, nesasi baldai ir t.t. Musu sienos apdulkejusios, kitur jau ibreztos, patepliotos meistru pirstais..

Naudojom lyg labai gerus dazus DULUX, bet turbut tuoj visa sluoksni nuplausiu... Gal zmogui - ne pedantui, tai butu normalu.., bet as kankinuosi..

Kaip jusu situacija su dazytu sienu valymu?
Atsakyti
dėl Dulux nežinau, bet mūsų sienos dažytos Caparol tai tikrai viskas kuo puikiausiai valosi, nuvažiuok kur pirkot dažus ir paklauskit, bet man atrodo, kad dabar visi geresni dažai valosi su paprasčiausiu švariu skudurėliu ir vandeniu.
Aš tik už dažytas sienas, na tapetai tinka jei sienos nelygios ar kokiam pakartotiniam skubiam remontui, bet jei naujas namas, tai tapetavimo aš iš viso nesuprantu ir kame jaukumas to "popieriaus"...nors žinoma yra labai labai gražių tapetų gal ir galima kokią vieną sieną padekoruoti...
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 09 09, 14:19)
namie planavau vieną sieną tapetuoti, o visas kitas dažyti. Bet remontuojamės patys ir vyras pasakė, kad nesigauna jam lygiai nušpakliuoti sienų, todėl greičiausiai visur teks tapetuoti...

Du metus turėjau tokį variantą ir džiaugiuosi, kad atsisakiau. Pradžioje atrodė gražu, bet su laiku pradėjau gailėtis: atsirado šaltumas, nejaukumas. Dabar sienos ištapetuotos tapetais: trys viena spalva ir raštu, o ketvirta - kita spalva ir kitokiu raštu. Atrodo nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 09 26, 18:07)
Du metus turėjau tokį variantą ir džiaugiuosi, kad atsisakiau. Pradžioje atrodė gražu, bet su laiku pradėjau gailėtis: atsirado šaltumas, nejaukumas. Dabar sienos ištapetuotos tapetais: trys viena spalva ir raštu, o ketvirta - kita spalva ir kitokiu raštu. Atrodo nerealiai  thumbup.gif

Labi faina būtų pamatyti kaip atrodo keliomis spalvomis ištapetuotas kambarys?
Gal galėtumėte foto atsiųsti????butume labai dekingi.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2008 09 26, 18:51)
Labi faina būtų pamatyti kaip atrodo keliomis spalvomis ištapetuotas kambarys?
Gal galėtumėte foto atsiųsti????butume labai dekingi.

Įdėsiu ryt, nes prie dienos šviesos geriau atrodo, nei esant dirbtinei šviesai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes rinkomes dazomus tapetus blush2.gif Tai ir tapetai, jei sienos nelygios dengia viska, ir splava lengva pakeisti, kai nusibosta. Visas namas jau beveik jais istapetuotas. blush2.gif
Va vaiku kabari manem dazysim, nes nulupom tapetus, vakar dazus jau nupirkom, bet siandiena pastovejus kambaryje nulekiau ir nupirkau dazomus tapetus.. doh.gif Istapetuosim, o po to nudazysim, nes balti tapetai.
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 09 26, 23:08)
Mes rinkomes dazomus tapetus blush2.gif  Tai ir tapetai, jei sienos nelygios dengia viska, ir splava lengva pakeisti, kai nusibosta.  Visas namas jau beveik jais istapetuotas. blush2.gif
Va vaiku kabari manem dazysim, nes nulupom tapetus, vakar dazus jau nupirkom, bet siandiena pastovejus kambaryje nulekiau ir nupirkau dazomus tapetus.. doh.gif  Istapetuosim, o po to nudazysim, nes balti tapetai.

Dažomus rinkausi koridoriuje. Karbariuose spalvotus tapetus, nes tokių spalvų, kokių norėjau, neėmanoma išgauti ax.gif

Įdedu dviejų spalvų tapetavimą miegamajame:

user posted image

user posted image

Vaikų kambaryje tapetai ir dažyta:

user posted image

Atsakyti
Niugi nekyla ranka balsuoti uz kuri butent varianta, man cia truksta trecio : dazai plius tapetai.

vaiku kambaryje tikrai tapetus deciau bent ant vienos sienos - tokius vaikiskus zaismingus.

patys tapetai yra grazu ir silta, taciau kai ju visur pilna.. ir mano mintys apie nuosava nama.. tai iskart tapetai asocijuojasi su butu. blush2.gif

O va kiek ziurejau nuotrauku ir laidu dizaino (uzsienyje). Tai visgi graziausiai atrodo interjeras derinant dazus su tapetais (arba skirtingu spalvu dazus, ar kitus dekoravimo budus su dazymu). Toks paivairinimas duoda daugiau grozio. Zinoma, cia jau reikia kiek atsargiau nes galima ir i lankas nuvaziuoti. Taciau manau nereikia cia tam menines gysleles turet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 09 27, 11:46)
Įdedu dviejų spalvų tapetavimą miegamajame:

labai fainai atrodo bigsmile.gif Ir siaip liuks idėja thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif neprabalsavau ir aš, nes nėra to trečio varianto biggrin.gif man taipogi dažai+tapetai thumbup.gif Jau išbandyta ne kartą ir kol kas tikrai niekad dėl tokio pasirinkimo nesigailėjau smile.gif
Atsakyti