Įkraunama...
Įkraunama...

Dažai ar tapetai

Apklausa: Kas geriau? (260 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(AMELY @ 2008 01 21, 21:38)
Sutinku, kad dažyti pigiau, bet dar nemačiau (net ir pas pačias švariausias moteriškes), kad sienos būtų be dėmelės... nao tapetų juk visokiuasių būna...na sakykime dabar pasirodė vokiški tapetai, kuriuos galima šveisti šepetėliu, yra atsaparūs trinčiai, elastingi ir dizaino puikaus, na mano skoniui, taigi nusipirkau....na rulonas 85 litai,  man kambariui reikia 5 rulonų (vienu rulonu galima apklijuoi 7 m2). Taigi renkuosi tapetus.

Kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2008 01 21, 18:32)
Mes norime klijuoti dažomus tapetus, gal žinote kaip ruošiamos sienos prieš klijavimą? Ar reikia špakliuoti? Nes jei reikia, tai gal geriau tada vien tik dažyti kam tie tapetai? ax.gif

reikia ruošti sienas, tik ne taip idealiai - kaip dažymui
smile.gif
Atsakyti
As tai uz tapetus. Man daug jaukiau ir silciau rolleyes.gif Ir ivairiau galima padaryti. Manau tikrai daugiau galimybiu. Del praktiskumo nezinau, bet pas mus visi kambariai tapetuoti. Kadangi mazu vaiku dar nera, tai nespeja taip greitai issipurvinti mirksiukas.gif O siaip graziausius tapetus maciau Domus galerojije. Kazkada buvau pirkus tenais, tai ir kanos yra visokios, yra ir brangesniu ir pigesniu. As visai padorius pirkau po 37lt uz ruloniuka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 22 sausio 2008 - 18:34
Dėl vaikų tai tikrai nereikėtų tapetų bijoti, mano mergytei jau penkeri, tai per tuos penkis metus "nesudrožė" ji tų tapetų smile.gif Gražių yra ir Domus galerijoje, Irise, Dubingiuose, ir kiekvienam pagal kišenę. O geri dažai ne visada pigiau už tapetus, ir netgi nepigius tapetus.
Atsakyti
QUOTE(Kishkute @ 2008 01 22, 19:58)
Dėl vaikų tai tikrai nereikėtų tapetų bijoti, mano mergytei jau penkeri, tai per tuos penkis metus "nesudrožė" ji tų tapetų  smile.gif Gražių yra ir Domus galerijoje, Irise, Dubingiuose, ir kiekvienam pagal kišenę. O geri dažai ne visada pigiau už tapetus, ir netgi nepigius tapetus.

drinks_cheers.gif vo vo smile.gif
Atsakyti
Man tapetai labiau prie sirdies, bet vyras kategoriskai pries schmoll.gif argumentuoja tuo, kad ateityje maziau vargo su dazytom sienom nei su tapetuotom, kai reiks atnaujinti busta. Dalinai su juo sutinku, pasirinkau tapetus miegamojo vienai sienai, dukrytes kambaryje dviems sienoms ir svetaineje ant keliu sienu bus dazomieji tapetai smile.gif
Atsakyti
pas mane tapetus ne vaikai sudrožė...
mane pvz erzina, kad laikui begant labai isryskejo sujungimai... ypac ant "laukiniu" sienų... drėgmė matyt damušė...dar plius pas mane tapetai tokie su faktūra, tai kuo nors brūksteli ir lieka "randas".
dažytos sienos irgi jau apmaumotos, bet jos kazkaip man ne taip i akis krenta.
Atsakyti
As pasisakau vienareiksmiskai uz dazus, tiesa paruosimas sienos turi but geresnis bet - blogai paruostos sienos neuzmaskuos jokie tapetai, o ruosiant siena nuo paruosimo tapetavimui iki paruosimo dazymui vienas zingsnis. Dazytas sienas paprasciau renovuoti ty tereikia pergruntuoti ir vel nudazyti. Kaip yra paciu ivairiausiu tapetu tai yra ir paciu ivairiausiu dazu ir pricipe tai tik skonio ir pinigines reikalas smile.gif .
Pats klijavau namuose viena kambari dazomais tapetais ir manau kad tai buvo didele klaida bet kaip sakoma gyveni ir mokaisi...
Dazant kaip ir tapetuojant galima paslepti sienu nelyguma, o dazomi tapetai sakyciau dazu suryja dar daugiau nei sienos.

Visiems linkiu racionaliu ir protingu pasirinkimu smile.gif

Skmes
Atsakyti
Priklauso nuo sienų kokybės, bet aš renkuosi variantą už tapetus, nes pasirinkti tikrai yra iš ko bigsmile.gif
Atsakyti
Tapetai jaukiau
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 01 22, 19:32)
As tai uz tapetus. Man daug jaukiau ir silciau  rolleyes.gif  Ir ivairiau galima padaryti. Manau tikrai daugiau galimybiu

drinks_cheers.gif aš taip pat už tapetus...

Atsakyti
As uz dazytas sienas 4u.gif
Atsakyti