Įkraunama...
Įkraunama...

Karibų salos - gal kas buvot?

QUOTE(*JUTA* @ 2008 10 24, 17:27)
Kas ruosiasi i kelione ne per LT agenturas, gal galetumete papasakoti issamiau per kokia agentura ar internetini psl. pirkot kelione ar rezervavote viesbuti, su kokiom avialinijom skrisit, ar daug pigiau gausis negu perkant LT? Nes dar prisideda kelione iki Londono, transferas  g.gif
Skrysis turetu kainuoti ne daugiau kaip 2500lt,cia jau is Lietuvos.Dabar patraukliausios kainos,kritusio svaro atzvilgiu,is Anglijos..agenturos ivairiausios..
First Choice,Thomas cook...Brangiausias keliones laikotarpis gruodis-sausis.Viesbuciai brangiausi Punta Cana,La Romana,pigesni aplink sostine ir siaureje-Sosua,Cabarete.Kainos nuo 25euru parai(cia sezono metu).Pirkti galit ir internetu ir prasyti agentes pagalbos,tik teks sumoketi nuo kiekvieno skrydzio maziausiai 50lt.
Atsakyti
O gal žinote, ar į Punta Cana reikalingos kokios nors vizos ar dar kažkas tokio? Jei taip, tai kur tokį dalyką įsigyti? blush2.gif
Atsakyti
vizos nereikalingos tik ten 10 doleriu susimoki isvykstant ar ivykstant:)
Atsakyti
QUOTE(zilmin @ 2008 10 24, 21:26)
vizos nereikalingos tik ten 10 doleriu susimoki isvykstant ar ivykstant:)

Tai ta 10 doleriu ir moki uz viza mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai aš šitą ir turėjau omeny, ar reikia dar į kažkokias tai instancijas kreiptis, ar ten vietoje viskas yra sutvarkoma. Taip kad ačiū atsakusioms.

O dar klausimėlis ekspertėms: išsirinkau viešbutuką tarp Santo Domingo ir Sant Cristobal, prie jūros. Ar toje vietoje galima tikėtis gražių paplūdimių? blush2.gif Rašėte, kad gražiausi paplūdimiai yra Punta Canoje, o paskui link Haiti toltant vaizdai prastėja. O kažin, kaip yra prie Luperon kaimelio? blush2.gif Gal ne pats blogiausias pasirinkimas? blush2.gif
Atsakyti
Siulau pasiziureti CIA Gal rasite apsilankiusiuju jusu viesbutyje foto, gal ir apylinkiu foto bus ideta.. Bent savo viesbucio as radau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū labai už nuorodą 4u.gif Tikrai radau ir savo viešbučio foto. Dabar nusiraminau jau, viskas tvarkoj su juo bus ax.gif Nors atsiliepimai labai įvairūs nuo geriausio iki blogiausio, bet juk kiek žmonių, tiek nuomonių.

O dabar gal ir ne į temą man čia klausimas iškilo, bet gal kas žinote, ar pietinėje Dominykos Resp. dalyje, prie Karibų jūros, ar yra ką žiūrėti po vandeniu? Turiu omenyje paviršinį nardymą blush2.gif O tai kiek ieškojau internete, tai visai susipainiojau, ar nardo ten kas nors, ar ne (kaip kad Egipte pliažuose tik ir plūduriuoja turistai bigsmile.gif )
Atsakyti
tas pats klausimas ir mane domina, tuo labiau, kad kelione jau cia pat, kauke su vamzdeliu sakau pasiimsiu, gal ka pamatysiu, siaip radau aprasymu, kad nardoma ir pas mus viesbuti atseit viena pamoka iskaiciuota, bet cia gal giluminio nardymo, noreciau kaip ir Egipte, kad butu galima:) gal kas zinote ka nors detaliau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Na kiek man teko matyti tai daugybė žmonių su tom kaukėm prūduriavp ant to vandens, aišku giluminiam tai kažkur plaukdavo. O pliaže, tai kai kas atsinešdavo kokios bulkos ir šerdavo tas žuvytes, matosi jos įpratintos tų pačių turistų. Tai va maudaisi, o aplink tave milijonas spalvotų gražuolių zuja. Vienu žodžiu visokių ten žuvyčių plaukioja (kaip neplaukios jeigu koralų aplinkui galybė) tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zilmin @ 2008 10 30, 09:08)
tas pats klausimas ir mane domina, tuo labiau, kad kelione jau cia pat, kauke su vamzdeliu sakau pasiimsiu, gal ka pamatysiu, siaip radau aprasymu, kad nardoma ir pas mus viesbuti atseit viena pamoka iskaiciuota, bet cia gal giluminio nardymo, noreciau kaip ir Egipte, kad butu galima:) gal kas zinote ka nors detaliau, aciu 4u.gif

Prie mano viešbučio taip pat parašyta, kad viena pamoka įskaičiuota (giluminiam nardymui). O šiaip paplūdymyje norisi ne šiaip vien tik ant saulės gulėti, bet ir žuvytes pasidairyti blush2.gif Palyginti, kuom jos skiriasi nuo Egipto bigsmile.gif

QUOTE(širdelė @ 2008 10 30, 15:53)
Na kiek man teko matyti tai daugybė žmonių su tom kaukėm prūduriavp ant to vandens, aišku giluminiam tai kažkur plaukdavo. O pliaže, tai kai kas atsinešdavo kokios bulkos ir šerdavo tas žuvytes, matosi jos įpratintos tų pačių turistų. Tai va maudaisi, o aplink tave milijonas spalvotų gražuolių zuja. Vienu žodžiu visokių ten žuvyčių plaukioja (kaip neplaukios jeigu koralų aplinkui galybė) tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Širdele, ačiū Tau labai už atsakymą 4u.gif Nu, aš kažkur internete buvau radusi, kad lyg iš Karibų pusės labai gražių povandeninių vaizdų/žuvų/koralų galima pamatyti. Tai reiškias reikės kauke ir vamzdelį pasiruošti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktinuke: 30 spalio 2008 - 19:48
mes irgi busim toje puseje 4u.gif salia juan dolio 4u.gif tai irgi vadinama punta cana dalimi. tik prie karibu juros, ten raso, kad didelis grazus koralinis rifas skiria nuo atviros juros, taip kad nardyti bus kur... bet as apie gilumini.
is esmes vietos grazios, gal per daug tiketis nereiketu, nes cia tik mums atrodo, kad Dominyka tai kazkas toookio, o is tiesu, tai amerikieciams ta sala, kaip mums turkija, tik truputi kitas gamtovaizdis... 4u.gif labai tikiuosi, kad nardymas bus ispudingas, o visa kita, kaip turkijoje smile.gif
Atsakyti
O aš ką tik įdomumo dėlei užsikroviau dabartinius Dominykos respublikos orus pažiūrėti. Tai lietūs, lietūs, lietūs... Kaip Lietuvoje blink.gif Tik tiek, kad šilta rolleyes.gif Nu, bet tikiuosi, kad čia tik laikina ir iki sausio liks tik saulutė rolleyes.gif
Atsakyti