Įkraunama...
Įkraunama...

Karibų salos - gal kas buvot?

QUOTE(Agneliuke @ 2013 01 25, 03:30)
....o Punta Cana yra rytuose, ten karibu jura susilieja su atlantu...

Buvau toje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra netyčia gyvenančių lietuvių/lietuvaičių Curacao saloje? bigsmile.gif Kavos gal kas? smile.gif
Atsakyti
Laba diena. Vasarą planuoju aplankyt brolį Floridoj, ir kadangi Karibai sena mano svajonė, pradeda visokios mintys lyst, jog turėčiau pasinaudot proga ir pabandyt papult į kokią rojaus salą nors porai dienų blush2.gif . Tik bėda, kad dar nenutuokiu ką geriausiai būtų rinktis, svajonėse visad buvo Jamaika, tik, kad truputį baisoka ten be vyriškos kompanijos ( važiuotume dvi moterys ir mano 13-metė dukra). Gal kas ką patartų, ką geriausiai būtų rinktis saugumo, gamtovaizdžio, kažkiek pramogų, na ir aišku kainų atžvilgiu 4u.gif . O gal išvis vasaros vidury ten apsilankyt nekoks sumanymas g.gif . Tikrai būčiau dėkinga už bet kokius patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikulė: 03 balandžio 2013 - 11:23
QUOTE(Vikulė @ 2013 04 03, 12:22)
Laba diena. Vasarą planuoju aplankyt brolį Floridoj, ir kadangi Karibai sena mano svajonė, pradeda visokios mintys lyst, jog turėčiau pasinaudot proga ir pabandyt papult į kokią rojaus salą nors porai dienų blush2.gif . Tik bėda, kad dar nenutuokiu ką geriausiai būtų rinktis, svajonėse visad buvo Jamaika, tik, kad truputį baisoka ten be vyriškos kompanijos ( važiuotume dvi moterys ir mano 13-metė dukra). Gal kas ką patartų, ką geriausiai būtų rinktis saugumo, gamtovaizdžio, kažkiek pramogų, na ir aišku kainų atžvilgiu  4u.gif . O gal išvis vasaros vidury ten apsilankyt nekoks sumanymas g.gif . Tikrai būčiau dėkinga už bet kokius patarimus  4u.gif

Siaip vasara nera sezonas keliauti po karibus, bet tikrai imanoma keliom dienom ar savaitei pakeliauti. Geriausiai tegu brolis pasiziuri ka Amerikoj siulo ir karibu tuo laiku, kainos turetu buti nedideles, nes ne sezonas. Kiek zinau is Miamio pigus skrydziai i Meksika Cankuna, siaip labai megiami kruizai po karibus is Miamio ar Fortlauderdale, bet kiek zinau dauguma laivu plaukioja po Europa ir i karibus gryzta tik rudeni, bet tegu paziuri kas plaukioja ir galetumet aplankyti net kelias salas. Buna net tokiu trumpu 3-4 dienu kruizu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 04 04, 08:54)
Siaip vasara nera sezonas keliauti po karibus, bet tikrai imanoma keliom dienom ar savaitei pakeliauti. Geriausiai tegu brolis pasiziuri ka Amerikoj siulo ir karibu tuo laiku, kainos turetu buti nedideles, nes ne sezonas. Kiek zinau is Miamio pigus skrydziai i Meksika Cankuna, siaip labai megiami kruizai po karibus is Miamio ar Fortlauderdale, bet kiek zinau dauguma laivu plaukioja po Europa ir i karibus gryzta tik rudeni, bet tegu paziuri kas plaukioja ir galetumet aplankyti net kelias salas. Buna net tokiu trumpu 3-4 dienu kruizu  4u.gif

Buvo kilus mintis apie kruizą, tik kad tų laivų nelabai mėgėja esu. Žinoma galimybė aplankyt kelias salas vietoj vienos, labai vilioja. Bet, iš tiesų, net nežinau blush2.gif , kaip ten su tais kruizais... daugiau laiko būna praleidžiama laive, ar salose... Tiek daug visko norisi doh.gif , tai net sunku ką ir susiplanuot. Viena žinau, be galo norisi to balto smėliuko, palmių, žydro vandens... dar jaučiu silpnybę ''džiunglėms'', be to norėtųsi apsilankyti cukranendrių plantacijoje... na, ir panašiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikulė: 04 balandžio 2013 - 09:07
QUOTE(panterra9 @ 2013 01 25, 01:14)
Na mes buvome Dream La Romana Playa Bayahibe - priskiriama Punta Canos provincijai (municipal district in La Altagracia) . La Romana miestelis salia. Punta Cana Village yra rytuose.

norejau paklausti Punta Cana provincijoj yra uodu?kokiu metu laiku ju buna daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 04 19, 15:52)
norejau paklausti Punta Cana provincijoj yra uodu?kokiu metu laiku ju buna daugiau?

Bent jau balandį nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 04 19, 14:52)

Rugsejo gale -Spalio pradzioj taipogi nepajutom uodu mirksiukas.gif
Atsakyti
labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 04 19, 13:52)

Mes su vyru buvome vasario menesi, tai mane gan stipriai apkandziojo uodai, o vyrui nei karto neikando smile.gif tai matyt tie uodai ne prie visu lenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luxorra @ 2013 04 23, 11:35)
Mes su vyru buvome vasario menesi, tai mane gan stipriai apkandziojo uodai, o vyrui nei karto neikando smile.gif tai matyt tie uodai ne prie visu lenda smile.gif

aciu!o koks oras vasario menesi?buvo lietaus?hm g.gif labai idomu del tu uodu g.gif matyt,jie irgi turi skoni biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra skrendanciu i Dominikos Respublika lapkriti? bigsmile.gif Planavom su vyru kruiza po karibus, bet vis del to nusprendem nerizikuot- o jei kuriam juros liga pasireiks doh.gif Jamaikoje jau buve pries 5 metus, Kuba kazkaip nevilioja, Bahamai brangoka sakyciau, kitos saleles per daug mazos, kad butu ten ka veikt 10 dienu, taigi apsistojom ties Dominikos variantu smile.gif
Atsakyti