Įkraunama...
Įkraunama...

Karibų salos - gal kas buvot?

mes lygiai už savaitės su vyru ir dukryte (1,7m) skrendam į Dominyką thumbup.gif / viena dėl ko pergyvenu - kad mažoji kuo lengviau kelionę ištvertų... vistik be galo ilga unsure.gif 6 val ryto išskrendam į Prahą, ten būnam nuo 6,30 iki 17val doh.gif o paskui į dominyką 11val skrydis doh.gif . mūsų dukrytė energinga, neįsivaizduoju kaip reiks ištverti kelionę unsure.gif . bet, bilietai jau kišenėj ir nėra kur dingti biggrin.gif .. o dominyka, tai tikiu...rojus žemėj rolleyes.gif
Atsakyti
Skrydis ilgas tai isideti reikia ka nors skaityti, kryzezodziu, ausines radijai klausyti. O jei skrendi be mazu vaiku ir nereikia pastoviai priziureti tai dar ir migdomuju ax.gif Sunkiausiai tiems kas ruko doh.gif Lektuve duoda televizoriukus ir gali ziureti filmus.
Atsakyti
QUOTE(egliushka @ 2007 12 28, 23:22)
mes lygiai už savaitės su vyru ir dukryte (1,7m) skrendam į Dominyką  thumbup.gif /

Dominika ar Dominikos Respublika? Nes ziuriu, forume situos du vis maiso. I Dominika as ir noreciau.
Tik kazkodel daug kas renkasi Dominikos Respublika, nors man rodos kokybe turetu pirmaut Dominika, skaitos daug saugesne ir grazesne rolleyes.gif (bent mano nuomone)
Atsakyti
Na taip tiesiog daugiau info yra apie Dominiko respublika ir net tinklalapiuose bus sutrumpinta ir pavadinta tiesiog Dominika. As buvau Dominikos resp. ir man labai patiko, grazu silta ir smagu, del saugumo tai pavojaus kaip ir nejauciau, nors laisvai vaiksciojom po miesteli ir diena ir vakare. Gal kitose vietovese ir baisiau nezinau. Bet egzotika tai nuostabi.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 01 05, 13:37)
Na taip tiesiog daugiau info yra apie Dominiko respublika ir net tinklalapiuose bus sutrumpinta ir pavadinta tiesiog Dominika.

Oficialiam Dominikos Respublikos puslapy tikrai netrumpins, jei skaitei apie Dominika, tai greiciausiai apie kita sala mirksiukas.gif Ji irgi Karibuose. Va ten labai noreciau wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Mano drauge kilus is Puerto Riko, bet gyveno Dominikos Respublikoj, apie ta sali pasakojo daug ir gamta ten grazi thumbup.gif

Tiesiog kai negali visur nuvaziuot, renkies is keliu variantu. Man patinka ramesnis poilsis, kur daugiau privatumo. Kai kuriose salose jaunimas vaziuoja pasilinksmint, kai kurios kaip St.Lucia garseja tinkamos seimos poilsiui, tad skirtumu turi. As dar noreciau i Trinidad ir Tobago kadanors, ten tokiu viesbutuku yra wub.gif Bet nusigaut reikia daugiau laiko, nuskridus i viena sala prireikia dienos sulaukt transporto i kita, o ir kainuoja daugiau jei nori geriau sad.gif
Kad visi ispudingi papriestarauciau, yra nemazai salu kur kalnu nera ir pilna girtu, kaip Antiga ir Bahamai tuo garseja g.gif Be to, gamta gamtai irgi nelygi - St.Kitts neturi rykliu wink.gif Gali drasiai maudytis. Be to ir gyvaciu neturi, tik ikyriu bezdzioniu. O i kokia Jamaika manes ir su sautuvu neisvarytu, kaip kai kurie ten iesko romantikos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 06 sausio 2008 - 12:18
QUOTE(moodring @ 2008 01 06, 13:02)
o tai kuri  geriausia jei, nereikai ramaus poilsio ir privatumo , o nori pasilinksminti ir siaip nuotykingai praleisti laika?  biggrin.gif  4u.gif

Vyras sako - jis daugiau keliaves ir kuri laika pagyvenes Karibuose, kad bet kur kur keliausit, jei noresi islisti is viesbucio ir pamatyti sala, visada gerai ta daryti su vietiniu draugu, nes ir saugiausioj saloj svetimsaliui be vietinio gali buti pavojinga. Nebent jus domina tokie nuotykiai laugh.gif

Rekomenduoja Aruba kaip turistams saugia sala pasilinksmint - nera labai grazu (nera ispudingu kalnu), bet pakankamai saugu ir sala komercine, skirta pasilinksminimams. Nusikaltimais negarseja, isskyrus pora metu atgal ten dingo viena jauna amerikiete, kiek zinau pati su nepazistamais nakti pramogavo gamtoje, bet siaip ten saugu ir nueiti kur yra. Oras geras istisai ir negarseja liutim.

O siaip jei norisi ir gamtos, as pati buvus tik St.Kitts ir Nevis, ten irgi yra keli "amerikiniai" kaip sakau viesbuciai, kur gali sau pramogauti ir eiti i diskotekas. Reiktu ju puslapius paziureti, bet jei noresis iseiti i sala pasilinksmint, restoranu tik keletas tuo ir baigias. Papludimiu yra ivairiu ir turistu ten pakanka, bet vietinis nuvede i super privatu (kuri nesunku ir paciam rasti) ir prisake nakti jokiu budu ten nevaziuoti, nes laivai atplaukia veda bizni del narkotiku unsure.gif

Daug kas keliauja ir i Bahamus, bet nzn.manes netrauktu - sala lygi lygi, tiek trenktis kazka pamatyt o lyguma ir tiek, geriau tada i Vidurzemio jura nuskristi, nes bus tas pats efektas.
Atsakyti
oj ne, as kalbu ne apie toki varianta kai i kurortini miesta vaziuosi, o kai pats savo jegom ir suplanavimu -taipsakant su kuprine - keliauji. Grynai kurortinems linksmybems nemanau kad butina grustis taip toli, bo skirtumas mazas ten ir europoj , tikrai nevertas tokio pinigu skirtumo. Kalbu apie vietines pramogas.
.. Siaip turiu pazystamu Jamaikoj (bet sita vieta visgi isivaizduoju kaip viena is pavojingesniu tokiam keliavimui), Dominikos Respublikoj (i cia tai noriu... rolleyes.gif ) ir Puerto Rike.. Visi kviecia aplankyti, Jamaikoj ir Dominykos Respublikoj tikrai ir apsistoti surastu kur, ir pagalbos butu. Bet visgi tai, kaip vietiniai zmones pasakoja apie savo valstybe, ir tai, kaip ji gali pasirodyti uzsienieciui, yra skirtingi dalykai, tai labai butu suzinoti ir kiek kitokia nuomone. Bet deje visi kiek skaitau tai visi keliauja tik su tuo pilnu paketu, prideda tik viesbuciu ir vandenynio nuotrauku ir panasiai, tai kaip ir velgi nieko perdaug objektyvaus tokiuose vertinimuose smile.gif
Vistiek kelione nemazai pinigeliu atsiseis, tai norisi isspausti maximuma ispudziu blush2.gif
Atsakyti
Mes niekad nesinaudojom paketais wink.gif Bet man patinka jaustis saugiai, is tavo isvardytu gal Dominikos Respublika rinkciausi. Puerto Rike isejau is aerouosto tai pasirode nekas unsure.gif Apie Jamaika isvis patyliu, jei viesbutis turi primint kalejima garantuot sauguma, manau nemazai pasako apie sali. Jei neklystu, pora metu atgal jie pirmavo pagal zmogzudysciu skaiciu pasaulyje g.gif Siaip draugu pora turejau is Puerto Riko, kurie gyveno JAV, tai patys sake ju reikia bijoti doh.gif (ta prasme puertorikieciu). Taip kad jei su kuprine, gerai tureti vedli is draugu kuris kalba ispaniskai ar bent atrodo kaip vietinis, aisku gal nera taip baisu, bet kam rizikuot...
Tai va mano nuomone pirma Dominikos Respublika, tada Puerto Riko, o gale saraso Jamaika savarankiskam keliavimui.
Papasakok ispudzius grizusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 06 sausio 2008 - 14:40
Na, mano kelione dar tik planavimo stadijoje, nes nezinau, kada galesiu. Siuo metu manau, jog vasaros pabaigoj-rudens pradzioj, bet cia ne pats geriausias laikas i tuos krastus traukti berods, tai vienu zodziu dar nieko konkretaus, galbut net tolimesniam laikui teks nukelti..
O siaip ir mane kolkas labiausiai Dominikos Respublika traukia, nes ten kiek susidare ispudis santykinai saugu, o ir salis turtinga gamtovaizdzio ivairove ,tikrai yra ka paziureti ir be karibu juros. Be to turiu pazystamu zmoniu po visa sali issibarsciusiu, kurie yra tikrai vieni nuostabiausiu zmoniu kokius teko pazinti blush2.gif
O siaip dekui kad nepatingejai atrasyti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Istikruju buvau Jamaikoj Ochio rio ir Montegobei, pamatyti verta, bet as ten praleidau po viena diena ir daugiau uzsilikti nenoreciau smile.gif Montegobei visi apsiruke, visas miestelis tik marighuana ir smirda, apvoks ir apgaus net nemirktelejus tai pastoviai turi buti budri, ne bet juk ne kiek viena diena gali pamatyti regio stiliaus miesta, zmones sedincius gatvej ant tabureciu ir traukiancius kasiaka lotuliukas.gif ochio rio mus nuveze prie kriokliu kuriais reikia lipti, tai atrakcija tikrai verta demesio, parkas gamta ir gaivus vanduo super, bet aisku tie kurie veze mus apgavo tai nepamatem delfinu lotuliukas.gif Taip, kad ispudziai geri thumbup.gif
Atsakyti
Labux,
Na už dviejų savaitėlių skrendu į Karibus, į Grenados salą, tai grįžusi galėsiu daugiau papasakoti... bigsmile.gif
Šiaip važiuojam kaip į polsinę kelionę, tačiau stengsimės kiekvieną dieną pasiimti kokios veiklos. Yra kelionė prie krioklių; yra plaukimas su jachta, kad pamatyti delfinus; yra kelionė į džiungles; yra nardymas; yra žvejyba... manau nuobodžiauti tikrai neteks... thumbup.gif
Kiek skaičiau atsiliepimus, tai paplūdimius labai giria, kad gražu - nuotraukose tai taip pat matosi smile.gif
Vakar nete žiūrėjau, tai ten buvo +27 laipsniai šilumos... thumbup.gif Laukiu nesulaukiu...
Atsakyti