Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 09 21, 17:20)
4u.gif  IR AŠ TAIP TIKIUOSI  ax.gif

labai graziai atrodo thumbup.gif lauksim galutinio rezultato blush2.gif
Atsakyti
Vašeliu neriu sijonus iš viršaus platinat ,pagal iškarpa tolygiai didinant stulpeliu skaicių taip pat parenkamas kankorerežiu ar kitoks kiauraraštis blush2.gif
Atsakyti
Gitta dar noriu paklausti kaip pailginai sijona? Kazkuri rasta nerei 2 kartus? blush2.gif Jauciu ir as nersiu sita ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 23 rugsėjo 2007 - 14:09
QUOTE(poeme @ 2007 09 23, 15:08)
Gitta dar noriu paklausti kaip pailginai sijona? Kazkuri rasta nerei 2 kartus?  blush2.gif  Jauciu ir as nersiu sita  ax.gif

Ilginau 2 ir 3 chemose, pakartodavau ta pačią eilę kelis kartus, tai nelabai ir matosi, kad pailgintas. Poryt galėsiu nufotografuoti ir įdėti savo sijoną biggrin.gif Nerk šitą, man tai jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2007 09 23, 21:59)
Ilginau 2 ir 3 chemose, pakartodavau ta pačią eilę kelis kartus, tai nelabai ir matosi, kad pailgintas. Poryt galėsiu nufotografuoti ir įdėti savo sijoną  biggrin.gif Nerk šitą, man tai jis  thumbup.gif

Jau pradejau sita nert mirksiukas.gif Kaip faina, jei nusifotkinsi, parodyk, labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
labukas, rodausi mazdaug puse savo mezginio ax.gif

user posted image
Atsakyti
Amade labai simpatiska spalvyte 4u.gif man truputeli kai kurie elementai panasus i etro sijoniuko thumbup.gif siaip labai grazu lauksim galutinio varianto demonstracijos
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 09 29, 17:03)
Amade labai simpatiska spalvyte 4u.gif man truputeli kai kurie elementai panasus i etro sijoniuko thumbup.gif siaip labai grazu lauksim galutinio varianto demonstracijos

Originalas mano neriamo sijono... Itariu, kad tokiam ilgam pritruksiu siulu, bet kol kas neriu vis dar... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 09 29, 17:14)
Originalas mano neriamo sijono... Itariu, kad tokiam ilgam pritruksiu siulu, bet kol kas neriu vis dar...  ax.gif

Kantrybes 4u.gif bet sita kostiumuka ir as ziurinejau labai grazus jis man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 09 29, 17:56)
Kantrybes 4u.gif bet sita kostiumuka ir as ziurinejau labai grazus jis man wub.gif

irnesakyk.gif kantrybes tai yra, bet kad siulu tokiam ilgam neuzteks, o dasipirkt nezinau ar rasiu, nes isardziau mamos pradeta megzt megztini tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 09 29, 18:07)
irnesakyk.gif kantrybes tai yra, bet kad siulu tokiam ilgam neuzteks, o dasipirkt nezinau ar rasiu, nes isardziau mamos pradeta megzt megztini  tongue.gif

Na manau kokia makle vis tiek sugalvosi tongue.gif
Atsakyti
sveikutes, as vasaros pradzioje irgi nusineriau "ananasini" sijona biggrin.gif va jisuser posted image
Atsakyti