Geras atrodo, kaip kad maxi butų, labai gražus bus tikrai
Papildyta:
paskui pažiūrėjau dar kartą į foto ir pamačiau kamuoliuką pasirodė iš pirmo žvilgsnio kad kitokie aš irgi mezgu iš merino vilnos, tik megztuką, tai tikrai labai geri siūlai, ir šilti, ir ir švelnūs
na stai pasigirsiu sestadieni pradejau Bielros sijonuka lengvai neriasi ir gan greitai tiesiog super nors mano tai pirmas sijonas sau vir bijojau kad didesnius darbelius ilgai ir nuobodziai nersiu bet dabar taip nemanau nesigailiu pradejus
na stai pasigirsiu sestadieni pradejau Bielros sijonuka lengvai neriasi ir gan greitai tiesiog super nors mano tai pirmas sijonas sau vir bijojau kad didesnius darbelius ilgai ir nuobodziai nersiu bet dabar taip nemanau nesigailiu pradejus
Oho, tikrai labai grazus sijonukas Noreciau pabandyt nusinert, bet itariu,kad veiksmas labai letai vyksta Mano rankose virbalai paklusnesni, o vaseli naudoju tik apdailai Na bet gal reiks pabandyt...
Na gamintojo tai nepasakysiu dabar, o pirkau tai Casa Lanoj, kaina 9.95/50gr., metražas apie 150m. Pirkau 8 kamuoliukus, bet tiek tikrai nesunaudosiu, nors pardavėjos siūlė pirkti ne mažiau 10...
Vakare tik galėsiu nufotografuoti ir parodyti. Nežinau kaip jie nešiosis, bet šiaip tai labai malonūs, minkštučiai ir šilti...
Prisiskaičiau, prisižiūrėjau čia visokių grožių, ir pagavo Sijono virusas,tai per savaitgalį aš numezgiau pagauta įkvėpimo:) Nufotografuosiu ir pasirodysiu, tik va pamušalo, tai dar neturiu....