ziurint kiek jusu vaziuoja,mes vaziavom 7 ir apskambinom i latvija pries vykstant tai apsake tiek vietu visada yra

o siaip buvau sekmadieni labai daug zmoniu nebuvo nebuvo prie kasu tos eiles,gal keleta zmoniu,o prie tu valciu irgi ten neilgai laukti,siaip vaziavom priespiet truputy,bet siaip tai del sestadienio net nzn...sako pardavejos kad vakarais buna maziau bet kas ten zino,mes kai isvazinejom,zmoniu buvo panasiai,tia jau kaip jums patogiau,taip ir darykit.ta kelio zenkla nesunku pastebet,jau ivaziavus i pacia jurmala kai pamatysit kad kaikurios masinos stoja ten kazkur,tai jus is paskos,nes ten neradom kur parasyta kad reik ta lata susimoket,manem toliau reikes,taip ir nuvarem,o jus pristabtelkit ir isitikinkit,tokios eilutes masinu ir policininkai keliu.manau jums kelione turetu geriau pavykti,man labai patiko,taigi kol atsibos,varysim kiekviena menesi
Papildyta:jus esate buvusios cener parks?yra vokietijoj,olandijo,dar yra ir prancuzijoj,belgijoj gla nu ebt ten ten nebuvau,bet siaip tokie liuksiski,kad labai noriu nuvykti,bet geriausia kokioms 5 dienoms maziausiai ten tokie bungalai,geri nameliai,visi gyvena,kiekviena diena i ta parka eina,o tas parkas tox tikras,tikri augalai ir panasiai,ir atrakcijonu nemazai ir as buvau suzaveta