Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens atrakcionų parkai

QUOTE (liepsnele @ 2004 05 03, 09:43)
Kainas galima pasižiūrėt www.akvaparks.lv

Ar as ko nors nesupratau, bet keturioms valandoms kainuoja svaitgali 9,50 o visai dienai 10, kazkaip tai nerealu.. na arba tai kam but keturias valandas, o ne visa diena blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 07 15, 17:33)
Negaliu pasakyt, kiek tenai viešbutis Troikanoj - nes mes tik 1 dienai tenai važiavom, bet kas yra buvę - tai sakę, kad tada nemokami ir vandens atrakcionai ir naktinis klubas ir dar valgyt duoda tongue.gif

g.gif valgyt duoda blink.gif Na kiek prisimenu, tai duoda tik, jei uzsisakant viesbuty papildomai imi kazkokias maitinimo korteles uz gal 30lt ir tada kemsi kiek lenda nuo svedisko stalo wink.gif O vandens atrakcionai tai tikrai ieina i kambario kaina ir atrodo, kad laikas neribojamas thumbup.gif Dar ten yra ir galimybe pajodinet thumbup.gif bet ar ieina i kaina nzn rolleyes.gif
O va kainu nelabai atsimenu doh.gif Viena kart gyvenom 2-ieciam kmb, tai gal 350 mokejom, o karta tai vos vienvieti gavom, bet su placia lova, tai apie 300 kainavo tongue.gif BEt ten priklauso dar ir nuo auksto ir i kuria puse kambarys.....
Valgydavom miestely, nes pirma kart kai nuejom i vsb restorana, tai vos neapakau - kainos tik salotu prasideda nuo 20 lt, normalesnes apie 35 blink.gif O ka jau sneket apie karstus doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 07 15, 16:33)
Negaliu pasakyt, kiek tenai viešbutis Troikanoj - nes mes tik 1 dienai tenai važiavom, bet kas yra buvę - tai sakę, kad tada nemokami ir vandens atrakcionai ir naktinis klubas ir dar valgyt duoda tongue.gif

Nezinau, kiek kainuoja atskirai viesbutis, nes mes vaziavom su agentura 2 dienom, tai mokejom uz visa kelione. Bet i viesbucio kaina ieina neriboas buvimas baseine (nirs ir 2 dienas gali mirkti ten), vakariene ir pusryciai (svediskas stalas, maistas labai skanus ir daug visko), iejimas i naktini kluba (2 sales). Jeigu vaziuoti tik del baseino - tai neverta, nes nieko ten gero. Bet jei likti viesbutyje su gera kompanija - tai visas servisas mums labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Jau galiu ispudzius papasakot.
Isvaziavom penktadieni po darbo, Nemo kempinge buvom apie 22 val. Pasirodo, ten ir nameliai, ir palapines toj pacioj vietoj. Buvo faina, galiu palygint su Norvegijos kempingais - servisas kazkuo panasus. WC ir dusai tvarkingi. Daug lietuviu. Ir siaip nemazai uzsienieciu. Vaziavom su 3 vaikais ir dar mociute prigriebem. Miegojom palapinej ir masinoj. Romantika smile.gif
Akvaparke pirkom 4 valandom, po 9.50 ls, visai dienai neverta, nes pavargsti tiesiog. Pilnai uzteko 4 valandu, 2 butu mazai. Vaikams ypac patiko, vos istempem. Patiko dar viena detale. Prie kiekvieno duso yra duso zeles, taigi, jei per klaida savaja pamirsote, neiseisite nesiprause. Aisku ir higieniskiau wink.gif
Po vandens proceduru vaziavom i Ryga, i Lido restorana. Jis labiau patiko, negu lietuviskas variantas. Maistas pasirode geresnis.
Reziume: galima i akvaparka ir kempinga keliauti ir su mazais ir dideliais vaikais - tikrai visiems patiks wink.gif
Atsakyti
Ne tas pats. Livu yra didesnis ir atrakcionu daugiau. Ten 4 val. apie 12 Ls, jei teisingai prisimenu. Labai patiko. Tikrai verta demesio. Livu yra Jurmaloj, Nemo apie 15 km, berods, nuo Jurmalos.
Atsakyti
QUOTE (Makarska @ 2004 07 27, 12:04)
Skaitau skaitau ir niekaip neisikertu ar Livu akvaparkas ir nemo esantys atrakcionai vienas ir tas pats ar ne blink.gif ?

Jo, tikrai ne tas pats, salia Nemo kempingo esantys atrakcionai - po atviru dangum, mes net nebuvom juose, o Akvaparkas sakyciau kazkur 22 km nuo Nemo.
Tiesa, kai prasidejo siluma ir savaitgaly Palangoj tirsta buvo, papludimy prie Nemo kempingo buvo labai gera - daug erdves thumbup.gif
Atsakyti
Viva, mane domintu, ar reikia rezervuotis is anksto vietas tiek nemo tiek Livu? Esu girdejusi, kad kartais i livu buna labai dideles eiles, nes parke karaliauja uzsirezervavusios vietas grupes, o pavieniams vietu kaip ir nebebuna.
Taip pat domintu, ar nemo yra kur pavalgyti, kokios kainos, nes is ju puslapio supratau, kad ten nelabai koks maisto pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE (Makarska @ 2004 07 27, 12:04)
Skaitau skaitau ir niekaip neisikertu ar Livu akvaparkas ir nemo esantys atrakcionai vienas ir tas pats ar ne  blink.gif ?

Nemo parkas tai yra tik siaip vietiniams vaikams pasilinksminti smile.gif Siaip sis kempingas man nelabai patiko, nes restorane maistas baisus, o ir siaip nelabai kas... O apie didiji parka, tai girdejau, kad ten labai daug traumu, bent jau is mano draugu ir pazystamu keli net grizo gerai apsidauze smile.gif Zinoma, gal tai tik atsitiktinumas g.gif As net nevaziavau, nes po tokiu atsiliepimu, nenorejau visa vasara melynes gydytis laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta-bu: 28 liepos 2004 - 18:35
QUOTE (Jamaika @ 2004 07 22, 09:40)
Aciu labai uz nuoroda, bet nerandu kainu sad.gif Kiek kainuoja gyventi tuose nameliuose?

jau radau kainas clap.gif

Nemo kempinge - dvivietis namelis vienai parai 12 Latu, masinu stovejimo aikstele - 1 Latas, jei nori masina prie namelio statyti - 5 Latai.
Tik tiek ten puiku, kad apsviesta gatve, karstas vanduo, dusai ir tualetai normalus, nepalygint su Sventosios.
Atsakyti
na, turiu pasakyti, kad viskas priklauso nuo tamstu ispindejimo lygio. pagal latviu kainas NEMO yra tikrai neblogai smile.gif turiu ka palyginti, nes per savo neilga gyvenimeli teko megautis ir 5*+ teikiamais malonumais, ir gyventi viesbuciuose su tarakonais smile.gif

taigi NEMO. jis yra JURMALOJE (o ne uz jos), ~14 km nutoles nuo LIVU vandens pramogu parko. tai yra kempingas, kuriame galima issinuomoti nameli arba pasistatyti savo automobili. maistas - ne restorano kokybes, taciau ko noreti, kai vieni pietus LIVU parke kainuoja 5 LVL, o NEMO uz vakariene (pietu meniu) ir pusrycius sumokejau 2,3 LVL. paprastas, taciau sviezias, sotus maistas. visai netoliese yra jura ir papludimiai, o kas nenori juros, gali pasituskenti paprasciausiame baseine su pora nusileidimo triubu.

NEMO patiko tai, kad nameliai yra kur kas tvarkingesni ir labiau priziureti, nei kokioje sventojoje. ir ne tokie skyleti. kalbu, nes pats esu gyvenes tame kempinge, rugpjucio pabaigoje vel esu uzsisakes sau vietas tongue.gif

LIVU vandens pramogu parkas, mano akimis, tikrai yra saugus. tiek daug priziuretoju neteko matyti nei Lenkijoje, nei Suomijoje, nei Vokietijoje (lyginu siuos parkus: SERENA Suomijoje, TROPIKANA ir PARK WODNY Lenkijoje, BLUB (Berlynas), kazkoks neblogas parkas su neistariamu pavadinimu Neustadt'e, netoli Pirnos (Saksonijos Zeme) ir BADELAND (Celle) - Vokietijoje bei LIVU Latvijoje). tokios grieztos tvarkos - irgi. ir is visu mano minetu parku butent maziausia traumu galimybe yra Latvijoje.

del karaliaujanciu grupiu - kaip cia pasakius... iejima i parka galima uzsisakyti likus kokioms dviem savaitem, veliau, ziurek, grupinis limitas buna isnaudotas smile.gif dalykas tas, kad vienu metu i parka leidziama tiek zmoniu, kiek yra spinteliu. nei vienu daugiau. o jeigu koks liauskis (kad ir is pavieniu turistu) uzsilaiko ilgiau, nei buvo uzsisakes, nesvarbu, kad buvau rezervavesis iejima is anksto. viena karta maniskiu grupe (45 pilieciai) prie iejimo lauke... 4 valandas. se tau, boba, devintines smile.gif

LIVU kainos yra tokios: 4 valandos suaugusiems savaitgali - 9,5 LVL, vaikams 7,1 LVL, siokiadieniais - 8 LVL ir 6 LVL.

dar apie pacia Jurmala. LIVU yra Jurmalos prieigose, vos ivaziavus i miesta smile.gif o NEMO, kaip sakiau, nutoles 14 km - vos ne Jurmalos centre. sis miestas, matote, tesiasi 30 km... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Makarska @ 2004 07 28, 07:40)
Viva, mane domintu, ar reikia rezervuotis is anksto vietas tiek nemo tiek Livu? Esu girdejusi, kad kartais i livu buna labai dideles eiles, nes parke karaliauja uzsirezervavusios vietas grupes, o pavieniams vietu kaip ir nebebuna.
Taip pat domintu, ar nemo yra kur pavalgyti, kokios kainos, nes is ju puslapio supratau, kad ten nelabai koks maisto pasirinkimas.

Jeigu nori namelyje gyventi, reikia is anksto rezervuotis, o ten pakliuti gana sunku sad.gif Mes, kaip jau rasiau, turejom palapine, as su maziuku miegojau masinoj kaip karaliene biggrin.gif , o mociute su vaikais ir mano vyru - palapinej. Na, bet vaikams labai patiko, man atrodo galetume drasiai keliauti ir prie ezeru su palapinem - vaikams tai labai patinka. Pries isvaziuojant nuejom uzkasti, vaikams pirkom bulvyciu fri (patieke su darzovem), sau uzsisakiau omleta su kumpiu, atnese tiek daug kad su savo mama pasidalinau, ir abi sociai pavalgem. Kainos ten nera dideles, man atrodo panasios kaip ir Lietuvoj.
Livu parke nieko is anksto neuzsisakinejom, tiesiog atvaziavom apie 11 val ryto, pastovejom eilej, nusipirkom bilietus 4 valandom, ir nuejom siausti. Patiko dar vienas dalykas: spinteles, skirtos drabuziams pasideti, neskirstomos i vyru ir moteru, o yra bendros. Tiesiog yra nemazai persirengimo kabinu, ten persirengi maudymukais (glaudem) ir eini i atrakcionus. Panasus dalykas i laikrodi atrakina ir uzrakina spintele, niekas kitas neilys, su tuo "laikrodziu" gali ir maisto pirkti, ir gerimu, iseinant susimoki uz papildomas islaidas.
Valgyti (norma;liai) vaziavom i Ryga, i Lido. O kempinge yra rozetes, galima veztis arbatinukus, pusryciams galima sumustinius pasidaryt, yra daug Rimi centru, maciau net ir Maxima, ir Minima.
Papludimyje patiko tai, kad tikrai nera tirsta, jei norisi vienumos - yra kur pasislepti.
Atsakyti
Oho i akvaparka eilej prie bilietu reikia net valanda stovejot blink.gif ?
Atsakyti