Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(ex-s @ 2007 08 01, 14:09)
apie nimesili galiu pasakyti daug gero  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man jis padeda visais atvejais  biggrin.gif net pajutus pirmus gripo simptomus įkalu jo ir paprastai tuo viskas baigiasi, nekalbant apie dantų ir kitus skausmus.

kartą laukdama pas gydytoją pavarčiau tokį spec. leidinį, kaip supratau - ortodontinių priemonių katalogą  biggrin.gif labai išsamiai iliustruotą  biggrin.gif tai ten tokių pagerintų vaizdų pamačiau  blink.gif tokių navarotų unsure.gif  lotuliukas.gif

vienai pažįstamai nuiminėjo breketus ir labai nušlifavo emalį  unsure.gif

va tas šlifavimas tai nesamonė, blyn man prieš dedant biški pašlifavo visus dantukus, kai kaip jautru buvo, blyn mano vargšiukai dantys išvis labai jautrūs ir silpni.

Airy, man aplink breketus apsukta vielutė, nedėjo gumyčių, sakė permažai jėgos bus, o ant šeštų dantų dėti užrakinami breketai, tai už jų jau viela neina, jau nukirpta, stovi septinti dantys su žiedais, bet iki jų jokia vielutė neina, ir ant jų priklijuoti breketai su ausytėm, jaučiu kažką vėliau kabins g.gif ir tos ausytės kaip lenda man į žandą reiks klijuot vašką doh.gif Tai va man ir keista kad užrakinami breketai ir dar +žiedai, o viršuje jau iškart sudėjo užrakinamus breketus ant 7-kų ir 6-kų. O tarp viršaus ir apačios tai tą tokią gumą liepė nešiot, kur kabinsis ant viršaus ilties ir ant apačios dviejų breketų, visą maišiuką gumyčių pridėjo g.gif tai va visa mano litanija g.gif

Oho, Ex-s na ir duodi tik 49 kg doh.gif Bet gal tu mažesnio ūgio, užtai smulkutė g.gif
Aš tai 174 ūgio tai sveriu apie 55 kg, bet jau kūdena esu doh.gif Puiku kai po tiek vaikučiu tokia figūra, super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetė: 01 rugpjūčio 2007 - 14:30
QUOTE(BrBk @ 2007 08 01, 15:26)
Nimesilis yra ir nuo karščiavimo tongue.gif tėvui ir po plaučių operacijos jį liepė girdyti ax.gif
Ar jums šitą vaistą parduoda be recepto ar su? g.gif Iš manęs kartais recepto nereikalauja rolleyes.gif

Apie sita vaistuka ir as daug gero pasakyt galiu.. man ir nuo migrenos kartais padeda.. o mano mieliausiam kaip prieda prie antibiotiku nuo anginos israse irgi nimesil smile.gif

Man kazkaip vis be recepto parduoda..

Linete-> tai gal ten tokia dviguba vielute, kai deda ja bangelem ir gaunasi is tu dvieju tokia pusiau pynute?
O del gumuciu tai jos dantukus siek tiek pastumdo.. buvo kazkada gavau 3 pakelius skirtingu gumuciu menesiui biggrin.gif kazkur mobiliam dar foto yra kaip dantukai is po gumu beveik nesimato biggrin.gif gaila kad to mob IR neveikia..

Vasko uzsipirkdavau sociai.. ir tai kad viena dezute padovanojau draugui, o kita vis dar namuose nepraimta smile.gif imdavau is karto bent po 5 rolleyes.gif

Tai nieko.. ras kaip panaudot tuos ziedus su breketais.. cia tokie suptilus kankinimo itaisai, o daktares igudusios sadistes lotuliukas.gif

as 174 ugio ir 54 kg.. ir kazkaip nesijauciu kudena.. nors per tuos breketus buvau sukudus iki 49 vienu metu.. va ka reiskia kai nebegali uzkazdziaut kada panorejus..

O uzrakinami breketai tai cia tie kur turi forma kaip ][ (pavertus) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airy: 01 rugpjūčio 2007 - 15:32
Sveikos 4u.gif

O aš laiminga, nes šian pasakė, kad man vis dėl to nereiks dantų traukt, nors žadėjo net du išlupt bigsmile.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif Tai toks akmuo nuo širdies nusirito karsta.gif O šį mėnesį jau dės breketus, bet iš pradžių tik ant viršutinių, tai turbūt ir skausmo mažiau bus thumbup.gif

Ir dar klausimėlis, kai uždėjo breketus, nepradėjot švepluot? g.gif biggrin.gif

Beje man irgi reiks tų gumelių, a skauda nuo jų labiau? g.gif Nepasiklausiau net kaip ten su jom g.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 08 01, 16:34)
Sveikos  4u.gif

O aš laiminga, nes šian pasakė, kad man vis dėl to nereiks dantų traukt, nors žadėjo net du išlupt bigsmile.gif  clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif   Tai toks akmuo nuo širdies nusirito  karsta.gif  O šį mėnesį jau dės breketus, bet iš pradžių tik ant viršutinių, tai turbūt ir skausmo mažiau bus thumbup.gif 

Ir dar klausimėlis, kai uždėjo breketus, nepradėjot švepluot?   g.gif  biggrin.gif

Beje man irgi reiks tų gumelių, a skauda nuo jų labiau?  g.gif  Nepasiklausiau net kaip ten su jom g.gif

Sveikinu issaugojus dantis 4u.gif

O tu cia apie kurias gumutes? separacines, elastikus (ant breketu), gumas einancias per kelis dantis?

O svepluot.. sveplavau pora dienu paskui vos vos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airy: 01 rugpjūčio 2007 - 15:38
QUOTE(Airy @ 2007 08 01, 16:37)
Sveikinu issaugojus dantis  4u.gif

O tu cia apie kurias gumutes? separacines, elastikus (ant breketu), gumas einancias per kelis dantis?

Ačiū 4u.gif Tai kad nelabai žinau apie kokias blush-anim-cl.gif Sakė kai uždėsim breketus, dar reiks su kažkokiom gumelėm pažaist blush2.gif Bet ir neišsiklausinėjau šian nieko, nes skubėjau doh.gif
Atsakyti
<...> su breketukais šveplavau tik iš pradžių, kol pripratau, maždaug keletą dienų. vėliau dar šiek tiek šveplavau kai uždėjo lanką.... dabar - jokių problemsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 08 01, 16:45)
<...> su breketukais šveplavau tik iš pradžių, kol pripratau, maždaug keletą dienų. vėliau dar šiek tiek šveplavau kai uždėjo lanką.... dabar - jokių problemsų 4u.gif

Na tai tikiuosi ir aš nešvepliosiu ilgiau nei kelias dienas blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
a tai cia bus tos per kelis dantis..
Na man nuo ju kaip nuo breketu paverzimo jausmas.. o kai nusiimdauvau atrodydavo dantys atlaisvejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airy @ 2007 08 01, 16:48)
a tai cia bus tos per kelis dantis..
Na man nuo ju kaip nuo breketu paverzimo jausmas.. o kai nusiimdauvau atrodydavo dantys atlaisvejo smile.gif

Nu nieko, kaip nors ištversiu visus breketų nešiojimo vargus ir tada laiminga būsiu, dar ir dantis išsaugojus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 08 01, 16:34)
Ir dar klausimėlis, kai uždėjo breketus, nepradėjot švepluot?   g.gif  biggrin.gif
Beje man irgi reiks tų gumelių, a skauda nuo jų labiau?  g.gif  Nepasiklausiau net kaip ten su jom g.gif

O aš tai visai nešveplavau (net pati stebėjaus kodėl nešvepluoju ir visų klausinėjau ar tikrai ne? doh.gif ), ir su gumom kol kas jokių skausmų nepajutau, na tik pirmas porą dienų pradėjus nešiot dantys buvo truputį jautresni g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 01 rugpjūčio 2007 - 18:06
QUOTE(BrBk @ 2007 08 01, 16:45)

Taip atsitiko, kad reikėjo du kartus nešioti breketus ir nė karto nešveplavau, juk švepluojama tada kai ka nors ant gomurio uždeda, pvz. kaip plokštelę, o breketai juk tik ant dantų g.gif
Atsakyti
Tik vakar per pietus breketus uždėjo, tada iškart į darbą ir jokio švelpavimo, netrukdo visai kalbėt man. Dar pasiklausiau kolegų ar nešvepluoju, sako ne blush2.gif

Airy, aha pas mane vielutės susuktos, subanguotos ax.gif O tie užrakinami tai ką aš pižau pailgi su su viena rankenėle buka ir vienu kabliuku ir iš jo jau vielutė neišeina blush2.gif Ai, sunkus pilotažas man tie breketai, bet taip nekaip atrodo man jie, sako vieniems tinka kitiems ne, aš prie tų matyt kur netinka. Vaikštau išsišiepus man tai kas, bet kažkaip keistai vyrai reaguoja darbe, pamato susigėsta kažkaip, pasakai kad breketai, sako kažkaip keistai atrodai labai, kiti sakė kad nelabai tinka, bet turės tikt bile man dzin blush2.gif

Airy, na aš tai kūdena, kaulai klubų iššoka, skrustai įdubę, reiktų man biškutį daugiau mėsos ax.gif Pradėjau sportuot, bet dabar nebuvo kaip mėn. nueit, o po rovimo vėl savaitę kokią negalima doh.gif
Žinokit pasakysiu bajerį, skambinu vienam gydytojui užsirašyt danties rovimui, nepriima, kitam skambinu atostogauja, blyn, dar negalėsiu greit išsitraukt, jau taip bijau, o dar kol surasiu kas raus doh.gif nemaniau kad gali būt sunku susirast blush2.gif
Atsakyti