Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

Aha, zmoniu buvo daug, bet tai dzin, svarbu oras geras buvo, ir pliaze vietos irgi buvo lotuliukas.gif

zuiki, negaliu patiket, tu jau buvai atsikelus? blink.gif blink.gif pazanga ryski, sakyciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 26, 09:32)
Aha, zmoniu buvo daug, bet tai dzin, svarbu oras geras buvo, ir pliaze vietos irgi buvo  lotuliukas.gif

zuiki, negaliu patiket, tu jau buvai atsikelus?  blink.gif  blink.gif pazanga ryski, sakyciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taigi Zuikį jau seniai nemiga kankina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 26, 09:32)
zuiki, negaliu patiket, tu jau buvai atsikelus?  blink.gif  blink.gif pazanga ryski, sakyciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(BrBk @ 2007 06 26, 09:41)
Taigi Zuikį jau seniai nemiga kankina tongue.gif

dabar mane kaimynai kankina lotuliukas.gif va buvau prigulus, sakiau pasnausiu, ale ir vel kalti pradejo doh.gif i rusi kiba reiks eit miegot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 26, 08:49)
dabar mane kaimynai kankina  lotuliukas.gif  va buvau prigulus, sakiau pasnausiu, ale ir vel kalti pradejo  doh.gif  i rusi kiba reiks eit miegot  g.gif

nera cia ko desimta dienos gulinet tongue.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pižama į komandiruotę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 26, 10:03)
Pižama į komandiruotę lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
i komandiruote reikia veztis tokia pizama thumbup.gif
nu tu cia mane nuvylei, zinok doh.gif
Atsakyti
Olia mergiotes 4u.gif

Pizama nereali bigsmile.gif Kur pirkai pasakok?!
Atsakyti
lotuliukas.gif ei nevarykit, pižama kaip tik biggrin.gif ypač užrašas thumbup.gif
pirkta La Senza Akropolyje specialiai bernam baidyt lotuliukas.gif dovanota tiksliau tongue.gif

ai, ir dar karvytė ant maikutės su kaspinėliais ragiukuose ir uodegoj, ot ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 26 birželio 2007 - 10:24
QUOTE(BrBk @ 2007 06 26, 10:21)
lotuliukas.gif ei nevarykit, pižama kaip tik biggrin.gif ypač užrašas thumbup.gif
pirkta La Senza Akropolyje specialiai bernam baidyt lotuliukas.gif dovanota tiksliau tongue.gif

ai, ir dar karvytė ant maikutės su kaspinėliais ragiukuose ir uodegoj, ot ax.gif  biggrin.gif

speju, kad tik tavo brangusis ir galejo sugalvot isleist tave i komandiruote su tokia pizama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif atsargus gi vaikinas, apsidraude is anksto lotuliukas.gif

vis dar siulau jamti ta, kur idejau linka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura*: 26 birželio 2007 - 10:41
QUOTE(Laura* @ 2007 06 26, 11:28)
speju, kad tik tavo brangusis ir galejo sugalvot isleist tave i komandiruote su tokia pizama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif atsargus gi vaikinas, apsidraude is anksto  lotuliukas.gif

vis dar siulau jamti ta, kur idejau linka  mirksiukas.gif

tongue.gif manoji "komandiruotinė" jau supakuota, jokių keitimų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 26 birželio 2007 - 10:47
QUOTE(BrBk @ 2007 06 26, 10:46)
tongue.gif manoji "komandiruotinė" jau supakuota, jokių keitimų lotuliukas.gif

nu viskas cia su tavim aisku doh.gif

nooooors, is kitos puses, tos pizamos galima atsivezus net neispakuoti, jei supranti, ka turiu omeny lotuliukas.gif lotuliukas.gif
p.s. per savaitgali gavau saules smugi, nekreipk demesio lotuliukas.gif
Atsakyti
BrBk, pizama thumbup.gif rimtai.. as tokios labai noriu.. bet man nieks neleidzia tokios pirkti schmoll.gif doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Baisa @ 2007 06 26, 11:13)
Olia mergiotes  4u.gif

baisa, kaip gyveni? mirksiukas.gif
Atsakyti