Mes gimėm lapkritį, tai visa brigada atvažiavo padėti, nes reikėjo išgabenti ne vieną vaikelį, o du
aš ir močiutė laikėm mažučiukus, senelis vairavo, tetulė morališkai palaikė, o tėvelis išvažiavo anksčiau, kad pasitiktų mus namuose
O kleckiukus gimdymo namuose seselė susuko į kaldrytes ir į vokelius, čiut matėsi vaikiukai
QUOTE(..simutea.. @ 2009 04 10, 18:02)
Mes gimėm lapkritį, tai visa brigada atvažiavo padėti, nes reikėjo išgabenti ne vieną vaikelį, o du
aš ir močiutė laikėm mažučiukus, senelis vairavo, tetulė morališkai palaikė, o tėvelis išvažiavo anksčiau, kad pasitiktų mus namuose
O kleckiukus gimdymo namuose seselė susuko į kaldrytes ir į vokelius, čiut matėsi vaikiukai 
Oho, ne juokai du vaikiukus parsigabenti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 04 10, 17:46)
Mes vezem geguzes viduryje, tai jokiu kombinezonu ir nereikejo
, as suprantu, kad vaikui saugiau keduteje
, bet pasiklioviau vyro patirtim ir iki namu vos keli km nuo GN 
Ane
Na kai man nuo gimdymo namu iki teveliu namu keli simtai metru, tai jei pagimdzius likciau kuri laika ju prieziurai, tai gal geriau vaika rankose parsinesciau, negu leisciau vezti be kedutes..
Tiek saviskiu, tiek savo teveliu pasitikiu kaip vairuotojais visu 100%, bet nepasitikiu aplinkiniais... ka as zinau, kas saus i galva kokias girtam diedui...
QUOTE(Punce @ 2009 04 16, 18:58)
Na kai man nuo gimdymo namu iki teveliu namu keli simtai metru, tai jei pagimdzius likciau kuri laika ju prieziurai, tai gal geriau vaika rankose parsinesciau, negu leisciau vezti be kedutes..
Tiek saviskiu, tiek savo teveliu pasitikiu kaip vairuotojais visu 100%, bet nepasitikiu aplinkiniais... ka as zinau, kas saus i galva kokias girtam diedui... 
Pirma dukra rankose laikydama vaziavau..., o antra jau isdrisau i kedute pasodint 
Abi laimingai pasieke namus
Abi laimingai pasieke namus
Man atrodo atvirkščiai - išdrisai rankose parvežti, o po to saugiai su kedutę parvažiavot.
Aš pati išdrisau parsivežti lopšy, nepritaikytam tokiam vežimui.
Jūs pagalvokite, juk nešiaip mokslininkai nustatė, kad važiuojant net mažu greičiu susidurimo metu vaikelio kūnelį veikia jėga kelių šimtų kilogramų, be to jei vežate mažylį kėdutėje, reikėtų vežti nugarėlę į priekį. Nes vaikeliams iki 3 metų laaabai pavojinga taip važiuoti, nes jo galvytė sunkesnė
Paskaitykit straipsnelį rusiškai, jei sunkoka skaityti tiesiog pasižiūrėkite paveikslėlius
http://detiavto.info...a_spinoj_vpered
Aš pati išdrisau parsivežti lopšy, nepritaikytam tokiam vežimui.
Paskaitykit straipsnelį rusiškai, jei sunkoka skaityti tiesiog pasižiūrėkite paveikslėlius
http://detiavto.info...a_spinoj_vpered
pirmą parsivežėme koldrytei,antrą,trečią,ketvirtą vokeliuose
Pirma gimdziau pries 9metus tai visi kaldrytese issivezdavo, ziema buvo, o antra gimdziau uk pries beveik 3metus, tai tiesa, neisleido is ligonines kol vyras is masinos neatnese kedutes. Tik isodinus ir prisegus vaika toj kedutej atrakino automatines duris ir isleido. Bet as irgi manau kad taip saugiausia vaikui ir naujagymio kedute prisitaiso nugaryte i prieki
QUOTE(manse* @ 2009 05 03, 12:12)
Pirma gimdziau pries 9metus tai visi kaldrytese issivezdavo, ziema buvo, o antra gimdziau uk pries beveik 3metus, tai tiesa, neisleido is ligonines kol vyras is masinos neatnese kedutes. Tik isodinus ir prisegus vaika toj kedutej atrakino automatines duris ir isleido. Bet as irgi manau kad taip saugiausia vaikui ir naujagymio kedute prisitaiso nugaryte i prieki
geras,net durų neatidaro
Beje,o kokia UK bauda,jei vaikas ne kėdutėje? turi omenyje finansiškai
Pries du su puse metu lapkricio men vezemes namo savo pirmagime. Vezemes nesykleje is vezimo. Aprengiau siltai, uzklojau. Nesant lauke veideli uzdengiau marle...
Pirma parsiveziau rankose,nebuvo dar lb.pop.kedutes.O antra lopsiuke,sausio 3d.Oi kaip buvo salta