Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

QUOTE(Alabama @ 2009 11 19, 15:59)
As nespjaudau ant zmoniu.Ar zinot, kas buna su vaiku, vezamu ant ranku, avarijos metu?Kruvinas blynas ant asfalto.Turit interneta, tai pasiskaitykit, yra pilna medziagos, kas buna su vaikais del tevu neatsakingumo.Jus, sakykit, saugos dirza sau segates?Kodel vaiko saugumas jums toks nereiksmingas?Jums pasiseke, kad jusu vaikai sveiki.O sakykit, kas butu, jei nutiktu nelaime?Ka kaltintumet?Jei jus vaziuotumet ir i jus isireztu girtas pacukas, ir jusu mazylis, vezamas ant ranku, nes tai, anot jusu-"mieliausia wub.gif  "isskristu is jusu ranku ir savo kuneliu pramustu priekini stikla?
Deja, mieloji, vaiku turimu skaicius nieko dar nesako.Deja.
Papildyta:

Vat, specialiai dar karta, nepatingekit, paziurekit.

Ko taip pikt? blink.gif
As irgi parsiveziau mazyli ant ranku tongue.gif ir ne jum mane teist tongue.gif
Jei kas nutiktu pati save ir kaltinciau.
Manau neetiska (svelnniai rasant) taip uzsipult zmogu, cia mes issakom savo nuomone, patirti, o ne auklejam vieni kitus! mirksiukas.gif
Idealiu mamu nera, bet savo vaikams mes tobulos!
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 11 19, 14:59)
Vat, specialiai dar karta, nepatingekit, paziurekit.

Baisu blink.gif Ale ir motina turetu buti visai kvaila sesti su vaiku i prieki ir dar dirzu neprisisegt doh.gif Bet sutinku, saugumas pirmoj vietoj - vesimes autokedutej, tuo labiau ne taip ir toli mums teks vaziuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 11 19, 15:06)
Ko taip pikt?  blink.gif
As irgi parsiveziau mazyli ant ranku  tongue.gif  ir ne jum mane teist  tongue.gif
Jei kas nutiktu pati save ir kaltinciau.
Manau neetiska (svelnniai rasant) taip uzsipult zmogu, cia mes issakom savo nuomone, patirti, o ne auklejam vieni kitus!  mirksiukas.gif
Idealiu mamu nera, bet savo vaikams mes tobulos!

O jums atrodo etiska sitaip rizikuot savo vaikuciu?Jums nera baisu?

Ir nepykit, bet negaliu ir neliksiu abejinga tokiam vaiku veziojimui ant ranku.Jei po mano pasiputojimu bent viena susimastys ir ims veziot vaika SAUGIAI-valio.Pykit kiek norit, bet as negaliu abejingai i tai ziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 19 lapkričio 2009 - 15:16
QUOTE(Alabama @ 2009 11 19, 16:09)

Jus, mergaite, gal elementarios kulturos pasimokintumet pries reiksdama poziuri savo .....
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2009 11 19, 15:28)
Jus, mergaite, gal elementarios kulturos pasimokintumet pries reiksdama poziuri savo .....

Jau geriau but nekulturingai, nei rizikuot savo vaiku saugumu 4u.gif Linkiu jums permastyt tam tikrus dalykus.Jusu vaiku labui.
Atsakyti
Ko jus cia pykstates 4u.gif
O siaip tai ir mane erzina, kai zmones galvoja, kad tik ju poziuris i viska yra teisingas, o visi kiti daro blogai tongue.gif Kiekvieno teise rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 11 19, 16:09)
O jums atrodo etiska sitaip rizikuot savo vaikuciu?Jums nera baisu?

Ir nepykit, bet negaliu ir neliksiu abejinga tokiam vaiku veziojimui ant ranku.Jei po mano pasiputojimu bent viena susimastys ir ims veziot vaika SAUGIAI-valio.Pykit kiek norit, bet as negaliu abejingai i tai ziuret.

Galvokim apie savo vaikus, o ne apie svetimus smile.gif Gyvenkim savo gyvenima!
O nuo jusu pasiputojimu tik zus dalis jusu nerviniu lasteliu tongue.gif o kiekviena mama vis tiek darys kaip ji ismano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 11 19, 15:39)
Galvokim apie savo vaikus, o ne apie svetimus  smile.gif Gyvenkim savo gyvenima!
O nuo jusu pasiputojimu tik zus dalis jusu nerviniu lasteliu  tongue.gif  o kiekviena mama vis tiek darys kaip ji ismano  mirksiukas.gif

Uzsimerkim i kitu zmoniu nelaimes, nepastebekim visko, kas negerai, kas gali privest prie bedos.Bukim kurti ir akli savo artimajam.Uzsidarom savo mazyciam pasauleli ir bukim abejingi viskam, kas musu neliecia.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 11 19, 16:50)
Uzsimerkim i kitu zmoniu nelaimes, nepastebekim visko, kas negerai, kas gali privest prie bedos.Bukim kurti ir akli savo artimajam.Uzsidarom savo mazyciam pasauleli ir bukim abejingi viskam, kas musu neliecia.

Dalis tiesos jusu poste yra, bet nereikia perlenkt lazdos mirksiukas.gif
Atsakyti

! 
Jeigu galima norėčiau, kad grubaus tono žinutes pasilaikytumėt sau, tema skirta vaiko iš ligoninės parsivežimo klausimams spręsti, o ne karstų dydžiui ir reikalingumui aptarti, todėl tikiuosi daugiau tokių pasisakymų šitoj temoj neužtikti, priešingu atveju tema bus uždaryta, Jūsų pasisakymai ištrinti, o konfliktuoti linkę asmenys greižtai nubausti.

Ačiū už supratingumą
Pagarbiai,
Carevna
Atsakyti
merginos nesipykstam,prisiminkim kaip mus mamos iš ligoninės parsiveždavo ant rankų ir tada jokių kėdučių nebuvo ir viskas ok,taip,kad nematau aš nieko blogo atsivežti be kėdutes,aš visus keturis atsivežiau ant rankų ir net kėdučių nepirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 11 20, 10:20)
Jeigu galima norėčiau, kad grubaus tono žinutes pasilaikytumėt sau, tema skirta vaiko iš ligoninės parsivežimo klausimams spręsti, o ne karstų dydžiui ir reikalingumui aptarti, todėl tikiuosi daugiau tokių pasisakymų šitoj temoj neužtikti, priešingu atveju tema bus uždaryta, Jūsų pasisakymai ištrinti, o konfliktuoti linkę asmenys greižtai nubausti.

Ačiū už supratingumą
Pagarbiai,
Carevna

Bet gal karstu priminimas kai ka privers susimasyt, nepagalvojai?Tiesa negali buti grubi, kartais reikalingas ledinis dusas.Kitaip nedaeina.

QUOTE(*Svajone* @ 2009 11 20, 10:25)
merginos nesipykstam,prisiminkim kaip mus mamos iš ligoninės parsiveždavo ant rankų ir tada jokių kėdučių nebuvo ir viskas ok,taip,kad nematau aš nieko blogo atsivežti be kėdutes,aš visus keturis atsivežiau ant rankų ir net kėdučių nepirkau  mirksiukas.gif

Anksciau nebuvo tokio transporto srauto.Musu mamu laikais masinu buvo zenkliai maziau, kiemai buvo tusti, avariju buvo vienetai.O kas dabar darosi?Apsidairykit ir nelyginkit, kas buvo tada, kas dabar.Pries 100 metu musu promociutes su zibalinem lempom sedejo, tai gal siulot ir mums prie to grizt?Progresas tam ir yra, sio atveju, kad vaikus apsaugoti nuo mirties ir susizalojimu.
Atsakyti